Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Niye az yedin kız morti bi künefe yeseydin benden

Bugün pek iyi değilim, şimdi açıp geçmişi okudum anca. Bahar yorgunluğu diye başladık ama migrene bağlanıp gitti benim yorgunluk.

Keyifsizlik menüye de yansıdı pek özenemeden elimin altında olan şeyleri yedim açıkcası. İnşallah sabaha toparlanıp normal tempoya dönerim.

Kahvaltı:
Ananas ve böğürtlenli yulaf lapası

Öğlen:
1 porsiyon köfte
Bol salata
2 dilim ekmek

Ara:
3 hurma

Akşam:
1 kase mercimek çorbası
Salata
Bir kase yoğurt

2 lt su.

Bir saatlik de yürüyüşümü yaptım sabah ablayla.@Ausencia

Anladım canım evet hepimiz farklı metaya sahibiz.
Ama metanin mutlaka bir kırılma noktası vardır. Haa derinlerde olabilir birazcık.
Bu yemeğe bu spora dayanamazz : : :
Insallah canim eyluldeki düğünde kirmizi elbisem uzerimde cook guzel dursun istiyorummm ) kv ile gorumcemde uzaktan boyle baksinlar bana

Canım tabiki aranızdayım...listede olmak ve dahada kendimi motive altında tutmak istiyorum :))))))

Bence çok güzel tatlım :))))

Geçmiş olsun öncelikle.
Menün güzel bence.
O yürüyüşlerde oluyoo anlaşılan.
Geçen yıl yürürken mutlaka gözüme kestirip gectigim oluyordu.
Yada beni gözüne kestirenler anliyordum çünkü....
Ama kesinlikle eğlenceli bir hal alıyor yürüyüş :))))

Çok teşekkür ederim canım, bu ayı migrensiz atlatıcam derken sona doğru vurdu maalesef. Dün bahsetmiştim birisiyle aunı saatte yürüyüşe çıkıyoruz artık kim ilk pes edecek mücadelesi yapıyoruz. İkimize de motivasyon kaynağı oluyor.

Geçmiş olsun canım ♡

Kızlar yemek yemede rahatsızlık cekiyorum dünkü diş operasyonumdan sonra ağzımın içi iki taraflı dikiş olduğu için cok sert şeyler yiyemiyorum ağrı yok ama yemek yerken oldukca hasas malesef menüm biraz dağınık
Limonlu suyu içmedim agız hasasiyetimden dolayı
Sabah kahvaltım
2 yumurta beyazı
1 kaşık çökelik ve bir dilim peynir
2 dilim tahıllı ekmek
Dere otu çay
Ara yok
Öğlen
3-4 dilim köy peyniri
1 dilim tahıllı ekmek
Biraz yufka biraz yeşlik 1 domates çay
Ara bir küçük kutu az yağlı süt
Akşam (kayınvaldemdeydim )
Bir kepce erişteli mercimekli çorbası
3 tane etsiz ciğ köfte
1 kaşık nohut yemeği
2 bardak ayran
Ancak bukadar oldu kızlar

Can evimden vurduunn serbetli tatli sevmem amaaa kunefe ustu dondurma en sevdigimm.. kirmizi elbise mi kunefe miii tabikiiii kirmizi elbise canim şansın yook )
Şöööyle sıcacık şerbetli peyniri sünüyooooo Adaaaaaa @Ausencia beni dövmeden kaçtım ben, Leslie abla çağırmış yürüyüş sonrası gelsin bi görüşelim demiş gideyim yanına

Kızlar yemek yemede rahatsızlık cekiyorum dünkü diş operasyonumdan sonra ağzımın içi iki taraflı dikiş olduğu için cok sert şeyler yiyemiyorum ağrı yok ama yemek yerken oldukca hasas malesef menüm biraz dağınık
Limonlu suyu içmedim agız hasasiyetimden dolayı
Sabah kahvaltım
2 yumurta beyazı
1 kaşık çökelik ve bir dilim peynir
2 dilim tahıllı ekmek
Dere otu çay
Ara yok
Öğlen
3-4 dilim köy peyniri
1 dilim tahıllı ekmek
Biraz yufka biraz yeşlik 1 domates çay
Ara bir küçük kutu az yağlı süt
Akşam (kayınvaldemdeydim )
Bir kepce erişteli mercimekli çorbası
3 tane etsiz ciğ köfte
1 kaşık nohut yemeği
2 bardak ayran
Ancak bukadar oldu kızlar

Ausencia
Menü
Sabah
1.5 dl tam buğday ekmeği
Domates
Salatalık yeşillik
Kıymalı yumurta
Çay
Peynir
Zeytin
Vişne reçelinin vişnesinden 1 çay kasigiyla
Arada
Kızım uzun süredir alışverişe çıkmak istiyordu alışverişte tatlı yemek istedi o triliçe ve portakal suyu yedi bende çay içtim yanına biraz pekmezli sucuk
Akşam
Çorba yoğurtlu kabak yemeği 1 lira kadar ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…