masumm nasılsın iyimisin?
iyi cnm yogun bir hafta sonu bitti
geldim oturuyorum çok şükürrrr
kız sabah yürürken köpek kovalayacaktı
aklıma geldinnn
Kazanırsın inşallah daha 4 gün var yarısı bile geçmedi bakbende bendeeeeama o simit kazanırmıyım bilmiyorum
senin mide çok terbiyeli,eziyet etme,küçük süprüzlerleşımart onu
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinGünaaaaydın canlar
Öncelikle anneler gününüz kutlu olsun hepinizin
Bende haftasonu temposundan gelemedim bi türlü dün akşam normalde düğün vardı ama annemin kuzenini kaybettik öyle koşturmayla geçti
Herkes iyidir umarım
Kızlar aslında o kadar Üzgünüm kii gece bir ogrencimin babasının vefat ettiğini öğrendim. Veee yavrumun anneside yokmuş.
Rabbimin Yazdigindan sual olunmaz ama içim yandı kavruldu.
Ahhh sabır versin güç versin diyorum..
Kafam yerinde değil
Günaydın hemşomgünaydın hayırlı sabahlar,
günaydın canım nasılsın?Günaydın hemşom
Allah rahmet etsin,Kızlar aslında o kadar Üzgünüm kii gece bir ogrencimin babasının vefat ettiğini öğrendim. Veee yavrumun anneside yokmuş.
Rabbimin Yazdigindan sual olunmaz ama içim yandı kavruldu.
Ahhh sabır versin güç versin diyorum..
Kafam yerinde değil
İyim canım sen nasılsın ?günaydın canım nasılsın?
kelebekolacam @Ausencia
Benim adet dönemimin özeti bu karikatür eşimle aramızda. Bir şeyr kızdığımda galan bunu gönderiyor üşenmeden. Ama ben cidden içimden başka bir şeu çıkarıyorum adeta, her daim asabiyim bir hafta.
ödem yaptıgı konusunda bilgim yok canım.ama havalar ısındı o ödem yapabilirIlaclarimi aliyorum daaakelebekolacam bisey soracam ..bu demir ilaci sislik yaparmi diyetimde tek bir cısım yok evet eksideyim ama daha fazla olabilirdi odem mi oldu anlamadim ....
çalışıyorum hemşom, çalışınca diyet daha rahat oluyor benim için, öyle alışmışım.İyim canım sen nasılsın ?
Çalışıyormudun
Ben evin dışında pek beceremiyorum....çalışıyorum hemşom, çalışınca diyet daha rahat oluyor benim için, öyle alışmışım.
Anammmm anammmmm çokk tehlikelisin daktırım
buda ben
Eki Görüntüle 1995854
ödem yaptıgı konusunda bilgim yok canım.ama havalar ısındı o ödem yapabilir
nasıl alışırsan öyle gidiyor, ben genelde hafta sonları artı ile dönerim, hafta içi telafi çalışmalarına girerimBen evin dışında pek beceremiyorum....
şuan daha iyiyim.odam güneş alıyor pencereden çiçek kokusu kahve mi içmişim.cossss oldum cosssssssssssssssssAnammmm anammmmm çokk tehlikelisin daktırımDanger yazak yapıştırak muayenehaneyee
Doğru diyosun nasıl alışırsan öylede gidernasıl alışırsan öyle gidiyor, ben genelde hafta sonları artı ile dönerim, hafta içi telafi çalışmalarına girerim
Kaç gündür bende ilk defa kahve içiyorum özlemişim afiyet olsunşuan daha iyiyim.odam güneş alıyor pencereden çiçek kokusu kahve mi içmişim.cossss oldum cosssssssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?