dondurma benim favori tatlım, çok severim,
saydinim Bayrama kadar halletsek şu diyet işini, korumada haftada 1-2 yeriz seninleBende kuzum en hafifi en masumu bence de. Hele tatile gidince damla sakızlı olanindan yerim sadece mis misAus kızacak şimdi sustuk sustuk
Ben dondurma sevmem ki hiç aramam dolapta iki kutu duruyorNego bak aklıma ne geldi, bacım bu gün dondurma günümüz olsun ne dersin, ye kız bir şey olmaz bir seferden
sensiz boğazımdan geçer mi sandınBen dondurma sevmem ki hiç aramam dolapta iki kutu duruyorama sen ye şöyle soğuk soğuk mis ohh
Begüşe gönderelim onları o çok severBen dondurma sevmem ki hiç aramam dolapta iki kutu duruyorama sen ye şöyle soğuk soğuk mis ohh
Evet kuzum kilosu göbişinde toplanmış tonton göbişli kocam o benimhmmm anlaşıldı senin akşama ek çekirdek vs lerin.akşam aburcu koca.
benimkide bakar ben diyet yapıyorum hemen diyete başlar ben spor mu yapıyorum hemen birini ayagına oturtup mekik çeker.Evet kuzum kilosu göbişinde toplanmış tonton göbişli kocam o benimbu aralar eşlik etmiyorum kendisine. Yazın işin zor gezmelerde nasıl yetiscen bana diyorum cevap yok zannımca kültür gezilerinde yetisemeyecek bana
Iyiyim şükür masumum. Bende aksam dönünce yapacağım ütuleri insallah..selam , sen nasılsınn
bende bu akşam gidip kaç posta yıkarım bilmiyorum çamaşırı
yazın güzel oluyor bend ebugün yıkar asarsam , yarına ütülerim hepsini
Sagol saraycam nasil gidiyor diyet..benimde aklımdaydın hülyam, kolay gelsin
Maraş usulu hic sevmem dolapta duruyir yuzune bile bakmam ama magnum olsa gidip gelip o dolabi acar kaparim kedi gibi etrafinda dolanirimBen dondurma sevmem ki hiç aramam dolapta iki kutu duruyorama sen ye şöyle soğuk soğuk mis ohh
Brownie candır ama istemiyom banane sen ye sen seversin dondurmagönder gönder paket yapıp süsleyip sana hediye edicem mortim
dondurmalar browniliymiş hemde
Benim esim cumartesi sabah tartildi 93.200 idi sadece iki gun yemegini yedi ama abur cuburu kesti bu sabah tartildi 91.700 ....dedim ne meta var sizde yaaaa...benimkide bakar ben diyet yapıyorum hemen diyete başlar ben spor mu yapıyorum hemen birini ayagına oturtup mekik çeker.
Allahtan abur cubur hastası değil ,sağlığına özen gösterir.
Erkekler öyle eşimde 1-2 ay içinde sanırım 4 kilo vermiş stresten yediği halde bir de zaten 64 dü şimdi 60 olmuşBenim esim cumartesi sabah tartildi 93.200 idi sadece iki gun yemegini yedi ama abur cuburu kesti bu sabah tartildi 91.700 ....dedim ne meta var sizde yaaaa...
Findik badem yedi sadece abur cubur yok....
Brownie yogun oluyor beyaaa bayiyor kii tatli hastası olmama ragmen...Brownie candır ama istemiyom banane sen ye sen seversin dondurma
Brownie cazibesinden mi bahsediyorsun kız hiç baymıyorBrownie yogun oluyor beyaaa bayiyor kii tatli hastası olmama ragmen...
Benim avantajim onun yaninda zayif duruyom... o hep 90 -95 arasi gezinir... boyu 1.82 ....simdi ben kilo verdikce iyice siritmayabasliyor diyet basladi hemenErkekler öyle eşimde 1-2 ay içinde sanırım 4 kilo vermiş stresten yediği halde bir de zaten 64 dü şimdi 60 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?