Haaa eyimisss ağustosa kadar bende sekillenirimmm zatennnvar tatlım hiç sekmez Rabbim bir mani vermezse tabii .. Ağustos sonu gibi 3 hafta var vınnnn
Antalyadayız her yıl , babam orda ya .
Tatilde hepten bırakmam buraları ... rutin denizden gelip sıcaktan bayıldığım ama uyuyamadığım saatler var 17:00 / 20:00 arasıo ara ceee derim inşallah
Insallah haftayaaa listedeyim kaptanicemmmm
tabe tabeee, olursun, biz armut topluycaz zatenHadi bakalimmm bu hafta hepinize karsi karsinizda bennn tek basina Ada varr..topunuz gelinnn bakemmm))heyytttt herkese satasacammm ben birinci olacammm ama yuzdeye bakilmadannn ...
ctesi pazar detoks yapacağım, pazartesi paylaşırım tartı resmimle, büyük ihtimal 59 ları ucundan olsa görürüm diye ümit ediyorum, 1 defa diyette iken yapmıştım ve 1.4 kg gitmişti, bu hafta yine aynı giderse gelsin 59.9 kg
ne güzel rakam ya ...ben ilk gördüğüm de foto çektim .. hala durur telimde .. 59.9 benim için çok özeldi
seni ton balığı reklam yüzü yapacağım banu
ooooo bi de şüphe var ...sabaha belkide 60.9 heeee ... @eflalim duymasın
neymiş o gizli gilzi yapacagın söyle hele bacım
ay benim içinde aaus yaa, valla düşünemiyorum rüya gibi 59.9
bu hafta hiç yemedim amaa
Armutta iyi wc calistirir nerden aklima geldiyseeetabe tabeee, olursun, biz armut topluycaz zaten
pazartesi yazacağım,işin ucunda ctesi pazar yapamamak ta var
neymiş o gizli gilzi yapacagın söyle hele bacım
ay benim içinde aaus yaa, valla düşünemiyorum rüya gibi 59.9
bu hafta hiç yemedim amaa
Ama sen kaptansinnn .. adi üstünde kaptanin izinden gidecem ben....seni rakip olarak almiyorum müdür
nerden gelmiş olabilir, acaba çok haşır neşir olduğundan olmasınArmutta iyi wc calistirir nerden aklima geldiyseeetoplayin ama yemeyinnnn
Suan dusunuyorumm wc cok calistirip bu hatunlari nasil yenerim diyeee kafamda deli sorularrrnerden gelmiş olabilir, acaba çok haşır neşir olduğundan olmasın
nerden gelmiş olabilir, acaba çok haşır neşir olduğundan olmasın
müshil iç bacımSuan dusunuyorumm wc cok calistirip bu hatunlari nasil yenerim diyeee kafamda deli sorularrr
ne kadar yediğin önemli değil ...
her başınız sıkıştığınızda başvuracağız tek adres ''ton ton'' ton balıkları.... da reklam sloganı olacak
mimu88 nasıl reklamcılıkta ışık var mı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?