Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

insallah kaptanim su altili rakamlari bi gorsem artik en son 2 sene once gormustum
bu arada kendimden cok esime seviniyorum 10 yillik evlilik hayatimiz boyunca hic bu kadar ciddi diyet yapmamisti birde spor yapsa bayrama kadar hedef koyduk kendimize hedefe ilk ulasani digeri yemege goturecek hemde Amsterdamin en luks restourantinda kebab yemeye

Kv cook seviyor gozlemeyi usenmeden yapiyor.. kilosu var mi ? Azcik az ye deee)

bizde bir veli var 7/24 yaptığı yemekleri durum mesajı atıyor ... yemek derken pasta börek aklına ne gelirse ..kadın mübarek mutfaktan çıkmıyor ..
sonra beni görünce abla bende dikkat ediyorum ama benim kilom gitmiyor diyor

yemediğine inanamıyorum tabii

Oh kaptan yine insaflı çıktın sagol...benim de başlarken de ilk hedefim 63lü bir şey görmekti...inşallah bu hafta görürüm deeermişim

he valla ...masummm yap bi kıyak yap bi kıyak dedi ... 900 gr a kadar indik ... ammmaaaa kim çok verirse o simiti kapar

vay süpermiş ... eşle yapılan diyet gibisi yoktur bence ...
kazan o yemeği mirjam ..gözünün yaşına bakma

evet canım başladı ...

900 gr mı verecezzzzz şimdiiiiiiiiiiii eh iyi fena degilde 4. hafta için , benim için ütopik ama çalışacagımmm

900 gr mı verecezzzzz şimdiiiiiiiiiiii eh iyi fena degilde 4. hafta için , benim için ütopik ama çalışacagımmm

bak yanlış anlaşılma olmasın

sen 900 verdin aynura 1 kilo ...simiti aynura yer ...sende ton balığına talim sonuçta bu bir yarış kim çok verirse o yer simiti .. hımmmmmm mis gibi çıtır çıtır

Yok yok istemem pehhh detoxda neymisss guleyimmm bariiii puhahhh puhahhhh )) hunharca guldum şuan ....
Peh peh son gülen iyi güler mortiiim haydi spora bakeeeeeem. Kaldır kolları hop hop ip halay leslie yürüyüş... yarış başlasınnnn o halde morticiğim

ton ton dardanel ton reklamından aşırıldığı için biraz revize yedin auscum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…