Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Maşallah kuzum ne güzel senin adına çok sevindim
Sağol canım :)
Kızlar Regl den olsa gerek biraz önce 10 kadar fistik 10 kadar kuru üzüm yedim

Ausencia bu gün 20+20 =40 dk yürüyüş oldu. 21 dk da mekik squat yapcam etti mi sana 61 dk
Amaan onda ne var patlat bir çiko
Puan neye göre veriliyor canım
Şahane menü spor
Aynura
Simit sana afiyet olsun şimdiden
Canım kabızlık devam ediyorsa artı çıkman normal üzülme
vayyy karşı hamle.
Ha ha eltim yemeyi sevmez ye diye de ısrar etmez kendi kus kadar yiyor

kızlar günaydın
ada81 geçmiş olsun
Sagolun minnaklarimmm aman nilim dikkat et cook kotu oyle basliyor sonra butun vucudu sariyor.. benim iki gun seninki gibiydi 3. Gun zirve yapti... cok zor yutkunuyorum ihlamur ic ihlamur iyi geldi...

Ohhh ramazanda on dönüm bostan yan gel yat osman yaparız gule gule kirlet ))

Havalar soğudu sanırım ondan oldu sabah ballı süt içtim şimdi bitki çayları içiyorum bakalım akşam olmadı ilaç alacağım şişkinlik yapar mı

Geçmiş olsun dikkat edin kendinize kızlar tek tek hastalaniyorsunuz ama bu mevsim böyle benim kızlarda sırayla bı biri bi biri

Sagolun minnaklarimmm aman nilim dikkat et cook kotu oyle basliyor sonra butun vucudu sariyor.. benim iki gun seninki gibiydi 3. Gun zirve yapti... cok zor yutkunuyorum ihlamur ic ihlamur iyi geldi...

Geçmiş olsun dikkat edin kendinize kızlar tek tek hastalaniyorsunuz ama bu mevsim böyle benim kızlarda sırayla bı biri bi biri

Sağolun kuzular hasta olmamam gerek sınava 2 haftadan az bir süre kaldı ya

günaydınlarrrrrrrrr

hanimişte Çarşamba yeriz biz onu çıtır çıtır .. perşembe de üzerine şovunu yaparız ...

yaparız değil miiiiiiiiiiiiii ?

artılar , umutsuzluklar okudum .... hemen kapıyoruz o mevzuları ... biz burada 1 gece giden 1.5 kilo ödem gördük yahu

tartı ile buluşmanın son dk sına kadar devammmmmmmmmmmm

Ausencia bence sen hepimizin eltisini bul haftaya bizi onlarla yarıştır var ya tarihe geceriz

ben sizi eltiler üzerinden gazlarımmmm ... bir tek ahuyu görümceden mi gazlayacaktım sanki ...

ooooo oooo eltileriniz görümceleriniz arkanızdan neler konuşuyor bir bilseniz

Nego tatlım spor puanlaması ilk sayfadaki mesajda var , hem süre hem spora göre şekilleniyor , bende geçici liste zaten .. haftaya tekrar yardımcım ve spor kaptanı Ahu060812 ya teslim ediyorummm sporlarınızı

ada81 iyi gibiymişsiniz bu sabah

nehirnil111 tatlım sana da geçmiş olsun ?

ne yaptınız ada ile boğazlarınıza itiraf edin heeee , böcekli dondurma mı yediniz dün
Kaptanim cook degiskenim saatim saatine uymuyor esime dedim ogle arasindan sonra izin al ya doktora gidelim yada bu kizla sen ilgilen hastayım yapışıyor bana ......

Yook canim ne dondurmasi keskeeee yeseydim sanirim dolaptan soguk cacik yedim ondan mi bilemedimmm

Sağol kaptanım sen nasılsın

huuuuuuuu dondurma soruma gel

iyiyim tatlım ... bugün öğleden sonra oyun şenliği var ... ama hava yağmurlu ...stadtta olacaktı .. iptal olacak sanırım ve yusuf heyecandan sabah olsun diye erkenden yatmıştı ..üzülecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…