Nefs sende hoşgeldin canım
Yeni gelen arkadaşlarla çok kaynaşamadım telafi ederiz inşallah
Kendimide tanıyatım az bucuk .
41 yaşındayım 3 evladım var 22-18-16 yaşlarındalar . Ev hanımı vede öğrenciyim ilat okumaya çalışıyorum . Az bucuk yazılarımdan anlamıldınızdır evde durmamsohbetdir kurstur gündür derken bu sene bi acayip yogunum ..
25 yıldırda diyet içindeyim . Daha önce yani 6-7 yıl oluyo sanırım 80 den 58 düşerek mezun olmuşdum . Yarısını bu yıllar boyu geri aldım . Şu son 3 ayda 7 kilodan fazlasını geri gönderdim hamdolsun ... Diyet tecrübem çoktur iyide gözlemciyimdir ve anladıgınız üzere yıllardırrrr buralardayım 6. 7. Ve 5. Takımlarda bulundum . Ayrıca montiğnac linkini senelerce aktif tuttum .
Kadrolu aplayım yani
Hadi ben kaçar ütü bitti katlacaklar kaldı birde yatsıyı kılıp yapatım yarın yine yogun bir gün
O günde gelecek inşallah ama buluşunca 1 gün yetermi bilmemapla bende yeniyim , tanışalım bi gün
hadi Allah kabul etsin güzellik .. iyi gecelerin olsun
daaa yeter ... kırklandı değil 140 landı ev
Kvalidem de boş ver yat uyu dedi. Demek ki yapmalıyım
Nare83 hazır kahvaltı, iyi ki yazdın karpuzu. Kiraza içim gitmişti
Ay teşekkürler
O günde gelecek inşallah ama buluşunca 1 gün yetermi bilmem
Ay başlamışken bitireyim planım adanın planıyla aynı ramazanda inş rahat etmek
Senin kayınvalide numunelik bence
Nazar değmesin kahvaltıda süper aslında diyet niyet ayağına baya sağlıklı besleniyoruz
Ay teşekkürler
Huuu uzatmalı mortim kupam nerde benim haniiiiAy başlamışken bitireyim planım adanın planıyla aynı ramazanda inş rahat etmek
Senin kayınvalide numunelik bence
Nazar değmesin kahvaltıda süper aslında diyet niyet ayağına baya sağlıklı besleniyoruz
Ay teşekkürler
O günde gelecek inşallah ama buluşunca 1 gün yetermi bilmem
Huuu uzatmalı mortim kupam nerde benim haniiii
Ay maviş bacı sanada takılıp öyle gideyim
Naptın bacım dr gittinmi ?
canım daktırım da sordu .. aklımdayken yazayım ..özleniyorsun yani
hala burda mısın sen
ada senin için şu saatte hayatta totosunu kaldırıp jillian millian yapamaz diyor
Bu topikde bende öyle oldumecemavi bakk gece geç yatmış silmiş supurmus erkenden kalkmış sana da kocaman kocaman maşallah
Kendimi çok pis ve tembel hissettirdin bu arada Sağol yanii: : :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?