Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cnm biz balkonu oturma odası gibi kullanıyoruz yazın sonbahar hep balkondayız
ben bunları koycam duracak , bu masalar ve sandalye çok yer kaplıyor

ben oturma odası gibi koycam duracak

cnm biz balkonu oturma odası gibi kullanıyoruz yazın sonbahar hep balkondayız
ben bunları koycam duracak , bu masalar ve sandalye çok yer kaplıyor

ben oturma odası gibi koycam duracak
Anladım canım.Ozaman koltuk gibi biaz daha raht sırtı kavrayan salndalye olacak. Bende eski bir bazayı çıkardım balkona üzerine pike attım koltuk yastıklarını çıkarıyorum yatmalık sedir oldu. Minik bir sehpa koydum Bende çok balkonda vakit geçiriyorum içerisi boğuyor.

iştee bizde öyle cnm eski koltukalrımı kaplaltıp balkona oycam birde masa
yemek yiyip , koltuklarda yayılmaca olacak yani

koltuk ahşap oldugu için , masada ahlşap istiyorum birazda büyük isiyorum biz zaten 4 kişiyiz en az 6-8 kişilik olmalı

haa sen sadece masa bakıyorsun. Şunun gibi bir masa işini görür ozaman hem ortadan açılınca 8 kişilik olur. Kelebeğin gönderdikleride çok güzelmiş.

haa sen sadece masa bakıyorsun. Şunun gibi bir masa işini görür ozaman hem ortadan açılınca 8 kişilik olur. Kelebeğin gönderdikleride çok güzelmiş.

evet sadece masa bakıyorum
eski koltuklarımıda boyatıp, kaplatıp , bird emasa alıp kullanıcam
evet buda güzelmiş ben bbaya bi gezmem lazım

benim lezzet ikizim aynen aynen benimde söğüt alerjim var bizim parka da söğüt doldurmuşlar.yürüken resmen nefes nefese kaldım.

tam ikizimsin yaa ben doktor olacak kadar zeki değilim sadece

Kizlar dun oturdugum yerde bi koleje is basvurusu yapmis eleman aramiyorlardi ben oyle arsivlrrinde bulunsun diye gönderdim... bugun aradilar ) saat 2de gorusmeye gidecem gidip kendime bakim yapam insallah olumlu olur canlar dua edinnn

aaa hadi hayırlı olsun doğa kolejimi yoksam size yakın olan :)

ahuahuaha rekorum 2 kg kadar

bu modellerde güzelmiş ay kafam kakrıştı ya
bi alıp kurtulsaydım
Masum hani bi program var evim evim guzel evim orada mimarin duzenledigi bi hem masa hem sehba olan super bi modeldi balkon icinde ideal olabilir... yani nete yaz hem sehba hem masa olabilendiye yaz cikar... cunku tek ihtiyacin masaymis...

Annem köyden dönmüş anaannemim yanındaydı ya oradan.kızımı kreşten alıp oraya gidicem...evde yiyip gitmeyi düşünüyorum.geç saate kalmak istemiyorum.şu an ödem atıyom... wcden cikmasan daha iyi olacak.uykum var ama uyutmazki beni

bu modellerde güzelmiş ay kafam kakrıştı ya
bi alıp kurtulsaydım

bence bu masalar çok güzel
en sondakine ex in yolladığı hele çok güzel son moda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…