Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim avantajim onun yaninda zayif duruyom... o hep 90 -95 arasi gezinir... boyu 1.82 ....simdi ben kilo verdikce iyice siritmayabasliyor diyet basladi hemen )
Benimde o sebeple zayıf kalmam gerek eşim minyon
Yemiş kadar oldum sağol

Olur hemen

Ondan da var

Valla imtihanin büyükmüş ben eve almiyorum kiii yaklaşmayayım yanina ) Allah sabir versin bacimmm
Benim eşimde aşırı düşkündür abur cubur dondurmadan girer cipsten çıkar içecekleri saymıyorum bile benim imtihanım daha büyük almıyorum o poşet poşet getiriyor

Ayyy cok zormus minnakim sabir vallaha.. biz evde cocuk olunca abur cubura alismasin diye almiyoruz... kisin arada sirada etihosbes alirdik oda nadiren... gazli icecek eve girmez hic almayiz...

Ama esimde borek ve pastaya bayilir baklavaya bayilir bunlari çok tuketiyor..kisin aksam saat 10 olsun kalkar üşenmez sucuklu tost yapar kendine yer 1 saat sonra uyur...ondan kilo aliyor..

Bizde çocuk olduğunda belki öyle yaparız eşimde bu sayede alışır o kadar yiyeceğe kiloda almıyor iyice sinir oluyorum Bende üşenmem yaparım sanırım demek ki yemek yemeğe aşık benim gibi

Bende sevmiyirum bi tadi yok gibi geliyorbos boş yiyormusum gibi.. amma bi böğürtlenli dondurma olsaaa offf offf neyse kaptan kizacak...

Kaptanim valla yiyici degiliz oyle ağzımıza vurdu )) sev bizi

Bizde çocuk olduğunda belki öyle yaparız eşimde bu sayede alışır o kadar yiyeceğe kiloda almıyor iyice sinir oluyorum Bende üşenmem yaparım sanırım demek ki yemek yemeğe aşık benim gibi
Aynen hic usenmez zaten ben evlenince onun yuzunden kilo aldim... ben doguma 86 ile girdim esim benim hamileligimde 102 kilo olmustu ailesi gülüyordu oglum sana yaramis hamilelik diye hahaha

Aynen hic usenmez zaten ben evlenince onun yuzunden kilo aldim... ben doguma 86 ile girdim esim benim hamileligimde 102 kilo olmustu ailesi gülüyordu oglum sana yaramis hamilelik diye hahaha
Fazla kilo iyi değil aslında sağlık açısından işte boğazımıza düşkünüz ondan oluyor bunlar

Valla imtihanin büyükmüş ben eve almiyorum kiii yaklaşmayayım yanina ) Allah sabir versin bacimmm
Normalde abur cubur olunca mutlaka yerim ama bu sefer çok azmettim, yemek isteyince Aynaya koşup bakıyorum :))
Benim eşimde öyle sorma

Fazla kilo iyi değil aslında sağlık açısından işte boğazımıza düşkünüz ondan oluyor bunlar
Evet sen yine bayan olarak dikkat ediyorsun aman giydigim yakışsın vs gibi..

Ben esime cok kiziyom hic dikkat etmiyor spor yapmiyor en buyuk sporu mutfaga gidip cay alıyormuş daha ne olsun diyor...haha) saglik dikkat etmek lazim ama kime diyom .....

Normalde abur cubur olunca mutlaka yerim ama bu sefer çok azmettim, yemek isteyince Aynaya koşup bakıyorum :))

Benim eşimde öyle sorma
Bir çözüm buluruz inşallah

Erkekler işlerine gelenleri anlıyor canım ne yapacaksın

saat 12:1 dlm peynir

saat 13:00
azcık ton balıklı salata
1 kase cacık
1 kk peynir
4 tam ceviz

3 lt yakın su , yeşilçay,kahve soda vs

ayyyy şu yeidkleirmi oyunca bende diyorum ama
telafi menüsü kızlar
yarın güzel kahvaltımı yapacagımm

eveeeeeeeeeeeet önümüzdeki 3 gün boyunca her kimin menüsünde dondurulmuş gıda :)) görürsem ... can çekmesinden .. sorumlular bir adım öne çıksın

bakın oysa ki ;

kızlarrrrrrrrrr...takımımızın selameti için cısların adınıanmıyoruz sadece cıs yada adı lazım değil yada 3 harfli diyoruz

alıntıdaki arkadaşımız ne kadar örnek bir tavır sergilemiş ...alkışlıyoruz

ohhhh Antalya havasından anında kuruyan bir misilleme bizim ha yağdı ha yağacak havalara

ben demiyorum ... o hakkımı sarelleli ekmekte kullandım

eve gelince banyoya giriştim ... güzelce duvarları fayansları sildim ..duşakabin .. lavobo ..wc ... dolap içleri.. ohhh evin sterilize bölgesi oldu şuan banyo

bende gidip hemen makinaya çamaşır atıcam
sonra çocukalrla zamn geçirmece
o araya iki üç iş sıkıştırırım ben
sonra 30 dk koşma
dambıl lar ile kol ve göbek çalışma
göbegim feci sarktı çünküüü

bi kek yapmam lazım beslenmeye uyumazsam gelirim burayadaa

hımmmm bugün bana pas vermeme sebebinn belli olduuu
eger bu hafta kilo gitmesezse girecek delik aramalıyım
yandı gülümm, keten helva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…