aslında aşağıdaki komşumla konuştum ne zaman istersen yap bizim için sorun değil dedi ondan dolayı içim rahatladı)))
Kızlar bu konuda bi analizimi diycem.hani diyolar ya suyumuzu yudum yudum içelim o çok doğru.ben adeta 400ml bi bardakta hüpletirdim bi defaya hooop hemen wc.şimdi yanıma koyar yudum yudum içerim.hem wcde kalmam bu ayri konu.hem de kusura bakmayın yazıcam ama idrar rengi de farklı.azar azar içince idrar renkli oluyo.ama hepletince bembeyaz...tabi bu konuda doktorlarımızın ve bilgili arkadaşlarımızın da fikrini bilmrk isterim...ben böyle analiz ettim ve cumadan beridir öyle içiyorum.
kelebekolacam
doktorumdan bir açıklama bekliyoruz
geçmiş olsun aynura.@Nefs canım valla çok üzüldüm...ananem çok hasta annem köye gitti yanına.tüm vücudu ödem yapmış akıyo da bazı yerlerinden.nefes alamıyormuş.annem de hüngür hüngür ağlıyo çaresisiz diye bi şey yapamıyoruz diye.83 yaşında ve dün doktor karaciyer serrozu(türkçesini bilemedim) demiş...yani kaç yaşında olursak olalım annemiz annemizdir ve ona ihtiyacımız vardır...annemi teselli ediyorum güçlü ol diye ama işte çok zayıf annem dayanamıyor...hatta ananaem annemi baldızına evlatlık vermiş 3yaşında ve o da çok zülm etmiş anneme...yine de annesi işte
inşallah herşey yolundadırBugün hastane randevum vardı şu an hastanedeyim canlar. Yazmıştım daha önceden bilmeyenler olabilir belki, 2010 yılında troid ca ameliyatı olmuştum. Kilolarımın büyük kısmına hormonal bozukluk, atom tedavileri etken oldu. Bugün poliklinik randevum var, onun için geldim. Dua edin benim için olur mu canlarım? herşey yolunda olsun inşallah
yaaaaa ben bu mesajı karıştırmışım :)) şimdi farkettim .kelebekolacam yazdı zannettim ama hulk değil zeynaymış
yeşillerde yakışmış diyekelebekolacam a bir kıyafet mevzusundan yazmıştım
su olayını evet abartıyoruz.birden yüklenmek sağlıklı değil.transit geçmesinden cok birden içilen su birden böbreği yorar.
geçmiş olsun aynura.
inşallah herşey yolundadır
şimdi irmae zeyna ben hulk değilim değil mi
benim yapacağım bu saatler kızının odasıymış kızına ünv hazırlanıyor konuştum yazın indireyim aşağıya kızın rahatsız olmasın dedim... yok yok sen rahatına bak kızım okulda kursta pek evde bile değil dediii... kızda fen lisesi öğrencisiymiş aman dedimmm geleceğiyle oynamayayımmmmbenimde kondisyon bisikletinden ses çıkıyor ..çok erken yapamıyorum . abla ne zaman istersen yap diyor alt komşumda .. olmuyor işte ..
zaten vardiyalı çalışıyor karı koca ..ne zaman geldiler uyudular ..
hee görüyorum ki sabah çıktılar işe ... yansın yağlar
Normalde kişisel gelişim kitaplarını sevmem ..
dün aldığım bi kitap dikkati çekti .
içinden bir bakış açısı ;
biz sürekli bardağın dolu tarafını mı görüyoruz , boş tarafını mı görüyoruz diye sınıflandırıldık ... asıl odaklanmak gereken bardağın içinde ne olduğu değil mi ?
hoşuma gitti ...
Havanı yesinler
Afiyet olsun kaptanımBende bugün taze fasulye yedim Mortiyi geçeceğim bu cuma pis hırslandım begum75
Ağaya beleş diyorsun yani yok yememyeter ki sen ye mortim,mortiye beleş
bende yeşil bezelye yedim bide yoğurt
he ben kelebeğim hulk neymiş canımanaaaam dur yarım aklım kaldı zaten yakma devrelerimi iyice ... daktırım kelebeğim
akşama ne yiyecen ?? ben bir tabak kıymalı patlıcan yemeği yanında cacıkhe ben kelebeğim hulk neymiş canım
bugün burda hava tam pertlik .. kapalı nemli
yedim ben yedimmm
yürüyüş bandımı tekrar aşağıya indirtecemmm ama bu sefer mutfağa değil pc odasına hahahah) eşim cinnet geçirecek kesinnn hahaha ))
karar veremedim.ya ton balık lı salata sen bunu görmeakşama ne yiyecen ?? ben bir tabak kıymalı patlıcan yemeği yanında cacık))
doğru valla 7 oda bir salona yürüyüş bandını sığdıramadım hahahah
ayyy ausum burasıda öyle yaaa, valla mala döndük bu havalar yüzündenn
kız ben olsam seni atardım camdan aşagııı
doğru valla 7 oda bir salona yürüyüş bandını sığdıramadım hahahah)) oda oda gezdiriyommm..... pc odası daha rahat olacak inşallah umarım galibaaa hahaha pc karşımda tam gaz yaparım spor artık )
Selam kizlarrr
Herkes iyidir insallah. Aksam geldim temizlik molasinda yazayim dedim..hava o kadar guzel ki camasiri asiyorum yarim saat sonra topluyorum bende firsat bu firsat sabahtir carsaf pike yikayip duruyorum:)aksamda toplantimiz var arkadaslarla kahve icerim sadece cisss yok :)
onlar çok biliyolaaaarcuma akşamını ..cumartesi hem öğle akşamı hiç beğenmedim .
ayrıca devamsızlık çizelgende doldu .
ona göre
eflalimSarayca yı yenecek diyollaaaa
benimde aklımdaydın hülyam, kolay gelsinSelam kizlarrr
Herkes iyidir insallah. Aksam geldim temizlik molasinda yazayim dedim..hava o kadar guzel ki camasiri asiyorum yarim saat sonra topluyorum bende firsat bu firsat sabahtir carsaf pike yikayip duruyorum:)aksamda toplantimiz var arkadaslarla kahve icerim sadece cisss yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?