Niye az yedin kız morti bi künefe yeseydin bendenBugün menuu
Sabah 10.15
1 haslanmis yumurta
1 yk lor peynir
5 yeşil zeytin
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
7 badem ve 2 ceviz
Aksam 15.45
Avuc ici kadar haslanmis kiyma
Boool salata
4 cilek
2.5 lt su ve yesil cay icildi.. 45 dakika yürüyüş 1 saat bisiklet cevirme... öhom öhom sporumu görün bacilarrrrsaydin78 ve @Sherrysherrylady
Insallah canim eyluldeki düğünde kirmizi elbisem uzerimde cook guzel dursun istiyorummmAnladım canım evet hepimiz farklı metaya sahibiz.
Ama metanin mutlaka bir kırılma noktası vardır. Haa derinlerde olabilir birazcık.
Bu yemeğe bu spora dayanamazz: : :
Canım tabiki aranızdayım...listede olmak ve dahada kendimi motive altında tutmak istiyorum :))))))ben çıktım ilerleyen saatlerde gelirim ...spor şampiyonlarını açıklarım .
bu hafta 5. görünüyoruz en iyi ihtimal ... ama çok iyiydi yüzdelerimiz .. bir kaç nazar boncuğu oldu işte ... onlarda toparlanacak eminim .
Efser listeyi paylaştım ... senden cevap gelmedi .. kararını ver .. haftaya da bu istikrar ve güzel kilo veriş devam ederse alırız listeye...
liste haftaya izinlerle beraber 11 kişiye düşüyor .. önümüzdeki kısa dönemde ramazana kadar muhtemel 3 mezuniyet var .
o arada ada ..sarayca nın izinden dönüşü mümkün ... irmae ..exmadon bu şekilde kilo vermeye devam ederse 2 hafta sonra listede olabilir isterlerse ..
bakacağız .. şu an görünen planlama bu . antepia ve şekercikız ve tuba ... nasıl dönecekler çok emin değilim izinden ... o yüzden artı temizleme süreçleri olacak gibi ...
neyse öyle bir ön bilgilendirme :)
Bence çok güzel tatlım :))))Bugün pek iyi değilim, şimdi açıp geçmişi okudum anca. Bahar yorgunluğu diye başladık ama migrene bağlanıp gitti benim yorgunluk.
Keyifsizlik menüye de yansıdı pek özenemeden elimin altında olan şeyleri yedim açıkcası. İnşallah sabaha toparlanıp normal tempoya dönerim.
Kahvaltı:
Ananas ve böğürtlenli yulaf lapası
Öğlen:
1 porsiyon köfte
Bol salata
2 dilim ekmek
Ara:
3 hurma
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
Salata
Bir kase yoğurt
2 lt su.
Bir saatlik de yürüyüşümü yaptım sabah ablayla.@Ausencia
Bugün pek iyi değilim, şimdi açıp geçmişi okudum anca. Bahar yorgunluğu diye başladık ama migrene bağlanıp gitti benim yorgunluk.
Keyifsizlik menüye de yansıdı pek özenemeden elimin altında olan şeyleri yedim açıkcası. İnşallah sabaha toparlanıp normal tempoya dönerim.
Kahvaltı:
Öğlen:
1 porsiyon köfte
Bol salata
2 dilim ekmek
Ara:
3 hurma
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
Salata
Bir kase yoğurt
2 lt su.
Can evimden vurduunn serbetli tatli sevmem amaaa kunefe ustu dondurma en sevdigimm.. kirmizi elbise mi kunefe miii tabikiiii kirmizi elbise canim şansın yookNiye az yedin kız morti bi künefe yeseydin benden
Insallah canim eyluldeki düğünde kirmizi elbisem uzerimde cook guzel dursun istiyorummm) kv ile gorumcemde uzaktan boyle baksinlar bana
Çok teşekkür ederim canım, bu ayı migrensiz atlatıcam derken sona doğru vurdu maalesef.Geçmiş olsun öncelikle.
Menün güzel bence.
O yürüyüşlerde oluyoo anlaşılan.
Geçen yıl yürürken mutlaka gözüme kestirip gectigim oluyordu.
Yada beni gözüne kestirenler anliyordum çünkü....
Ama kesinlikle eğlenceli bir hal alıyor yürüyüş :))))
Geçmiş olsun canım ♡Bugün pek iyi değilim, şimdi açıp geçmişi okudum anca. Bahar yorgunluğu diye başladık ama migrene bağlanıp gitti benim yorgunluk.
Kahvaltı:
Öğlen:
1 porsiyon köfte
Bol salata
2 dilim ekmek
Ara:
3 hurma
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
Salata
Bir kase yoğurt
2 lt su.
Şöööyle sıcacık şerbetliCan evimden vurduunn serbetli tatli sevmem amaaa kunefe ustu dondurma en sevdigimm.. kirmizi elbise mi kunefe miii tabikiiii kirmizi elbise canim şansın yook)
Canım çok geçmiş olsun....Çok teşekkür ederim canım, bu ayı migrensiz atlatıcam derken sona doğru vurdu maalesef.Dün bahsetmiştim birisiyle aunı saatte yürüyüşe çıkıyoruz artık kim ilk pes edecek mücadelesi yapıyoruz. İkimize de motivasyon kaynağı oluyor.
Aman o ablaaa hec guzel spor yapamiyor boşver sennnŞöööyle sıcacık şerbetlipeyniri sünüyooooo Adaaaaaa @Ausencia beni dövmeden kaçtım ben, Leslie abla çağırmış yürüyüş sonrası gelsin bi görüşelim demiş gideyim yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?