çok büyükmüş gerçektenyiyemeidm begüm ya valla hiç keyif alamdım yerken 2 taeyi zor bitiridm
ama büyüktü köfteler yumurta kadar
çok büyükmüş gerçekten
sende bi yiyememe sendromu başladı aman dikkat et iştahın hepten kapanmasın
aynısı bende de var havalar sıcak hergün kıyafet değiştiriyoruz hatta kızım sabah başka parka gidip geliyor akşam başka kıyafet sürekli çamaşır çalıştırıyorum 3 kişilk aileyiz bizde de bitmiyor çamaşır .....bugünlerdede benim evde bitmeyen çamaşır var,ben yıkıyorum arkamı dönüyorum dağ gibi olmuş havalarda yağışlı açsada yıkasam bitse
sana kolay gelsin allah işini rast getirsin
Aynen öyle canım hele bi 60 lara gel o zaman kendince bişeyler denersin, ama şimdi diyetisyeninden şaşma derim.Yok dahada şaşmam if de neymiş benim kazület menüm iyidi
İf nasıl etkiledi canım seni sende de mi işe yaramadı?Dün başladım sabah bu macerayı bittirdim :))))
benim bir arkadaşım var hergün ama istisnasız hergün nevresim takımı değiştiriyor.... dedim çook mu terliyorsunuz... yook bir gün yattığım nevresimde ertesi günü hayatta yatamam diyor.... onlarda 3 kişil bir aile hem kendilerinin hemde oğlunun yatağı hergün değişitriyor.... bilmem kaç takım nevresim takımı almış hergün bir tane sererim diyor... ayol üstündekiii vernel veya yumoş kokusu geçmeden hoop yenisi seriliyor bizde her cumartesi nevresim değiştirme günü öyle hergün yapamam...Evet kuzum işi gereği takım giyiyor. Yastık kılıfı çarşaf çamaşır ütülerim extradan canımiçime öyle siniyor ne yapayım :) sana da kolay gelsin canım yaa havada burda kapalı ama yine de çamaşır yıkamalıyım
Kendileriyle müşeref olmadan tanışmamızı başka bahara bırakıyorum :))))))efser yaptıgın if degildi zaten..
benim bir arkadaşım var hergün ama istisnasız hergün nevresim takımı değiştiriyor.... dedim çook mu terliyorsunuz... yook bir gün yattığım nevresimde ertesi günü hayatta yatamam diyor.... onlarda 3 kişil bir aile hem kendilerinin hemde oğlunun yatağı hergün değişitriyor.... bilmem kaç takım nevresim takımı almış hergün bir tane sererim diyor... ayol üstündekiii vernel veya yumoş kokusu geçmeden hoop yenisi seriliyor bizde her cumartesi nevresim değiştirme günü öyle hergün yapamam...
bide ütülüyormuşşş anammmm dedimmm
her gün abartılı olmuş, hakkatenbenim bir arkadaşım var hergün ama istisnasız hergün nevresim takımı değiştiriyor.... dedim çook mu terliyorsunuz... yook bir gün yattığım nevresimde ertesi günü hayatta yatamam diyor.... onlarda 3 kişil bir aile hem kendilerinin hemde oğlunun yatağı hergün değişitriyor.... bilmem kaç takım nevresim takımı almış hergün bir tane sererim diyor... ayol üstündekiii vernel veya yumoş kokusu geçmeden hoop yenisi seriliyor bizde her cumartesi nevresim değiştirme günü öyle hergün yapamam...
bide ütülüyormuşşş anammmm dedimmm
maşallahhhh maşallah ana kız gibisinizzz gerçi benim anamda ben yapmam sen yap der o ayrııı hahahahbizim evde her gün yıkanıyor, bazen 2 makina, ben şanslıyım kvalidem makinaya atar, asar, bana sadece katlamak kalır, dün yine vardı, anne ben spor yapacağım dedim, o zaman ben toplayıp katlarım dedi sağolsun
Kendileriyle müşeref olmadan tanışmamızı başka bahara bırakıyorum :))))))
Benim kazület menüyle devam:))))))
benim anamda dermaşallahhhh maşallah ana kız gibisinizzz gerçi benim anamda ben yapmam sen yap der o ayrııı hahahahbide laf eder o kadar iş duruyor bu spor yapacak cık cık derrr
benim anamda der
ev hanımı ama temizlik hastasııı evine gittt tertemiz pırıl pırıl... ama benden daha yoğun günleri var falan yaniiii nasıl yetiştiriyor anlamıyorummmm.... ben önce inanmamıştım eşiyle eşim aynı dairede çalışıyordu eşi bir gün yakınmışş şu nevresim takımına verdiğim parayla bir araba alırdım demiş hahahahahyok artık yaaa, işi yok işmi arıyorrr
benimde perşembe günü nevresim günüm
Hayır canım asılında yapma amacıyla başlamadım sadece bir günlük bir deneyimdi benimki hafta sonu düzensiz kalori alışımı düzenlemekti .Bu sabahta artı cıktı tartıda birbirimizden haz etmedik :))))))İf nasıl etkiledi canım seni sende de mi işe yaramadı?
Aynen benim kafam hafta sonuna takılmıştı eğer denemek istersem sizden ayrıntıları öğrenirim :)))))cnm zaten o menülerle kilo verdigin yere kadar deva
sonra degişik yollara dalarsınnn
hergün doktorum hergünnnn.... haftada bir normal herkes değiştiriyor ..hergün mü her hafta mı ??nevresimmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?