Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah şifa versin canım

Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim canlarım. Ultrason randevusu taaaa 4 temmuz sonuç randevusu 7 temmuz üniversite hastanesi sonuçta bekleyeceğiz başka çaresi yok yaz tatili planları nasıl hiç bilmiyorum akşam eşimle oturup karar vericez umarım randevum tatil planlarımıza denk gelmez

Sanırım if gibi bisey yapiyorum aksam yemeginden sonra agzima bir findik bile atmiyorum )) bol su iciyorum yesil cay iciyorum...
aaaa hadi yaa 5 öğün ye kız bişey olmaz. Yemekten sonra at ağzına bişeyler yaa mortim. Olmaz öyle. Bak havalar ısındı şöyle rengârenk çeşit çeşit dondurmalar heç fena olmaz buz gibi yi yi

aaaa hadi yaa 5 öğün ye kız bişey olmaz. Yemekten sonra at ağzına bişeyler yaa mortim. Olmaz öyle. Bak havalar ısındı şöyle rengârenk çeşit çeşit dondurmalar heç fena olmaz buz gibi yi yi
Hayatta olmazzz ))

Canim dondurma istiyor lakinnn ramazana kadar yemiyecem )

Hayatta olmazzz ))

Canim dondurma istiyor lakinnn ramazana kadar yemiyecem )
Eşim her akşam mütemadiyen götürüyor servisi de ben yapıyorum düşün artık o an halimi morti 1 küçük yudum al diyo bide yok sağol sen ye diyorum şu surat ifadesiyle

Eşim her akşam mütemadiyen götürüyor servisi de ben yapıyorum düşün artık o an halimi morti 1 küçük yudum al diyo bide yok sağol sen ye diyorum şu surat ifadesiyle
hmmm anlaşıldı senin akşama ek çekirdek vs lerin.akşam aburcu koca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…