insallah kaptanim su altili rakamlari bi gorsem artik en son 2 sene once gormustumvalla bir yerlerde 58 ler mi okudum benben bu kadar yaklaşmışken 59.9 da olsa 50 lere geleceksin diye düşünüyorum saraycam ..
detoksunu @eflalim le de paylaşsana
canım kilolar arası geçiş en güzelidir .. 6o lar çok güzel ertelemeden hemen gel oralara
tebrikler canım ... aman bırakmayın da ..bir şekilde kurtulun da şu kilolardan
helal olsun ne demek ... siz uğraşın pes etmeyin ... daha cumadan bir sonra ki hafta için yelkenleri suya indirmeyin ..bu da benim motivem .
canım özelden yazdı .
Aslında %80 e 2 kilosu kaldı ... bende kal nasıl olsa veriyorsun 2 haftada mezun ol dedim ama yok illa ki 55 olacakmış .
o yüzden bu ara diyet yapamayacağı için ayrılmak istedi.
yok canım ... dilekte özelden yazdı .. listede olmak stres yapmış . yani normalden az yemiş .. ki bunu ona soruyordum hep diyetisyen listesini kuşa çeviriyordu:) artı ya da sabit görünce listede diye panik olduğunu ve az yiyince veremediğini söyledi.
o yüzden liste dışı devam edecek inşallah .
sağolasın canım . geçti şükür .. Rabbim daha büyüklerinde korusun
Mersi tatlım ♡♡ bekliyorum. Ama mortime vermeyesintamam canım bir arkadaştan tam tarifi istedim, birazını unutmuşum, sana veNare83 a özelden atarım
Basladiiii bileee yaris ozamanTatlım seni yeneceğuuuum, üzülmeyeceğum nasılsa sıkıntı yok
Kv cook seviyor gozlemeyi usenmeden yapiyor.. kilosu var mi ? Azcik az ye deee)
Kilolu vanım.80 üzeri...sen söyle bakem benim ponponları niye vermedin?kKv cook seviyor gozlemeyi usenmeden yapiyor.. kilosu var mi ? Azcik az ye deee)
Yok yok istemem pehhh detoxda neymisss guleyimmm bariiii puhahhh puhahhhhMersi tatlım ♡♡ bekliyorum. Ama mortime vermeyesin
Oh kaptan yine insaflı çıktın sagol...benim de başlarken de ilk hedefim 63lü bir şey görmekti...inşallah bu hafta görürüm deeermişim
insallah kaptanim su altili rakamlari bi gorsem artik en son 2 sene once gormustum
bu arada kendimden cok esime seviniyorum 10 yillik evlilik hayatimiz boyunca hic bu kadar ciddi diyet yapmamistibirde spor yapsa bayrama kadar hedef koyduk kendimize hedefe ilk ulasani digeri yemege goturecek hemde Amsterdamin en luks restourantinda kebab yemeye
Bacimmm hepsi senin olsunnn tebrikler alkislar isliklarrrrr @_SARAYCA_ dami gectinnnn ... hiim demekki sarayca yarışta birinci olamamisss lay lay lommmmKilolu vanım.80 üzeri...sen söyle bakem benim ponponları niye vermedin?k
evet canım başladı ...
şimdi ister biriniz 100 gr ...diğeriniz 200 gr verin .. o zaman 200 veren 100 vereni yenmiş olur ..bi de kazanaaaaaaan diyekaldırırız oldu bitti .
Amaaaaaaaaa ödülü kazanmak istiyorsanız
indirim yaptım bak ... min . 900 gr.
koca simit bu .
_AYNURA_ Nare83 .... eeee tabii biri900 verse diğeri 1000 olmalı falan falan ... artık orasını aranızda halledin
bak masumluğa ... bak saflığa .. bak temiz kalpliliğe
he valla ...masummm yap bi kıyak yap bi kıyak dedi ... 900 gr a kadar indik ... ammmaaaa kim çok verirse o simiti kapar
vay süpermiş ... eşle yapılan diyet gibisi yoktur bence ...
kazan o yemeği mirjam ..gözünün yaşına bakma
900 gr mı verecezzzzz şimdiiiiiiiiiiii eh iyi fena degilde 4. hafta için , benim için ütopik ama çalışacagımmm
Peh peh son gülen iyi güler mortiiimYok yok istemem pehhh detoxda neymisss guleyimmm bariiii puhahhh puhahhhh)) hunharca guldum şuan ....
Eskiden olsa bir simit ugruna cabaya bak derdim... ama simdi diyorum ki simit da bu boru degil kiii
900 gr mı verecezzzzz şimdiiiiiiiiiiii eh iyi fena degilde 4. hafta için , benim için ütopik ama çalışacagımmm
Başlasın kanatsiz melegimmPeh peh son gülen iyi güler mortiiimhaydi spora bakeeeeeem. Kaldır kolları hop hop ip halay leslie yürüyüş... yarış başlasınnnn o halde morticiğim
bak yanlış anlaşılma olmasın
sen 900 verdin aynura 1 kilo ...simiti aynura yer ...sende ton balığına talimsonuçta bu bir yarış kim çok verirse o yer simiti .. hımmmmmm mis gibi çıtır çıtır
Başlasın kanatsiz melegimm)) kizz ben seni seviyoreeee oyle uzememde alisacagiz insallahhh....
Kaptanaaa bakinnn heleeee horoz dövüştuyorrr hahahahayahusaydin78 ile yarışanın içinden neden sevgi böcükleri fırlıyor ?
huuuuu mortisiniz siz .. hadi bakem yoluşun
ne kadar yediğin önemli değil ...
her başınız sıkıştığınızda başvuracağız tek adres ''ton ton'' ton balıkları.... da reklam sloganı olacak
mimu88 nasıl reklamcılıkta ışık var mı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?