Kuzum bana çok geldi. Midem mi küçüldü nedir? k.validemin tabiriyle sığınamıyorumYaaa bana çok abartı gelmedi.
Zaten akşam yememissin.
Yürüyüş de yapmışsın.
Zaten yediklerimiz 24 saat sonra yağa dönüşüyormus.
Amann pazar pazar ne yürüyüşü canim yat uyu donusmez donusmez hec merak etmeeeYaramasın Yaramasınsabah 7 .30 da yürüyüşe gideyim de yağa dünüşmesinler
İyi akşamlar kızlar...guuya evde olacaktım sonra pilan deyişti.önce misafirlik sonra annemlere geldim...menüm çok iyiydi.ama akşam leptine uyamadım akşam bi de minik cıs...menümü yazayım...
11.00 2yumurtadan omlet
Yeşillik salatalık
2dilim ekmek
Yeşil çay.pro bar
17.00 3köfte yağsız yaparım hep
1patlıcan incecik yağsız pişti
1domates yağsız közleme
2kepçe yoğurt çorbası
Bi ısırık tatlı.komşum yolladı.avuç içi kadar bi şey.63ü gördüyümde yiycem tamamını.buzdolabına koydum...
20.00 1küçük parça pizza
Çilek
Yeşil erik
3.5litre su
3yeşil çay
@masumm Masumum mortim bugün de benim İF kaynadı
Genek olarak evet leptine dayalı diyet...ama ben 5ten sonra yediyimde artı çıkarım galiba bunu yeni keşf ettimHoşgeldin..
Aynura if leptin gibimi.
Leptinde sakız bile çiğnemek bozuyor.
Ama if 8 de yemissin yarın sabah 11 de yesen bayağı zaman oluyoo.
Aydinlatsan bii karıştı benim devreler
Miden küçülmüştur kesinlikle...Kuzum bana çok geldi. Midem mi küçüldü nedir? k.validemin tabiriyle sığınamıyorum
Amann pazar pazar ne yürüyüşü canim yat uyu donusmez donusmez hec merak etmeee))
Sorması ayıp nasıl bir halı o.
Yün mü?
İlk defa duydum..
Bir süre daha deneyip olmadı vericem servise ben de. Yıldım ev süpürmekten.Bilirim bide kızım küçüktü surunuyordu hali yıkama çözdü olayi tabii yiprandi bu gercek...servis yikamasina ver canim yavas yavas kalkar sorun... silmeyede gelmiyor cok iyi bilirim...
Limon sıkıp içtim şimdi canımMiden küçülmüştur kesinlikle...
Yeşil çay iç.
Soda iç sığınabilirsin
İpek canım, alırken aa ipek olsun diye atlamanın cezası işte, akılsızlık yani.
Bir süre daha deneyip olmadı vericem servise ben de. Yıldım ev süpürmekten.
Keşke totoyada iyi gelse şu kürlerLimon sıkıp içtim şimdi canımsoda limon yoğurt kürüm var gece de onu içerim. Göbişe birebir süper inceltiyor
Totoya en iyi gelen eliptik bisiklet canim 1 hafta duzenli yapinca gözle görülür bir incelme oluyorKeşke totoyada iyi gelse şu kürler
Benim totom ve bacaklar da kalın canımKeşke totoyada iyi gelse şu kürler
Anammm duvarlarida mı silecennn.
Ben yapamamm yaa ne halı ne koltuk kanepe silemiyorum..
Iyiii cam silerim yer silerim
Adaaa bacım iyiki yazdınTotoya en iyi gelen eliptik bisiklet canim 1 hafta duzenli yapinca gözle görülür bir incelme oluyor)
Canım bakk ne buldum.Benim totom ve bacaklar da kalın canımonun için pilates ve ip atlama iyi mi olur acep? Onları mı denesek?
İyi geceler tatlımSabah yürüyüşe çıkıcam erkenden uyuyayım, midem de bulanıyor, yoğurt kürüme yarın başlayayım bari. Yeşil çay içtim yeter :)
Iyi geceler hepinize. Allah rahatlık versin herkese ♡♡♡
AA evet koltukları vede sandalyeleri unutmuşum
Canim bundan da var benim ... eliptik ayri ayakta yapilan biraz pahali..benim ondanda var eliptik daha faydali ama bu mini bisiklette baldirlari iyi topluyor..:))Canım bakk ne buldum.
Bu bizim totolara yarar
Hem küçük.
Allah razı olsun ,
@_SARAYCA_ m küçük ablamın kvsi
Antepia27 ablam hayırdır, iyi görmüşsündür İnşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?