Hayır olsun kuzum Masumum yeni başlangıçlar yapacaktır inşallah ♡Hamilelik yeni guzel baslangiclar demek hayir olsun..
kuruyu yeseydin keşke, bu gün pazartesi daha,valla bende ton balıgını bıraktım cacık yedim 1 kase
peynir aldım yemekhaneden ceviz ile yedimm
ay hiç birşey yiyesim yok yaaakurufasulyeye razıyım yanii ton balıgının yanındaa
neyseki salı : köfte
çarşamba:ıspanak , perşembe: kahvaltı varmış
Başınız sağolsunGünaaaaydın canlar
Öncelikle anneler gününüz kutlu olsun hepinizin
Bende haftasonu temposundan gelemedim bi türlü dün akşam normalde düğün vardı ama annemin kuzenini kaybettik öyle koşturmayla geçti
Herkes iyidir umarım
A ha hadeliii ... teyze kızını tanıyormuşum düğünde görünce anımsadım da ... oğlunu eşim bile tanımıyor ..çocukluğunu bilirim ben bunu dedi
ayy yalnız başka bi uzak akraba (size göre yakın akraba) masaya geldi eşime .... hanım gelmedi mi dedi ben yanındaydım .. tanımam mümkün değil dedi kadın ne kadar değişmiş kilo vermişsin sonra tabii ..kayınvalideme dönüp ; yahu ne yapıyorsunuz bu gelinlere erimişler esprisini patlattı
Ah bende girebilsem :)@DelyDoly (80.5///%)
@Ahu060812 (74.8///%)
@mimu88 (67.3///%)
@Sherrysherrylady (71.9///%)
Nare83 (64.7///%)
@Lunya (58.7///%)
kelebekolacam (70.1///%)
saydin78 (61.3///%)
_AYNURA_ (65.1///%)
ecemavi (70.9///%)
@aeben (66///%)
evet listedeki güzeller ve bu hafta girmesi mümkün olabilen (kesinlikle duruma ve kiloya bağlı )ada81 Sarayca @Efser ....
hadi bakalım ... cuma sabahına kadar var olan 4 günü güzel değerlendirin . sonuçta bazı menüler istikrarla cızlı geliyor . buna bir önlem almak zorundasınız .
cız coz ..sonra aaaa veremedim .
koyun bu işi kafanızıa ..bitirelim gitsin
Spor da neymiş çok gereksiztabi tabi spor da yapmam, bol bol yerimsen de ye emi
Cumartesi diyetim telef oldu onun telafisi canım :) Ama bu hafta hep böyle inşallah Ee rakibim varkuş kadar yemişsin olmaz ki ama
tatlım muhtemelen metforminden oluyordur. Gerçekten fena iştah azalması yapıyorvalla bende ton balıgını bıraktım cacık yedim 1 kase
peynir aldım yemekhaneden ceviz ile yedimm
ay hiç birşey yiyesim yok yaaakurufasulyeye razıyım yanii ton balıgının yanındaa
neyseki salı : köfte
çarşamba:ıspanak , perşembe: kahvaltı varmış
Başınız sağolsun
A ha ha
Ah bende girebilsem :)
Spor da neymiş çok gereksiz
Cumartesi diyetim telef oldu onun telafisi canım :) Ama bu hafta hep böyle inşallah Ee rakibim var
kuruyu yeseydin keşke, bu gün pazartesi daha,
neyse ki diğer günler iyiymiş
peynir ve cevizi aynı anda yemeyi bende çok severim.
kendini öyle şartlandırma, kuru fasülye , nohut şişkinlik yapar belki ama hafta da 1 defa yemelisin. Zaten yeteri kadar dikkat ediyorsun sen.
ya valla yememdimm , amaa artık azda olsa yiyecegim sanırımm
baksana ton balıgı bile kırmızı çizgi yedi...
