şuan daha iyiyim.odam güneş alıyor pencereden çiçek kokusu kahve mi içmişim.cossss oldum cosssssssssssssssss
Geldim cancazım geldim
Allah sabir versin.. yetimin oksuzun yaninda Rabbim var... cook zor eminimmm..Kızlar aslında o kadar Üzgünüm kii gece bir ogrencimin babasının vefat ettiğini öğrendim. Veee yavrumun anneside yokmuş.
Rabbimin Yazdigindan sual olunmaz ama içim yandı kavruldu.
Ahhh sabır versin güç versin diyorum..
Kafam yerinde değil
Nerden bulursun bunları doliş ya
Ayyy kizimaa guluyorumben mutfakta yemek hazirligi ugrasiyom oda bebekleriyle oynuyor kulağım kizimda...
Kizim cook aglayarak bisey istediginde ben dediğini yapmıyorum.. tamam kizim istedigin kadar aglayabilirsin onemli degil ama olmaz diyorum aglayip aglayip susuyor..
Simdi kizim oyuncak bebegine diyorki kizim istedigin kadar aglayabilirsin ama hayir olmaz diyor ..bunlar fotokopi makinasi ayol ))
1,5 lt mibugün çok su içmem lazımm
hafta sonu az içtim
havada soguk zor içiliyor su
1,5 lt içtim şimdye kadar
sayamadımmm
yakında bayan elaman alınırken diyet yapmayan ve yapma ihtimali olmayan diye alınacak
Kızlar bu konuda bi analizimi diycem.hani diyolar ya suyumuzu yudum yudum içelim o çok doğru.ben adeta 400ml bi bardakta hüpletirdim bi defaya hooop hemen wc.şimdi yanıma koyar yudum yudum içerim.hem wcde kalmam bu ayri konu.hem de kusura bakmayın yazıcam ama idrar rengi de farklı.azar azar içince idrar renkli oluyo.ama hepletince bembeyaz...tabi bu konuda doktorlarımızın ve bilgili arkadaşlarımızın da fikrini bilmrk isterim...ben böyle analiz ettim ve cumadan beridir öyle içiyorum.1,5 lt mi
kaç kere wc ye gittin
Kalp kalbe karşıymış begüşüm...
daktırım bende bazen böyle çok su içip habire wc ye koşuyorum,hemen atılan bu suyun vücuda faydası olur mu sence?
birde sen mi söylemiştin hücre içine girmeden atılıyomuş bu sular demi, peki bu ne demek oluyorfaydasız mı demek az faydalı mı demek (o nasıl oluyosa )
daktırım bende bazen böyle çok su içip habire wc ye koşuyorum,hemen atılan bu suyun vücuda faydası olur mu sence?
birde sen mi söylemiştin hücre içine girmeden atılıyomuş bu sular demi, peki bu ne demek oluyorfaydasız mı demek az faydalı mı demek (o nasıl oluyosa )
Kızlar bu konuda bi analizimi diycem.hani diyolar ya suyumuzu yudum yudum içelim o çok doğru.ben adeta 400ml bi bardakta hüpletirdim bi defaya hooop hemen wc.şimdi yanıma koyar yudum yudum içerim.hem wcde kalmam bu ayri konu.hem de kusura bakmayın yazıcam ama idrar rengi de farklı.azar azar içince idrar renkli oluyo.ama hepletince bembeyaz...tabi bu konuda doktorlarımızın ve bilgili arkadaşlarımızın da fikrini bilmrk isterim...ben böyle analiz ettim ve cumadan beridir öyle içiyorum.
kelebekolacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?