Kaptanim cook degiskenim saatim saatine uymuyor esime dedim ogle arasindan sonra izin al ya doktora gidelim yada bu kizla sen ilgilen hastayım yapışıyor bana ......
Yook canim ne dondurmasi keskeeee yeseydim sanirim dolaptan soguk cacik yedim ondan mi bilemedimmm
Doğru ama iste burasi cook sıcak kaptanim terliyoruz artikeeeee neyini bilemedim güzelim ... daha dolaptan soğuk soğuk bir şey yenilecek mevsim mi ?
Görmedim kaptanım yedin mi diye mi sordun yok vallahi yemedim dondurma bu hafta çok pis hırslıyımhuuuuuuuu dondurma soruma gel
iyiyim tatlım ... bugün öğleden sonra oyun şenliği var ... ama hava yağmurlu ...stadtta olacaktı .. iptal olacak sanırım ve yusuf heyecandan sabah olsun diye erkenden yatmıştı ..üzülecek
Amman ben de sana diyecektim masumum..benim ovulyasyon sana yaradı kızAynura
Simit sana afiyet olsun şimdiden
Geçer inşallah kısa sürede tatlım ♡♡Biraz daha iyiyim ama saatim saatine uymuyor kalktigimda biraz daha iyiydim simdi yine kötülesiyor gibiyim sesim çıkmıyor... sagolasin canimmmm
Kaptanııım o zaman ben rekorumu dimedim saaa...geçen perşenbe 66.8 ken cuma 65.1 çıktım...1700bi gecede fossss....rekor benimmmmgünaydınlarrrrrrrrr
hanimişte Çarşambayeriz biz onu çıtır çıtır .. perşembe de üzerine şovunu yaparız ...
yaparız değil miiiiiiiiiiiiii ?
artılar , umutsuzluklar okudum .... hemen kapıyoruz o mevzuları ... biz burada 1 gece giden 1.5 kilo ödem gördük yahu
tartı ile buluşmanın son dk sına kadar devammmmmmmmmmmm
benim lezzet ikizim aynen aynen benimde söğüt alerjim var bizim parka da söğüt doldurmuşlar.yürüken resmen nefes nefese kaldım.bende gözümü açamıyorum yaa her zaman ki gibihahaha benim polen alerjim var bi de o da böyle yapıyor olabilir mi ya heryer polen
bende rekoru diyim sana geçen perşembe akşamı iftarda sadece su içtim sabah kalktıgımda aynı kiloydum.gr oynamamış.Kaptanııım o zaman ben rekorumu dimedim saaa...geçen perşenbe 66.8 ken cuma 65.1 çıktım...1700bi gecede fossss....rekor benimmmm
Kaptanııım o zaman ben rekorumu dimedim saaa...geçen perşenbe 66.8 ken cuma 65.1 çıktım...1700bi gecede fossss....rekor benimmmm
Nare83 ummm nere gittin gel hele bi...bak bu gidişle simiti kaptan yiycek...bi şey yapmamız gerek...ben dün tuzu baya baya fazla kullandım bi de ovulyasyon olunca artı gelmez mi bugün?delirdim ya...ama inmeli o şiş i ne ceeeeekkkkk...
Kaptanııım o zaman ben rekorumu dimedim saaa...geçen perşenbe 66.8 ken cuma 65.1 çıktım...1700bi gecede fossss....rekor benimmmm
bende rekoru diyim sana geçen perşembe akşamı iftarda sadece su içtim sabah kalktıgımda aynı kiloydum.gr oynamamış.
36 saatlik açlıkla.beden temziliği denedim.
Kizlar dun oturdugum yerde bi koleje is basvurusu yapmis eleman aramiyorlardi ben oyle arsivlrrinde bulunsun diye gönderdim... bugun aradilar) saat 2de gorusmeye gidecem gidip kendime bakim yapam insallah olumlu olur canlar dua edinnn
bizim oyun şenliği kapalı spor salonunda olacakmış havadan dolayı ... çok sevindim .
2 çocuk daha alacağım , çok hevesliler . onların anneleri çalışıyor , velisizde alınmıyormuş. öğle tatilinde bana gelecek hepsi ... çok seviyorum çocukları ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?