Allah şifa versin canımBugün hastane randevum vardı şu an hastanedeyim canlar. Yazmıştım daha önceden bilmeyenler olabilir belki, 2010 yılında troid ca ameliyatı olmuştum. Kilolarımın büyük kısmına hormonal bozukluk, atom tedavileri etken oldu. Bugün poliklinik randevum var, onun için geldim. Dua edin benim için olur mu canlarım? herşey yolunda olsun inşallah
rakibeni iyi tanımışsınA ha ha ha bırakmaz o :)
İnşallah güzel haber alırsın
Feci aciktim halbuki ara olarak 8 findik 8 kuru uzum yedim cook acim erkene mi ceksem yeme saatimi ...
Kahvalti ayni yaptim ama yumurtam küçüktü o yuzden doymadim heralde....sıkı kahvaltı yap ada acıkmazsın
Kız mortimmm çaktırmadan ife mi başladın de bakim heleFeci aciktim halbuki ara olarak 8 findik 8 kuru uzum yedim cook acim erkene mi ceksem yeme saatimi ...
Sanırım if gibi bisey yapiyorum aksam yemeginden sonra agzima bir findik bile atmiyorumKız mortimmm çaktırmadan ife mi başladın de bakim hele
bekle bekle, vücudun yağ yakıyor muhtemelenFeci aciktim halbuki ara olarak 8 findik 8 kuru uzum yedim cook acim erkene mi ceksem yeme saatimi ...
Yansin yağlarbekle bekle, vücudun yağ yakıyor muhtemelen
gözün aydınY
Yansin yağlar) wc calisti sanirim o yuzden birden aciktim ...
Sanırım if gibi bisey yapiyorum aksam yemeginden sonra agzima bir findik bile atmiyorum)) bol su iciyorum yesil cay iciyorum...
ada bende wc ye çıkınca acıkırım,doygunluk hissi bağırsağa göre değişiyo sanırım midenin doluluk boşluğuna göre değilY
Yansin yağlar) wc calisti sanirim o yuzden birden aciktim ...
Hayatta olmazzzaaaa hadi yaa 5 öğün ye kız bişey olmaz. Yemekten sonra at ağzına bişeyler yaa mortim. Olmaz öyle. Bak havalar ısındı şöyle rengârenk çeşit çeşit dondurmalar heç fena olmaz buz gibi yi yi
Aynen canim benimde hep oyle oluyor ...ada bende wc ye çıkınca acıkırım,doygunluk hissi bağırsağa göre değişiyo sanırım midenin doluluk boşluğuna göre değil
Eşim her akşam mütemadiyen götürüyor servisi de ben yapıyorum düşün artık o an halimi mortiHayatta olmazzz))
Canim dondurma istiyor lakinnn ramazana kadar yemiyecem)
dondurma benim favori tatlım, çok severim,Eşim her akşam mütemadiyen götürüyor servisi de ben yapıyorum düşün artık o an halimi morti1 küçük yudum al diyo bide yok sağol sen ye diyorum şu surat ifadesiyle
hmmm anlaşıldı senin akşama ek çekirdek vs lerin.akşam aburcu kocaEşim her akşam mütemadiyen götürüyor servisi de ben yapıyorum düşün artık o an halimi morti1 küçük yudum al diyo bide yok sağol sen ye diyorum şu surat ifadesiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?