Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canlar bu haftadan sonra kilo bildirimi yapmıyorum Cumaları .
Şimdi ben takıntılıyım .
biliyorsunuz aklımda ki kilo 58-59 du ... kendime de artı eksi 57.7 den aşağıya inmek yok , 61.7 den yukarı çıkmak yok dedim .. korumada .

Ama buraya bildirim yapacağım diye tartıda artı iken elim ayağım dolanıyor ... az yiyorum vs.
sabah tartı 0 eksi 100 ü gösterene kadar bekledim mesela ... açlıktan midem yapışacaktı .

aslında çıktığım artıda çok değildi ama gitsin diye depara kalktım :)

merak etmeyin 61 leri görürsem hemen yazarım beni çekip çevirin diye

ama bu şekilde eriyip gideceğim ben kilo vermek değil sadece göbek eritmek istiyorum artık

ben çıktım ilerleyen saatlerde gelirim ...spor şampiyonlarını açıklarım .

bu hafta 5. görünüyoruz en iyi ihtimal ... ama çok iyiydi yüzdelerimiz .. bir kaç nazar boncuğu oldu işte ... onlarda toparlanacak eminim .

Efser listeyi paylaştım ... senden cevap gelmedi .. kararını ver .. haftaya da bu istikrar ve güzel kilo veriş devam ederse alırız listeye...

liste haftaya izinlerle beraber 11 kişiye düşüyor .. önümüzdeki kısa dönemde ramazana kadar muhtemel 3 mezuniyet var .

o arada ada ..sarayca nın izinden dönüşü mümkün ... irmae ..exmadon bu şekilde kilo vermeye devam ederse 2 hafta sonra listede olabilir isterlerse ..

bakacağız .. şu an görünen planlama bu . antepia ve şekercikız ve tuba ... nasıl dönecekler çok emin değilim izinden ... o yüzden artı temizleme süreçleri olacak gibi ...

neyse öyle bir ön bilgilendirme :)

Menu paylaşayım yoğunum kızlar alintilayamadim

Sabah
3 dl TB ekmeği
Bol peynir
7 zeytin
Her türlü yeşillik
Salatalik
Domates
Biber

Öğlen
3 adet avuç büyüklüğü çıtır tavuk
1 kepçe ezogelin çorba
Yoğurt
Salata

Ara
2 taze kayısı

Akşam
1 kase taze fasulye
3 salatalik

Şu 2 lt

Spor 1 saat yüzme 20 dk yürüyüş akşam vakit olursa jillian nmtz videosu yapicam

Ausencia

@eflalim

Bırakırmıyım hiç, o kilolar gidecek :)
İşte buuu heyyy heyyy

Aminnn inşallah

Olacak belli Dr gitmek erken menopoz ihtimalinden bahsetmişti
Soğan kürü yapacaktım taze soğan çıktığı için kahverengi soğan bulamiyorum

D Dilekiyi dilekciğim sen neden takımdan ayrıldın, artı çıktın diye mi, bu çok normal ama.
Ya o da var sebebi olarak ama stres daha mı çok yediriyor diye düşündüm
Sürekli verdimmi veremedim mı napayım diye düşünmek zor geldi
Olsun canım diyete devam
Liste dışı burdayim

Ohhh sekerli sütlü kahveyi hupletmissin afiyet olsun canim sen emziren anasin yeee bol bol sutunu düşün düşün yeee emiiii puhahaha

Menumu vereyim kızım mezuniyet partisi ne giitii sayısıyla

Yoğurtn greyfurt zamanım olmadı yiyemedim

Kahve

Bi galeta üçgen peynir ayran okuldaydim
Tek seçeneğini

Kahve

Tavuk haşlama ayran
Bi avuç leblebi az peynirle çok geldi

Su tmm
Spor insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…