iyi eğlenceler....Ben çıktım güzeller ...
Çocuklar gelecek öğlen eşimle , öğleden sonra okul yok .
3 gibi de şenliğe çıkarız .
artık akşam pertimleberaber gelirim
Vermem kiiii...sen benim yöntemi denedin mi hiç?yoksa 16-18saatvaç kalamam mı diyosun?32saatlik açlık süresiyle nasıl inmezki kilo?su kayb edersin en azındanazcık metabolizma hızından versene kız azck yazık ya bana
Anladım canım.Ozaman koltuk gibi biaz daha raht sırtı kavrayan salndalye olacak. Bende eski bir bazayı çıkardım balkona üzerine pike attım koltuk yastıklarını çıkarıyorum yatmalık sedir oldu. Minik bir sehpa koydum Bende çok balkonda vakit geçiriyorum içerisi boğuyor.cnm biz balkonu oturma odası gibi kullanıyoruz yazın sonbahar hep balkondayız
ben bunları koycam duracak , bu masalar ve sandalye çok yer kaplıyor
ben oturma odası gibi koycam duracak
bunların masaları daha hafif gibi.
Eki Görüntüle 1996743 Eki Görüntüle 1996744 Eki Görüntüle 1996745
Anladım canım.Ozaman koltuk gibi biaz daha raht sırtı kavrayan salndalye olacak. Bende eski bir bazayı çıkardım balkona üzerine pike attım koltuk yastıklarını çıkarıyorum yatmalık sedir oldu. Minik bir sehpa koydum Bende çok balkonda vakit geçiriyorum içerisi boğuyor.
yok nerdee.iftarda içtiğim suyu zor attım ektra bişey gitmedi.Vermem kiiii...sen benim yöntemi denedin mi hiç?yoksa 16-18saatvaç kalamam mı diyosun?32saatlik açlık süresiyle nasıl inmezki kilo?su kayb edersin en azından
haa sen sadece masa bakıyorsun. Şunun gibi bir masa işini görür ozaman hem ortadan açılınca 8 kişilik olur. Kelebeğin gönderdikleride çok güzelmiş.iştee bizde öyle cnm eski koltukalrımı kaplaltıp balkona oycam birde masa
yemek yiyip , koltuklarda yayılmaca olacak yani
koltuk ahşap oldugu için , masada ahlşap istiyorum birazda büyük isiyorum biz zaten 4 kişiyiz en az 6-8 kişilik olmalı
haa sen sadece masa bakıyorsun. Şunun gibi bir masa işini görür ozaman hem ortadan açılınca 8 kişilik olur. Kelebeğin gönderdikleride çok güzelmiş.
benim lezzet ikizim aynen aynen benimde söğüt alerjim var bizim parka da söğüt doldurmuşlar.yürüken resmen nefes nefese kaldım.
Kizlar dun oturdugum yerde bi koleje is basvurusu yapmis eleman aramiyorlardi ben oyle arsivlrrinde bulunsun diye gönderdim... bugun aradilar) saat 2de gorusmeye gidecem gidip kendime bakim yapam insallah olumlu olur canlar dua edinnn
işte bu harika bir örnek ...mimu88 da da vardı rekor
işte bu da bahtsız bedevi örneği
adacım hadi hayırlısı olsun canım benim . istiyordun çalışmak .. umarım güzel şartlardır . sende artık iş yerinde pc başında katılır aramıza ... öğle yemekte ne çıkacak onu yazarsın
Masum hani bi program var evim evim guzel evim orada mimarin duzenledigi bi hem masa hem sehba olan super bi modeldi balkon icinde ideal olabilir... yani nete yaz hem sehba hem masa olabilendiye yaz cikar... cunku tek ihtiyacin masaymis...bu modellerde güzelmiş ay kafam kakrıştı ya
bi alıp kurtulsaydım
Nare83 kütükten kestirsene ahşap bi tarafına bank koyarsın çok güzel olur onlları çok seviyorum bu aralar
bunların masaları daha hafif gibi.
Eki Görüntüle 1996743 Eki Görüntüle 1996744 Eki Görüntüle 1996745
bu modellerde güzelmiş ay kafam kakrıştı ya
bi alıp kurtulsaydım
haa sen sadece masa bakıyorsun. Şunun gibi bir masa işini görür ozaman hem ortadan açılınca 8 kişilik olur. Kelebeğin gönderdikleride çok güzelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?