Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

malzemmemi hazırlamıştım mutfak kapı kolunda unuttum.sabah kalkıp benim kuzulara simit yaptım.hazır yemesinler diye.kendimi unuttum.ne güzel 4 gibi yiyip paydos diycektim.işten cıkıp herkesi toplayıp eve girişim 6 yı yemek yiyişim 7 yi geçiyor.

hmmm anlaşıldı senin akşama ek çekirdek vs lerin.akşam aburcu koca.
Evet kuzum kilosu göbişinde toplanmış tonton göbişli kocam o benim bu aralar eşlik etmiyorum kendisine. Yazın işin zor gezmelerde nasıl yetiscen bana diyorum cevap yok zannımca kültür gezilerinde yetisemeyecek bana

benimkide bakar ben diyet yapıyorum hemen diyete başlar ben spor mu yapıyorum hemen birini ayagına oturtup mekik çeker.
Allahtan abur cubur hastası değil ,sağlığına özen gösterir.

selam , sen nasılsınn
bende bu akşam gidip kaç posta yıkarım bilmiyorum çamaşırı
yazın güzel oluyor bend ebugün yıkar asarsam , yarına ütülerim hepsini
Iyiyim şükür masumum. Bende aksam dönünce yapacağım ütuleri insallah..

benimkide bakar ben diyet yapıyorum hemen diyete başlar ben spor mu yapıyorum hemen birini ayagına oturtup mekik çeker.
Allahtan abur cubur hastası değil ,sağlığına özen gösterir.
Benim esim cumartesi sabah tartildi 93.200 idi sadece iki gun yemegini yedi ama abur cuburu kesti bu sabah tartildi 91.700 ....dedim ne meta var sizde yaaaa...
Findik badem yedi sadece abur cubur yok....

Benim esim cumartesi sabah tartildi 93.200 idi sadece iki gun yemegini yedi ama abur cuburu kesti bu sabah tartildi 91.700 ....dedim ne meta var sizde yaaaa...
Findik badem yedi sadece abur cubur yok....
Erkekler öyle eşimde 1-2 ay içinde sanırım 4 kilo vermiş stresten yediği halde bir de zaten 64 dü şimdi 60 olmuş

Erkekler öyle eşimde 1-2 ay içinde sanırım 4 kilo vermiş stresten yediği halde bir de zaten 64 dü şimdi 60 olmuş
Benim avantajim onun yaninda zayif duruyom... o hep 90 -95 arasi gezinir... boyu 1.82 ....simdi ben kilo verdikce iyice siritmayabasliyor diyet basladi hemen )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…