Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eeeee neyini bilemedim güzelim ... daha dolaptan soğuk soğuk bir şey yenilecek mevsim mi ?

Görmedim kaptanım yedin mi diye mi sordun yok vallahi yemedim dondurma bu hafta çok pis hırslıyım begum75 Kötü olmuş ya üzüldüm kuzucuğa inşallah güneş açar

bende dün koştur koştur eve gittim hazır mantı aldıydım bebelere onu pişirdim kendim bi kase sütlü yulaflı çilek yedim.sonra koltuga yapıştım ada81 2 oldum.yarı uyur yarı uyanık eşim kalk artık yatma zamanı diye yatagın yolunu gösterdi yoksa evde kaybolacaktım.
gözümü açtığımda saat 6 civarıydı.üzerimdeki o ağırlığı atmak için sabah yürüyüşüne çıktım yarım saat anca vakit bulabildim amaolsun az üşüdüm açıldım.
eve gelince kurabiye yaptım kahvaltıyı yapamadan çıktım ama deydi daha iyiyim.yürüyüş iyi geldi.
acaba dolunay mı bilen var mı?

Kaptanııım o zaman ben rekorumu dimedim saaa...geçen perşenbe 66.8 ken cuma 65.1 çıktım...1700bi gecede fossss....rekor benimmmm

bende gözümü açamıyorum yaa her zaman ki gibi hahaha benim polen alerjim var bi de o da böyle yapıyor olabilir mi ya heryer polen
benim lezzet ikizim aynen aynen benimde söğüt alerjim var bizim parka da söğüt doldurmuşlar.yürüken resmen nefes nefese kaldım.

Kaptanııım o zaman ben rekorumu dimedim saaa...geçen perşenbe 66.8 ken cuma 65.1 çıktım...1700bi gecede fossss....rekor benimmmm
bende rekoru diyim sana geçen perşembe akşamı iftarda sadece su içtim sabah kalktıgımda aynı kiloydum.gr oynamamış.
36 saatlik açlıkla.beden temziliği denedim.

Kizlar dun oturdugum yerde bi koleje is basvurusu yapmis eleman aramiyorlardi ben oyle arsivlrrinde bulunsun diye gönderdim... bugun aradilar ) saat 2de gorusmeye gidecem gidip kendime bakim yapam insallah olumlu olur canlar dua edinnn

Nare83 ummm nere gittin gel hele bi...bak bu gidişle simiti kaptan yiycek...bi şey yapmamız gerek...ben dün tuzu baya baya fazla kullandım bi de ovulyasyon olunca artı gelmez mi bugün?delirdim ya...ama inmeli o şiş i ne ceeeeekkkkk...

cnm sabah yogunlugu işte birde masa sandalye bakıyorum balkona ona takıldım
ben wc ye çıktım , sabah yedigiö karpuzdan mı bilemedimmm
kaptana kaptırmam simit i yaa , dişimi tırnagıma takıcam son iki gün

bizim oyun şenliği kapalı spor salonunda olacakmış havadan dolayı ... çok sevindim .
2 çocuk daha alacağım , çok hevesliler . onların anneleri çalışıyor , velisizde alınmıyormuş. öğle tatilinde bana gelecek hepsi ... çok seviyorum çocukları ben ya

işte bu harika bir örnek ... mimu88 da da vardı rekor

bende rekoru diyim sana geçen perşembe akşamı iftarda sadece su içtim sabah kalktıgımda aynı kiloydum.gr oynamamış.
36 saatlik açlıkla.beden temziliği denedim.

işte bu da bahtsız bedevi örneği

Kizlar dun oturdugum yerde bi koleje is basvurusu yapmis eleman aramiyorlardi ben oyle arsivlrrinde bulunsun diye gönderdim... bugun aradilar ) saat 2de gorusmeye gidecem gidip kendime bakim yapam insallah olumlu olur canlar dua edinnn

adacım hadi hayırlısı olsun canım benim . istiyordun çalışmak .. umarım güzel şartlardır . sende artık iş yerinde pc başında katılır aramıza ... öğle yemekte ne çıkacak onu yazarsın

ay ne güzel kalplisin ya ,
çalışann anne çocukalrı hep magdur işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…