Sağol canım :)Maşallah kuzumne güzel senin adına çok sevindim
Amaan onda ne var patlat bir çikoKızlar Regl den olsa gerek biraz önce 10 kadar fistik 10 kadar kuru üzüm yedim
Ausencia bu gün 20+20 =40 dk yürüyüş oldu. 21 dk da mekik squat yapcam etti mi sana 61 dk
Puan neye göre veriliyor canım
masumm 5 . . 10 10 . . eflalim 10 . . . 10 . . sarayca 15 . . 15 15 . . delydoly 10 10 . 25 15 . . ada81 20 20 20 . . . . ausencia 10 . . 5 10 . . saydın78 25 5 . 10 . . . irmae 10 . 15 20 . . . dilekiyi 15 . . 15 10 . . aynura 15 20 20 . 20 . . mimu88 . . . 20 . . . ecemavi 10 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
eksik gedik var mı ?
kesin vardır :))))
Şahane menü sporHuhu ben geldim hemde spordan önce sporAusencia
40 dk koşu
30 dk crunch
25 squat
Ve dambıllarla kol çalışması
Menüm:
Sabah : çilekli chia süt
Ara: 3 hurma detox içeceği
Öğle: domates çorbası (hazır)
Ara: tarçınlı keten tohumlu yoğurt 3 hurma
Akşam: domates çorbası
Spordan gelince 2 çilek 1 kiraz biraz badem
Canım kabızlık devam ediyorsa artı çıkman normal üzülmeAynura
Simit sana afiyet olsun şimdiden
Ha ha eltim yemeyi sevmez ye diye de ısrar etmez kendi kus kadar yiyorvayyy karşı hamle.
Sağol canım benim inşallahInşallah bir an önce geçer tatlım
Sagol aynurammm... daha tartilmadim saat 10 gibi tartilacam bakalim tarti ne diyecek..Adacım günaydın kuzum...Rabbim şifalar versin en acilinden...bak hastalık halide kiloya et ki eder...artıda falan olursan moralin bozulmasın sakın...
Sagolun minnaklarimmmGünaydınlar herkes iyidir inşallah
Günaydın geçmiş olsun canım benimde boğazım ağrıyor sabah ballı süt içtim yumuşatsın diye bakalım sanki soyuluyorEfor sarfetmişsindir bence
Günaydın canım zamanın isteğinde varsa tabi ki yürü yürümek harika bir şey ben zaman ve yer buldukça yürürüm
Günaydınlar efenim
Biraz daha iyiyim ama saatim saatine uymuyor kalktigimda biraz daha iyiydim simdi yine kötülesiyor gibiyim sesim çıkmıyor... sagolasin canimmmm
Ohhh ramazanda on dönüm bostan yan gel yat osman yaparız gule gule kirlet))
Havalar soğudu sanırım ondan oldu sabah ballı süt içtim şimdi bitki çayları içiyorum bakalım akşam olmadı ilaç alacağım şişkinlik yapar mı
Sagolun minnaklarimmmaman nilim dikkat et cook kotu oyle basliyor sonra butun vucudu sariyor.. benim iki gun seninki gibiydi 3. Gun zirve yapti... cok zor yutkunuyorum ihlamur ic ihlamur iyi geldi...
Geçmiş olsun dikkat edin kendinize kızlar tek tek hastalaniyorsunuz ama bu mevsim böyle benim kızlarda sırayla bı biri bi biri
Benim eltimde gecen telde 70 kiloyum dedi ama fotolarina bakiyom 80 gibi anlamadim..tamam benden uzun 3 cocuk annesi sirti büklüm büklüm 70 dedi yaaaaa
Sağol kaptanım sen nasılsınada81 iyi gibiymişsiniz bu sabah
nehirnil111 tatlım sana da geçmiş olsun ?
ne yaptınız ada ile boğazlarınıza itiraf edin heeee , böcekli dondurma mı yediniz dün
Kaptanim cook degiskenim saatim saatine uymuyor esime dedim ogle arasindan sonra izin al ya doktora gidelim yada bu kizla sen ilgilen hastayım yapışıyor bana ......ada81 iyi gibiymişsiniz bu sabah
nehirnil111 tatlım sana da geçmiş olsun ?
ne yaptınız ada ile boğazlarınıza itiraf edin heeee , böcekli dondurma mı yediniz dün
Sağol kaptanım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?