Yemiş kadar oldum sağolsensiz boğazımdan geçer mi sandın
Olur hemen
Ondan da varMaraş usulu hic sevmem dolapta duruyir yuzune bile bakmam ama magnum olsa gidip gelip o dolabi acar kaparim kedi gibi etrafinda dolanirim)))
Valla imtihanin büyükmüş ben eve almiyorum kiii yaklaşmayayım yaninaYemiş kadar oldum sağol
Olur hemen
Ondan da var
Benimde o sebeple zayıf kalmam gerek eşim minyonBenim avantajim onun yaninda zayif duruyom... o hep 90 -95 arasi gezinir... boyu 1.82 ....simdi ben kilo verdikce iyice siritmayabasliyor diyet basladi hemen)
Yemiş kadar oldum sağol
Olur hemen
Ondan da var
Benim eşimde aşırı düşkündür abur cubur dondurmadan girer cipsten çıkar içecekleri saymıyorum bile benim imtihanım daha büyük almıyorum o poşet poşet getiriyorValla imtihanin büyükmüş ben eve almiyorum kiii yaklaşmayayım yanina) Allah sabir versin bacimmm
Ayyy cok zormus minnakim sabir vallaha.. biz evde cocuk olunca abur cubura alismasin diye almiyoruz... kisin arada sirada etihosbes alirdik oda nadiren... gazli icecek eve girmez hic almayiz...Benimde o sebeple zayıf kalmam gerek eşim minyon
Benim eşimde aşırı düşkündür abur cubur dondurmadan girer cipsten çıkar içecekleri saymıyorum bile benim imtihanım daha büyük almıyorum o poşet poşet getiriyor
Ayyy cok zormus minnakim sabir vallaha.. biz evde cocuk olunca abur cubura alismasin diye almiyoruz... kisin arada sirada etihosbes alirdik oda nadiren... gazli icecek eve girmez hic almayiz...
Ama esimde borek ve pastaya bayilir baklavaya bayilir bunlari çok tuketiyor..kisim aksam saat 10 olsun kalkar üşenmez sucuklu tost yapar kendine yer 1 saat sonra uyur...ondan kilo aliyor..
Bende sevmiyirum bi tadi yok gibi geliyorbos boş yiyormusum gibi.. amma bi böğürtlenli dondurma olsaaa offf offf neyse kaptan kizacak...kızlar bende seviyorum dondurmayı
vişne-limon
magnum beyaz çiko-mademlisi favorim
dışı çiko kaplı dondurma pek sevmiyorum ,ada81 maraş ıusulunu herkes çok begenir ama bende begnmiyorum yag gibi kokuyr sanki
Aynen hic usenmez zaten ben evlenince onun yuzunden kilo aldim... ben doguma 86 ile girdim esim benim hamileligimde 102 kilo olmustu ailesi gülüyordu oglum sana yaramis hamilelik diye hahahaBizde çocuk olduğunda belki öyle yaparız eşimde bu sayede alışır o kadar yiyeceğe kiloda almıyor iyice sinir oluyorumBende üşenmem yaparım sanırım demek ki yemek yemeğe aşık benim gibi
Fazla kilo iyi değil aslında sağlık açısından işte boğazımıza düşkünüz ondan oluyor bunlarAynen hic usenmez zaten ben evlenince onun yuzunden kilo aldim... ben doguma 86 ile girdim esim benim hamileligimde 102 kilo olmustu ailesi gülüyordu oglum sana yaramis hamilelik diye hahaha
Normalde abur cubur olunca mutlaka yerim ama bu sefer çok azmettim, yemek isteyince Aynaya koşup bakıyorum :))Valla imtihanin büyükmüş ben eve almiyorum kiii yaklaşmayayım yanina) Allah sabir versin bacimmm
Benim eşimde öyle sormaBenimde o sebeple zayıf kalmam gerek eşim minyon
Benim eşimde aşırı düşkündür abur cubur dondurmadan girer cipsten çıkar içecekleri saymıyorum bile benim imtihanım daha büyük almıyorum o poşet poşet getiriyor
Evet sen yine bayan olarak dikkat ediyorsun aman giydigim yakışsın vs gibi..Fazla kilo iyi değil aslında sağlık açısından işte boğazımıza düşkünüz ondan oluyor bunlar
Bir çözüm buluruz inşallahNormalde abur cubur olunca mutlaka yerim ama bu sefer çok azmettim, yemek isteyince Aynaya koşup bakıyorum :))
Benim eşimde öyle sorma
Evet sen yine bayan olarak dikkat ediyorsun aman giydigim yakışsın vs gibi..
Ben esime cok kiziyom hic dikkat etmiyor spor yapmiyor en buyuk sporu mutfaga gidip cay alıyormuş daha ne olsun diyor...haha) saglik dikkat etmek lazim ama kime diyom .....
kızlarrrrrrrrrr...takımımızın selameti için cısların adınıanmıyoruz sadece cıs yada adı lazım değil yada 3 harfli diyoruz
Selam kizlarrr
Herkes iyidir insallah. Aksam geldim temizlik molasinda yazayim dedim..hava o kadar guzel ki camasiri asiyorum yarim saat sonra topluyorum bende firsat bu firsat sabahtir carsaf pike yikayip duruyorum:)aksamda toplantimiz var arkadaslarla kahve icerim sadece cisss yok :)
saat 12:1 dlm peynir
saat 13:00
azcık ton balıklı salata
1 kase cacık
1 kk peynir
4 tam ceviz
3 lt yakın su , yeşilçay,kahve soda vs
ayyyy şu yeidkleirmi oyunca bendediyorum ama
telafi menüsü kızlar
yarın güzel kahvaltımı yapacagımm
eveeeeeeeeeeeet önümüzdeki 3 gün boyunca her kimin menüsünde dondurulmuş gıda:)) görürsem ... can çekmesinden .. sorumlular bir adım öne çıksın
bakın oysa ki ;
alıntıdaki arkadaşımız ne kadar örnek bir tavır sergilemiş ...alkışlıyoruz
ohhhh Antalya havasından anında kuruyan bir misilleme bizim ha yağdı ha yağacak havalara
bendemiyorum ... o hakkımı sarelleli ekmekte kullandım
eve gelince banyoya giriştim ... güzelce duvarları fayansları sildim ..duşakabin .. lavobo ..wc ... dolap içleri.. ohhh evin sterilize bölgesi oldu şuan banyo
gülmeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?