Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin guzeller bugun sanki biraz daja iyiyim hala yutkunamiyorum.. gece bi yandim bi usudum terledim gece bunlari yasarken acaba kilo vermişmiyim diye dusundum cunku vucut savasirken bi efor harcamis olabilir mi neyse tartilacam nasilsa

Ohhh ramazanda on dönüm bostan yan gel yat osman yaparız gule gule kirlet ))

Yaaa ne guzel hergun gezmeler imreniyom valla.. azicik yaninda kalsam bende cevre edinsem

Gunaydin guzeller bugun sanki biraz daja iyiyim hala yutkunamiyorum.. gece bi yandim bi usudum terledim gece bunlari yasarken acaba kilo vermişmiyim diye dusundum cunku vucut savasirken bi efor harcamis olabilir mi neyse tartilacam nasilsa
Adacım günaydın kuzum...Rabbim şifalar versin en acilinden...bak hastalık halide kiloya et ki eder...artıda falan olursan moralin bozulmasın sakın...

Günaydın
Benim spor arkadaşı uyumuş kalmış gidemedik
Kalkıp hazırlanayim, hala yatakta yım.

Ve çok açım

Gunaydinlarrrr Hayırlı Günler

Günaydınlar herkes iyidir inşallah
Günaydın geçmiş olsun canım benimde boğazım ağrıyor sabah ballı süt içtim yumuşatsın diye bakalım sanki soyuluyor Efor sarfetmişsindir bence
Günaydın canım zamanın isteğinde varsa tabi ki yürü yürümek harika bir şey ben zaman ve yer buldukça yürürüm

kızlar günaydın
ada81 geçmiş olsun

Günaydınlar efenim

günaydın kuzum
hastamı oldun senaman dikkat et ayaklarını sırtını sıcak tut,ılık ılk çaylar iç,geçmiş olsun

günaydın kuzum
hastamı oldun senaman dikkat et ayaklarını sırtını sıcak tut,ılık ılk çaylar iç,geçmiş olsun
Havalar soğudu sanırım ondan oldu sabah ballı süt içtim şimdi bitki çayları içiyorum bakalım akşam olmadı ilaç alacağım şişkinlik yapar mı

Günaydın tatlım, geçmiş olsun ♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…