Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok büyükmüş gerçekten
sende bi yiyememe sendromu başladı aman dikkat et iştahın hepten kapanmasın

ya aslında başka şeyler olsa yerim
kek, pogaça ahahah bunalrı yeirm vallaaa
büskivii

ama etten, tavuktan , proteinden tiksinidm e- ben yiyemiyorum
yarın ıspanak var diye mutluyumm düşün
perşembede kahvaltılık , yumurta , peynir zeytin

bugünlerdede benim evde bitmeyen çamaşır var,ben yıkıyorum arkamı dönüyorum dağ gibi olmuş havalarda yağışlı açsada yıkasam bitse

sana kolay gelsin allah işini rast getirsin
aynısı bende de var havalar sıcak hergün kıyafet değiştiriyoruz hatta kızım sabah başka parka gidip geliyor akşam başka kıyafet sürekli çamaşır çalıştırıyorum 3 kişilk aileyiz bizde de bitmiyor çamaşır .....

benim bir arkadaşım var hergün ama istisnasız hergün nevresim takımı değiştiriyor.... dedim çook mu terliyorsunuz... yook bir gün yattığım nevresimde ertesi günü hayatta yatamam diyor.... onlarda 3 kişil bir aile hem kendilerinin hemde oğlunun yatağı hergün değişitriyor.... bilmem kaç takım nevresim takımı almış hergün bir tane sererim diyor... ayol üstündekiii vernel veya yumoş kokusu geçmeden hoop yenisi seriliyor bizde her cumartesi nevresim değiştirme günü öyle hergün yapamam...

bide ütülüyormuşşş anammmm dedimmm

yok artık yaaa, işi yok işmi arıyorrr
benimde perşembe günü nevresim günüm

her gün abartılı olmuş, hakkaten

maşallahhhh maşallah ana kız gibisinizzz gerçi benim anamda ben yapmam sen yap der o ayrııı hahahah bide laf eder o kadar iş duruyor bu spor yapacak cık cık derrr

yok artık yaaa, işi yok işmi arıyorrr
benimde perşembe günü nevresim günüm
ev hanımı ama temizlik hastasııı evine gittt tertemiz pırıl pırıl... ama benden daha yoğun günleri var falan yaniiii nasıl yetiştiriyor anlamıyorummmm.... ben önce inanmamıştım eşiyle eşim aynı dairede çalışıyordu eşi bir gün yakınmışş şu nevresim takımına verdiğim parayla bir araba alırdım demiş hahahahah

İf nasıl etkiledi canım seni sende de mi işe yaramadı?
Hayır canım asılında yapma amacıyla başlamadım sadece bir günlük bir deneyimdi benimki hafta sonu düzensiz kalori alışımı düzenlemekti .Bu sabahta artı cıktı tartıda birbirimizden haz etmedik :))))))
Kendileri hiç misafir perver tavranmadı aramızdaki ön yargı gecene kadar tanışmamızı başka bahara bırakıyorum artık :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…