Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın Güzellikler Nasılsınız?
Kaç güdür gelemiyorum en son cuma kilo paylaştım sonra bir daha uğrayamadım. Benim müfettiş geldi, misafir, alışveriş derken canım çıktı. Bu gün geç kalkmışım çocuğu okula yetiştiremedim.
Birde regl öncesindeyim heyheylerim üzerimde. Dünya kadaranlık, her şey berbat, herkes hatalı bugünlerde benim içinMüfettişe dişimi çıkartamıyorum ya içimde kaldı tam oldu. Koca da evde değil, yamuk duran eşyalara kızarken buluyorum kendimi, sarjdan çıkmış telefon en çok nasibini aldı

Şimdi daktırım geldi .. bir kayıp aeben kaldı ... onu da bir telden dürteyim
Geldim cancazım geldim .

Çokkk yorgunum her kasım kemigim ağrıyor . Evi biraz düzelttik bahçeyi düzenledik çimleri dikilecek bugun .
Bahçeyi ektik eltişimle kaynımla sağolsunlar onlarda olmada hiç yetişmeyecekmiş ...

Ama yogunlugum bitmedi bu hafta hep yogunum .

Can alıcı konuya gelirsek diyet iyiydi hamdolsun . İlkgün oteldeydik açık büfe sorun olmadı zaten . 2 . gün 1 dl pide yedim oda başka çerem yoktu .
3. günde mangal yapmışlardı çoçuklar tam diyetlik oldu .

Bu hafta elimden geleni yapıp mezun olucam inş .
Perşembe akşam rabbımdan bi mani olmazsa antalya yolcusuyuz ...

Hepinizi öpüyorum , herkesler iyidir inşalllah .
Geçmişi ve gelecegi okumak pek mümkün olmayacak sanırım .

Hadi allaha emanet

Allah sabir versin.. yetimin oksuzun yaninda Rabbim var... cook zor eminimmm..

Ayyy kizimaa guluyorum ben mutfakta yemek hazirligi ugrasiyom oda bebekleriyle oynuyor kulağım kizimda...

Kizim cook aglayarak bisey istediginde ben dediğini yapmıyorum.. tamam kizim istedigin kadar aglayabilirsin onemli degil ama olmaz diyorum aglayip aglayip susuyor..

Simdi kizim oyuncak bebegine diyorki kizim istedigin kadar aglayabilirsin ama hayir olmaz diyor .. bunlar fotokopi makinasi ayol ))

yaaaa nekadar uyanıklar aslında bakma sen

yakında bayan elaman alınırken diyet yapmayan ve yapma ihtimali olmayan diye alınacak

daktırım bende bazen böyle çok su içip habire wc ye koşuyorum,hemen atılan bu suyun vücuda faydası olur mu sence?
birde sen mi söylemiştin hücre içine girmeden atılıyomuş bu sular demi, peki bu ne demek oluyorfaydasız mı demek az faydalı mı demek (o nasıl oluyosa)

1,5 lt mi
kaç kere wc ye gittin
Kızlar bu konuda bi analizimi diycem.hani diyolar ya suyumuzu yudum yudum içelim o çok doğru.ben adeta 400ml bi bardakta hüpletirdim bi defaya hooop hemen wc.şimdi yanıma koyar yudum yudum içerim.hem wcde kalmam bu ayri konu.hem de kusura bakmayın yazıcam ama idrar rengi de farklı.azar azar içince idrar renkli oluyo.ama hepletince bembeyaz...tabi bu konuda doktorlarımızın ve bilgili arkadaşlarımızın da fikrini bilmrk isterim...ben böyle analiz ettim ve cumadan beridir öyle içiyorum.
kelebekolacam

Kalp kalbe karşıymış begüşüm...

doktorumdan bir açıklama bekliyoruz

Nefs canım valla çok üzüldüm...ananem çok hasta annem köye gitti yanına.tüm vücudu ödem yapmış akıyo da bazı yerlerinden.nefes alamıyormuş.annem de hüngür hüngür ağlıyo çaresisiz diye bi şey yapamıyoruz diye.83 yaşında ve dün doktor karaciyer serrozu(türkçesini bilemedim) demiş...yani kaç yaşında olursak olalım annemiz annemizdir ve ona ihtiyacımız vardır...annemi teselli ediyorum güçlü ol diye ama işte çok zayıf annem dayanamıyor...hatta ananaem annemi baldızına evlatlık vermiş 3yaşında ve o da çok zülm etmiş anneme...yine de annesi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…