Ohhh ramazanda on dönüm bostan yan gel yat osman yaparız gule gule kirletAy başlamışken bitireyim planım adanın planıyla aynı ramazanda inş rahat etmek
Senin kayınvalide numunelik bence
Nazar değmesin kahvaltıda süper aslında diyet niyet ayağına baya sağlıklı besleniyoruz
Ay teşekkürler
Yaaa ne guzel hergun gezmeler imreniyom valla.. azicik yaninda kalsam bende cevre edinsemNefs sende hoşgeldin canım
Yeni gelen arkadaşlarla çok kaynaşamadım telafi ederiz inşallah
Kendimide tanıyatım az bucuk .
41 yaşındayım 3 evladım var 22-18-16 yaşlarındalar . Ev hanımı vede öğrenciyim ilahiyat okumaya çalışıyorum . Az bucuk yazılarımdan anlamıldınızdır evde durmamsohbetdir kurstur gündür derken bu sene bi acayip yogunum ..
25 yıldırda diyet içindeyim . Daha önce yani 6-7 yıl oluyo sanırım 80 den 58 düşerek mezun olmuşdum . Yarısını bu yıllar boyu geri aldım . Şu son 3 ayda 7 kilodan fazlasını geri gönderdim hamdolsun ... Diyet tecrübem çoktur iyide gözlemciyimdir ve anladıgınız üzere yıllardırrrr buralardayım 6. 7. Ve 5. Takımlarda bulundum . Ayrıca montiğnac linkini senelerce aktif tuttum .
Kadrolu aplayım yani
Hadi ben kaçar ütü bitti katlacaklar kaldı birde yatsıyı kılıp yapatım yarın yine yogun bir gün
Adacım günaydın kuzum...Rabbim şifalar versin en acilinden...bak hastalık halide kiloya et ki eder...artıda falan olursan moralin bozulmasın sakın...Gunaydin guzeller bugun sanki biraz daja iyiyim hala yutkunamiyorum.. gece bi yandim bi usudum terledim gece bunlari yasarken acaba kilo vermişmiyim diye dusundum cunku vucut savasirken bi efor harcamis olabilir mineyse tartilacam nasilsa
Bu topikde bende öyle oldumkendimi çok pasaklı pis hissetmeye başladım
Günaydın
Benim spor arkadaşı uyumuş kalmış gidemedik
Kalkıp hazırlanayim, hala yatakta yım.
Ve çok açım
Gunaydinlarrrr Hayırlı Günler
Günaydınlar herkes iyidir inşallahGünaydın
Günaydın geçmiş olsun canım benimde boğazım ağrıyor sabah ballı süt içtim yumuşatsın diye bakalım sanki soyuluyorGunaydin guzeller bugun sanki biraz daja iyiyim hala yutkunamiyorum.. gece bi yandim bi usudum terledim gece bunlari yasarken acaba kilo vermişmiyim diye dusundum cunku vucut savasirken bi efor harcamis olabilir mineyse tartilacam nasilsa
Günaydın canım zamanın isteğinde varsa tabi ki yürü yürümek harika bir şey ben zaman ve yer buldukça yürürümGünaydınlar 7.takım...büyük güne son iki gün... az kaldı.kızımı kreşe bıraktım yürüyüşe gidiyorum....arkadaşım gelemiyomuş ama ben gidicem...çünki bağımlılık yaptı.yapmadan duramıyorum...
Günaydın
günaydın kuzumGünaydınlar herkes iyidir inşallah
Günaydın geçmiş olsun canım benimde boğazım ağrıyor sabah ballı süt içtim yumuşatsın diye bakalım sanki soyuluyorEfor sarfetmişsindir bence
Günaydın canım zamanın isteğinde varsa tabi ki yürü yürümek harika bir şey ben zaman ve yer buldukça yürürüm
Günaydınlar efenim
anam bunlar artıda yarışıyor.Bak için rahat olsun bugün artıydım cumaya nazaran baya...ama yarına ne olur diyemem.çıtlatırım sana söz
vayyy karşı hamle.Şekersiz kahve içtim, ona lokum ikram ettim ben yemedim :)
Havalar soğudu sanırım ondan oldu sabah ballı süt içtim şimdi bitki çayları içiyorum bakalım akşam olmadı ilaç alacağım şişkinlik yapar mıgünaydın kuzum
hastamı oldun senaman dikkat et ayaklarını sırtını sıcak tut,ılık ılk çaylar iç,geçmiş olsun
Günaydın tatlım, geçmiş olsun ♡♡♡Günaydınlar herkes iyidir inşallah
Günaydın geçmiş olsun canım benimde boğazım ağrıyor sabah ballı süt içtim yumuşatsın diye bakalım sanki soyuluyorEfor sarfetmişsindir bence
Günaydın canım zamanın isteğinde varsa tabi ki yürü yürümek harika bir şey ben zaman ve yer buldukça yürürüm
Günaydınlar efenim
Sağol kuzum bugün geçirmeye çalışacağım bakalımGünaydın tatlım, geçmiş olsun ♡♡♡
Inşallah bir an önce geçer tatlımSağol kuzum bugün geçirmeye çalışacağım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?