Hee oolllduu sonra bu seferde artılar ile ugrasayim yemezler.Amannn daha cumaya kadarrr cook zaman varrr yaparsin diyet simcik ye ic keyfine bak..
Hiiimmm bir parmak daldir kiz bi agzini degdirsen hoop gerisi gelirHee oolllduu sonra bu seferde artılar ile ugrasayim yemezler.
Dolapta beyaz cukulu pasta var onu bilenem yemiom yaaaa bananeeee
doyumsuz insanoğlu işte..ama daha iyisi olabileceğini bildiğimiz için şikayetimiz yoksa tabiki eksi eksidircanım sen iyi veriyorsun, onca zaman diyettesin bu kadar gitmesi sanki bana normal gibi geldi.
Beşinci fites en bi sevdiğim ama benim tank dörtte bitiyo yahuaynen bence de iyi veriyor ... çünkü sıkı sarıldığında da 1 kilolar , gevşettiğinde (eveeet gevşiyor arada) 400-500 gr gidiyor ...
Sorun sadece daha cumadan haftaya tırttım diye ilan etmesiyahu belki canın istemeyecek , şans senden yana olacak ... misafirde olsa cız coz cazip gelmeyecek ... liste bu yüzden var işte .. fren ...
ahu tabii fren pek kullanmıyor , onun işi gazla
ahu yapar, ahu 1. numara ahu 20 ye yakın kilo verdi, gene verir ahu ahu ahu
Benim için 79.9, sonra 69.9 son olarak ta görürümüyüm bilmem 59.9 hepiciği özelne güzel rakam ya ...ben ilk gördüğüm de foto çektim .. hala durur telimde .. 59.9 benim için çok özeldi
Vallamı diyon?nerden tanıyon kız beni..yoksaaa yoksa bende aeben abla gibi meşhurumda haberim mi yokAhuuu sen beni bilmiyorsun ama ben seni biliyorum.
Bu aralar yoğun olduğunu da biliyorum.
Allah kolaylik versin canım.
Sen gel yeterki babyMerhabalar
Ausencia Ablam çok çok sağol ilgilenip geçen haftayla ilgili bir sürü etiket yapmışsın ama ben anca girebildim ..
26 Mayıs'a kadar aralıklı olarak sınavlarım var çünkü pazartesi başlıyor benim için çook önemli dualarınızı esirgemeyin
26 Mayıs'ta bomba gibi dönücem inşallah
Ahu060812 Ablam o zaman bol bol spor da yapıcam beni de alırsın listeye
Herkese sevgiler
Çoğu gitti azı kaldı kuzum ne kaldı 60 lara. Başarırsın sendoyumsuz insanoğlu işte..ama daha iyisi olabileceğini bildiğimiz için şikayetimiz yoksa tabiki eksi eksidir
Beşinci fites en bi sevdiğim ama benim tank dörtte bitiyo yahu
Benim için 79.9, sonra 69.9 son olarak ta görürümüyüm bilmem 59.9 hepiciği özel
Vallamı diyon?nerden tanıyon kız beni..yoksaaa yoksa bende aeben abla gibi meşhurumda haberim mi yok
Sen gel yeterki baby
doyumsuz insanoğlu işte..ama daha iyisi olabileceğini bildiğimiz için şikayetimiz yoksa tabiki eksi eksidir
Beşinci fites en bi sevdiğim ama benim tank dörtte bitiyo yahu
Benim için 79.9, sonra 69.9 son olarak ta görürümüyüm bilmem 59.9 hepiciği özel
Vallamı diyon?nerden tanıyon kız beni..yoksaaa yoksa bende aeben abla gibi meşhurumda haberim mi yok
Sen gel yeterki baby
Hiiiç gülecegim yoktu
Beni nasıl bilirsinBurdan tanıyorum Canım.
Yoğunluğunu falan arada girip okurken hep sana denk geliyordum.
Bahçe ev çocuklar tavuklar mangal ......
Şimdi yazarken kendimden korktum ayyy gizli röntgenciler gibi
Eğer börek çörek tarzı şeyler yoksa.Bakalım umduğumu bulabilecek miyim. Hafta sonu 2 gün planımız var piknik yemek vs. Sırf yememek için böyle bir yola girdim.
Detoks yapacağım. Bu hafta böyle olsun.Eğer börek çörek tarzı şeyler yoksa.
Et köfte falan daha iyi. Bolll salatayla hem doyurucu..
Haa börek çörek bozar ona göre
Biraz sulayıp üzerini kapat Yumuşar belkiya dukan ekmek yaptım kuru oldu
Beni nasıl bilirsin
Ben bi gelip bi kaybolurum. 2014 aralıkta gelmiştim bu gruba.Tatlım sen de yenisin demii.
Çünkü benn önceden çok önceden gelmiştim o aralar yoktun.
Ara ara girdiğimde de görmedim hiç
Ama şimdi biliyorum gayet sıcakkanlısin tatlis tatlis
Neden detoks
1 __ haftaya cuma eşimin memleketine gideceğiz iyi kilo vermek istiyorum
2__ 19 Mayıs hedefime yaklaşmak istiyorum.
3__ @eflalim ı açık ara farkla yenmek istiyorum
Yapp yapp keyfini çıkar..Detoks yapacağım. Bu hafta böyle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?