Off off kıyamamm canımm sana vallahh kolay gesinn işin bayagı zorAllah kolaylik versin tatlım. Iyiyim şükür canım yaa süt kaynadı maya için bekliyorumütü, çamaşır, kışlık yazlık olayı :) öyle işte evin klasik mevsimsel işleri kuzum
Saol tatlım sana da kolay geleOff off kıyamamm canımm sana vallahh kolay gesinn işin bayagı zor
Mutfakta simit varkese kagıdın agzını sıkıca kapatıp mutfaktan uzaklaştım buraya sıģındım
Bol böçüklü resimlere bakayım en iyisimiAmanınn amanınnn cıkss cıkss kötüü oo güzleimm köötüüü yimee yimeee
Aa geçmiş olsun kuzum nane limon kaynatabilsen iyi olurduBende sade türk kahvesiyle 1 minik kare bitter çikolata aldım
Sağol şekerim
Gel gel yalnız değilsinMutfakta simit varkese kagıdın agzını sıkıca kapatıp mutfaktan uzaklaştım buraya sıģındım
Sağol kuzum daha iyiyim boğazımda hafif ağrım var sadece azıcıkta halsizlikNehirum güzelim çok geçmiş olsun sana da..
Sağol kuzum daha iyiyim boğazımda hafif ağrım var sadece azıcıkta halsizlik
Sevgili eşimkim aldı o simitleri mutfaga bakim
sen iç yanmazsa yağ utansında sende yağ kaldımıkibenim de listemde yağ yakıcı ödem içeceği vardı malzeme eksikliğinden yapamadım akşam eve gidince içsem ne olur ki yanar mı yağlar :)
deki dr iğne yapacakmış bida alırsaSevgili eşim
Onada bağışıķlık kazanıyoruz diyosunbak böcüklü fotoları okadar sık kullanmayın etkisi azalıyor normalleşmeye başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?