bence bu masalar çok güzel
en sondakine ex in yolladığı hele çok güzel son moda
Afiyet olsun Masumum çok lezzetli şeyler yemişsinbol sulu şehriye çorbası
kıymalı ıspanak
yogurt yedimm , çok güzeldi keyif alarak yedimmm valla
çorbada içtim çünkü , çok güzel görünüyordu
bana torpil yapıyorlar bol suluu az şehriyeli verip
Hadi inşallahKizlar dun oturdugum yerde bi koleje is basvurusu yapmis eleman aramiyorlardi ben oyle arsivlrrinde bulunsun diye gönderdim... bugun aradilar) saat 2de gorusmeye gidecem gidip kendime bakim yapam insallah olumlu olur canlar dua edinnn
Bunlar çok hoşbunların masaları daha hafif gibi.
Eki Görüntüle 1996743 Eki Görüntüle 1996744 Eki Görüntüle 1996745
Yine çok yoğun olduğum dönemlerden birine girdim aklım burada elim Iso hazırlama belgelerinde gözüm Aöf derslerinde böyle bir haldeyim
begum75 ne yedin bakalım bizde ıspanak nugget ve mantar vardı bende mantar aldım ıspanakla çok tereddütte kaldım ama canımda nugget istiyordu bir tarafım şişti herhalde
aa evet bunlarda çok hoş hem sehpa hem masaEki Görüntüle 1996870 Eki Görüntüle 1996871 Eki Görüntüle 1996872
Nare83 bak bunlar akıllı sehpa , masa oluyor. 200 civarı. Sen koltukların fotosunu atsana klasik mi modern mi masa da ona uyumlu olsun
Sağol birtanem iyi olmaya calışıyorum yemek yerken bayağı güçlük cekiyorum baskada sorun yok yarın dikiş alınacak bakalımEfserim güzelim nasılsın?konuşamadık kaç gündür.dişlerin nasıl?ben diyer konularda deyilde nevresim konusunda acayip pasaklıymışım
Geçmiş olsun canım :)))Havalar soğudu sanırım ondan oldu sabah ballı süt içtim şimdi bitki çayları içiyorum bakalım akşam olmadı ilaç alacağım şişkinlik yapar mı
Aa geçmiş olsun kuzum nane limon kaynatabilsen iyi olurduAllah kolaylık versin canım işin zor gerçekten
ne yediğimi sorma çünkü içimde bişey kalmadıüşütmüşüm yada mide rahatsızlığımdan ötürü böyle oldum şimdi 3 yuvarlak çikolata attım ağzıma ama enerji versin diye yiyecek bitek cevizim var oda doyurmaz çikolata enerji verir en azından dedim
Geçmiş olsun canım :)))
Haydii hayırlısı olsun güzelimmKizlar dun oturdugum yerde bi koleje is basvurusu yapmis eleman aramiyorlardi ben oyle arsivlrrinde bulunsun diye gönderdim... bugun aradilar) saat 2de gorusmeye gidecem gidip kendime bakim yapam insallah olumlu olur canlar dua edinnn
Papatyamm şükür iyiyimm canımmm ara ara işlerim ypogunlaşıyo azalıyorr bir de bu araa acayip bir sinir var üstümde nedensee kabuguma çekildimm dua ediyorum bol boll kimse bulaşmasın diye
Allah kolaylik versin tatlım. Iyiyim şükür canım yaa süt kaynadı maya için bekliyorumPapatyamm şükür iyiyimm canımmm ara ara işlerim ypogunlaşıyo azalıyorr bir de bu araa acayip bir sinir var üstümde nedensee kabuguma çekildimm dua ediyorum bol boll kimse bulaşmasın diyesen nasılsın güzelim
Süt taşıyordu zaaar hep gruptan dimek bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?