Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aslında aşağıdaki komşumla konuştum ne zaman istersen yap bizim için sorun değil dedi ondan dolayı içim rahatladı )))

benimde kondisyon bisikletinden ses çıkıyor ..çok erken yapamıyorum . abla ne zaman istersen yap diyor alt komşumda .. olmuyor işte ..
zaten vardiyalı çalışıyor karı koca ..ne zaman geldiler uyudular ..
hee görüyorum ki sabah çıktılar işe ... yansın yağlar

doktorumdan bir açıklama bekliyoruz

su olayını evet abartıyoruz.birden yüklenmek sağlıklı değil.transit geçmesinden cok birden içilen su birden böbreği yorar.

geçmiş olsun aynura.
inşallah herşey yolundadır

şimdi irmae zeyna ben hulk değilim değil mi

anaaaam dur yarım aklım kaldı zaten yakma devrelerimi iyice ... daktırım kelebeğim

benim yapacağım bu saatler kızının odasıymış kızına ünv hazırlanıyor konuştum yazın indireyim aşağıya kızın rahatsız olmasın dedim... yok yok sen rahatına bak kızım okulda kursta pek evde bile değil dediii... kızda fen lisesi öğrencisiymiş aman dedimmm geleceğiyle oynamayayımmmm )))

Bayıldım kaptanım

bugün burda hava tam pertlik .. kapalı nemli

yedim ben yedimmm

ayyy ausum burasıda öyle yaaa, valla mala döndük bu havalar yüzündenn

yürüyüş bandımı tekrar aşağıya indirtecemmm ama bu sefer mutfağa değil pc odasına hahahah ) eşim cinnet geçirecek kesinnn hahaha ))

kız ben olsam seni atardım camdan aşagııı

ayyy ausum burasıda öyle yaaa, valla mala döndük bu havalar yüzündenn

kız ben olsam seni atardım camdan aşagııı
doğru valla 7 oda bir salona yürüyüş bandını sığdıramadım hahahah )) oda oda gezdiriyommm..... pc odası daha rahat olacak inşallah umarım galibaaa hahahapc karşımda tam gaz yaparım spor artık )

Selam kizlarrr

Herkes iyidir insallah. Aksam geldim temizlik molasinda yazayim dedim..hava o kadar guzel ki camasiri asiyorum yarim saat sonra topluyorum bende firsat bu firsat sabahtir carsaf pike yikayip duruyorum:)aksamda toplantimiz var arkadaslarla kahve icerim sadece cisss yok :)

selam , sen nasılsınn
bende bu akşam gidip kaç posta yıkarım bilmiyorum çamaşırı
yazın güzel oluyor bend ebugün yıkar asarsam , yarına ütülerim hepsini

benimde aklımdaydın hülyam, kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…