Ben antremanlıyım kelebeğim, bu delinin her tuzağını bilirimexmadon kız ne tuzaga düşüyon kaptan seni deniyo akıllı yeni oldugun ne belli
Hiçte bilem su çeşmesi o, beleş çeşmeyi bulunca içsinler diye yaptırıcaz. Herşey kilo savaşı içinbenim bu yüzümü de bilir aslında ama açlık başına vurdu zaar garibin
benim bebelerde kafayı yiyor bizim evin replikleri
şimdi babam senden büyük, ama sen 38 babam 36.
evin en büyüğü babam değil mi anne.
Kizlarrrr yarin sabah arkadaslarla kahvaltıya gidecegiz aksamda partinin yemegi var ne yapam basimi nerelere vuram
Eltim hediye dondurma kaşığı almışbu nedemek şimdi
bu öğlen biizmde yemek daveti vardı gitmedimKizlarrrr yarin sabah arkadaslarla kahvaltıya gidecegiz aksamda partinin yemegi var ne yapam basimi nerelere vuram
keşkeee o deli benimde dünya gözüyle arkadasım olsaydı.Ben antremanlıyım kelebeğim, bu delinin her tuzağını bilirim
Hiçte bilem su çeşmesi o, beleş çeşmeyi bulunca içsinler diye yaptırıcaz. Herşey kilo savaşı için
verdiğin kiloları gördüm hamle yapıyorum demekEltim hediye dondurma kaşığı almışbu nedemek şimdi
yatıyorum ne yediniz kalkıyorum ne yediniz ??
bi haftada ne yemediniz onu düşüneyim
Eltim hediye dondurma kaşığı almışbu nedemek şimdi
Gitmesem mi diyevde dusunmedim degil ama parayi odedim davetiye mi aldim...olmadı almam tabak bilmiyorum yuruyerek gidip gelmeyi dusunuyorum sporda aradan cikar :)))çocuk için 5 bilinmeyenli denklem tabii :))
canım kahvaltı en korkulmaması gereken dış mekan öğünü bence .. bi dünya zararsız şeyden tabağına alabilirsiniz ..
parti yemeğinde de aslında ipler senin elinde
Sende ona kızartma kepçesi alEltim hediye dondurma kaşığı almışbu nedemek şimdi
Bu eltiye var mı bir cözümünhasetlik ne olacak .. giden 2-3 kilonu farketti hemen bizans oyunlarına girişmiş ..dondurma kaşığı ile başladı ... haftaya sufle kabı alır ...
bu öğlen biizmde yemek daveti vardı gitmedim
keşkeee o deli benimde dünya gözüyle arkadasım olsaydı.
verdiğin kiloları gördüm hamle yapıyorum demek
bide taktir et bee
canım takımım de , yemezler deeeee
valla bizi iyice tmbel teneke , haylaz yaptın heee
Sabote ediliyorumverdiğin kiloları gördüm hamle yapıyorum demek
Partide aktivitelere katilmak gerekli gibi bisey zorunlu degil ama aktif olma acisindan..bi caresine bakicam doktorum..senin doğumgünü ne zaman kacirdim ben?bu öğlen biizmde yemek daveti vardı gitmedim
keşkeee o deli benimde dünya gözüyle arkadasım olsaydı.
Bu eltiye var mı bir cözümün
ben bi menü patlatayım
sabah
aspir yagı +su (kabızlık için hiçbir etkisi yok asparagas )
kahvaltı 08:00
1 tereyagında yumurta
peynir çeşitleri
5 zeytin
domates
yarım etimek
öglen 13:00
2 köfte( yumurta kadar )
1 tabak çoban salata
3 lt geçkin su
kahve,yeşil çay bitki çayları
çatır çatır kilo verip elti çatlatmak ..şaşmaz ölçü ...şaşmaz formül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?