Acıktığın için mi yedin masumum?o çok iyi işte.acıktıysan şişlik gitmişdir...ayy gidip peynir yeidm 1 dm dayanamadım
15 saat aç kalmış oldum yine
öglende salata+tonbalıgı
cacık 4 tam ceviz yiyip noss diycem
Dünkü halime benzemiş biraz
Oh afiyet olsun yarasın mortim
Allah sabır versin canım, sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsinAllahim sabrini artirsin güzelim bende özel günleri sevmem dogum günü anneler gunu kalbim sıkışır nefesim kesilir.Anneme kardesimle hediye almaya gittik hafta ici herkes kosturmacada annem begendi aldik kardesim sende begen abla dedi sanada alacagim kuzum gerek yok anne bile degilim ki dedim.Yasasaydi kuzum 3 yaşında olacaktıOlmaz ablamm Ata nin annesisin onun yerine alacagim dedii magazanin orta yerinde dudakalrimi ısırdım gözlerim doldu.Kurban oldugum Allahim ne bir anayı evlatsiz ne bir evladida anasiz bırakmasın.
Ama ama çok güzel kitap görünce içim eriyorgeldim ve yorgunummmmmm
sanırım tam 5 saat dolaştık kitap fuarını ..
kendimizden geçiyoruz resmen karı koca hatta artık Yusufta eklendi , en çok kitap ona alındı yine :)
Eki Görüntüle 1995770
Geçmişe döneyim hele biraaz
Bu gün yedim zaten
yapmıyorum. Bana bi haller oldu.Nego nazar mı ettin ne ettin
Allah sabır versin kardeşim. Allah kimseyi evladı ile sınamasın.
Acıktığın için mi yedin masumum?o çok iyi işte.acıktıysan şişlik gitmişdir...
Ah Allah yardımcısı olsun sabır versin o yavruyaKızlar aslında o kadar Üzgünüm kii gece bir ogrencimin babasının vefat ettiğini öğrendim. Veee yavrumun anneside yokmuş.
Rabbimin Yazdigindan sual olunmaz ama içim yandı kavruldu.
Ahhh sabır versin güç versin diyorum..
Kafam yerinde değil
Merhaba şekerler mutlu haftalar diliyorum hepinize♡
Nare83 canım seni rüyamda gördüm bu gece :) birlikteydik konuşuyorduk. Sen bana 1 kilo daha verdim ama bu cuma mezun olacağım 1-1,5 aylık hamileyim diyordun :) çok mutluyduk, yüzümüz gülüyor, sarılıyorduk Hayır olsun inşallah
tabi tabi spor da yapmam, bol bol yerimOh afiyet olsun yarasın mortim
Allah sabır versin canım, sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin
Ama ama çok güzel kitap görünce içim eriyor
Ye canım ye spor da yapma sakın
14 mayıs menüm
Kahvaltı : 2 haşlanmış yumurta, bir krem peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, şekersiz çay
Öğlen : 1 tavuk baget, 3 kaşık yoğurt, yağsız salata
Ara : 3 kaşık yoğurt ( gün kurusu, kuru erik, muz, chia, tarçın )
Akşam : 6 kaşık yoğurt, bir paket portakallı eti form.
Su: 2 litre
Spor: Yok
TOPLAM: 922 kalori
Sarayca Ausencia
saydinim Allah gönlüne göre versin , en kısa zamanda güzel haberlerini almamızı nasip etsin. seviliyorsunMerhaba şekerler mutlu haftalar diliyorum hepinize♡
Nare83 canım seni rüyamda gördüm bu gece :) birlikteydik konuşuyorduk. Sen bana 1 kilo daha verdim ama bu cuma mezun olacağım 1-1,5 aylık hamileyim diyordun :) çok mutluyduk, yüzümüz gülüyor, sarılıyorduk Hayır olsun inşallah
ben bu öğlen kahvaltı gibi yaptım peynirli bol yeşillikli, arada deneyebilirsinay ton balıklı salata yiyemedimmmm
herşeyden tiksindik ne yapcaz biz yaa
Hayırlısı olsun inşallah Masumum ya :) kısmet nasip canımayyyy hayır olsun , rüyanın tersi olsunn sen hamiş ol inşallah saydınımm:)
Hamilelik yeni guzel baslangiclar demek hayir olsun..Merhaba şekerler mutlu haftalar diliyorum hepinize♡
Aynuram Peygamber Efendimiz (A.S.) de suyu oturarak ve 3 yudumla içermiş, doğrusunu yapıyorsunKızlar bu konuda bi analizimi diycem.hani diyolar ya suyumuzu yudum yudum içelim o çok doğru.ben adeta 400ml bi bardakta hüpletirdim bi defaya hooop hemen wc.şimdi yanıma koyar yudum yudum içerim.hem wcde kalmam bu ayri konu.hem de kusura bakmayın yazıcam ama idrar rengi de farklı.azar azar içince idrar renkli oluyo.ama hepletince bembeyaz...tabi bu konuda doktorlarımızın ve bilgili arkadaşlarımızın da fikrini bilmrk isterim...ben böyle analiz ettim ve cumadan beridir öyle içiyorum.
@kelebekolacam
ben bu öğlen kahvaltı gibi yaptım peynirli bol yeşillikli, arada deneyebilirsin
Sağol Saraycam bende hepinizi çok seviyorum tatlım ♡♡ Rabbim hepimizin gönlüne göre versin canım benimsaydinim Allah gönlüne göre versin , en kısa zamanda güzel haberlerini almamızı nasip etsin. seviliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?