A ha ha ha bırakmaz o :)sen relaks ol canım bu hafta sarayca diyeti bıraktı diyolar
İnşallah güzel haber alırsınBugün hastane randevum vardı şu an hastanedeyim canlar. Yazmıştım daha önceden bilmeyenler olabilir belki, 2010 yılında troid ca ameliyatı olmuştum. Kilolarımın büyük kısmına hormonal bozukluk, atom tedavileri etken oldu. Bugün poliklinik randevum var, onun için geldim. Dua edin benim için olur mu canlarım? herşey yolunda olsun inşallah
Cuma 751 kal ;
Sabah 204 kal
1 adet kaşarlı tost (uno kepekli ekmek)
Yeşillik yanında 9 kal
Öğle 213 kal
1 dilim kepekli eklmek (20g)
menemen (150 g)
Kaşırık yeşil salata (55 g)
Akşam 278 kal
Kıymalı patates (100g)
bulgur pilavı (100 g)
Karışık yeşil salata (100g)
Arada bir yerlerde 10g ceviz attım ağzıma oda 65 kal
30 dk egzersiz suyu hatırlamıyorum en az 2 litre içmişimdir.
Cumartesi 961 kal
Sabah 312 kal
1 adet haşlanmış yumurta (62g)
1 dilim kepekli ekmek (24g)
Peynir (30 g)
ceviz içi (14 g)
dereotu maydonoz
Öğle 233 kal
Bulgur pilavı (50g)
Kıymalı Patates (62g)
Dereotlu yoğurt (100g)
Akşam 416 kal
1 porsiyon çıtır tavuklu salata (mcdonald's ın)
Bu gün nerdeyse 4-5 saat ayakta kaldım yürüdüğüm için spor yok. 3 litreye yakın su tükettim.
Pazar 1098 kal
Sabah 272kal
Peynir (30g)
ceviz içi (10g)
1 Dilim kepekli ekmek (20g)
Haşlanmış yumurta (62g)
Öğle yok çünkü kahvaltıyı geç yapmak zorunda kaldım. Onun yerine ara gibi yedim onalarda;
1 etimek (10g)
peynir (10g) bunlar 57 kal
Akşam 671 kal
Tavuk gögsü sotelenmiş (88 g)
Spagetti (100 g)
Brokoli (116g)
Yoğurt(100 g)
1 kase yeşil salata
Birde gece kuru meyve karışımı ile kuru kayısı yedim 2 tane bunlarda 97 kal
Ausencia
14 mayıs menüm
Kahvaltı : 2 haşlanmış yumurta, bir krem peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, şekersiz çay
Öğlen : 1 tavuk baget, 3 kaşık yoğurt, yağsız salata
Ara : 3 kaşık yoğurt ( gün kurusu, kuru erik, muz, chia, tarçın )
Akşam : 6 kaşık yoğurt, bir paket portakallı eti form.
Su: 2 litre
Spor: Yok
TOPLAM: 922 kalori
Sarayca Ausencia
15 mayıs
Kahvaltı : T.b ekmeğine yağsız tost, domates, salatalık, biber, şekersiz çay
Öğlen : 1 haşlanmış but , yağsız salata, 3 kaşık yoğurt
Ara olarak henüz karar vermedim belki yapmam, akşama yine öğlen ki menü olur muhtemelen.
Metabolizma hızlandırıcı çaymıı da yaptım içerim bugün
ayyyy aynı ben ...
yeşillerde yakışmış daktırım ... dedim sana bu renk daha güzel diye
Bugün hastane randevum vardı şu an hastanedeyim canlar. Yazmıştım daha önceden bilmeyenler olabilir belki, 2010 yılında troid ca ameliyatı olmuştum. Kilolarımın büyük kısmına hormonal bozukluk, atom tedavileri etken oldu. Bugün poliklinik randevum var, onun için geldim. Dua edin benim için olur mu canlarım? herşey yolunda olsun inşallah
oyyyy oyyy temzilik sonrası ağır misafir çook yorulacaksın canım Allah kolaylık versin... aynısı benim başmdan geçti daha yeni yeni kendime geldim...Son sürat temizliğe devam cumaya ağır misafirlerim var
krmızı elbise miiimodeli nasıldııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?