Yahu nerden buluyonuz şu iyrenç şeyleri
Evet kendimi kötü hissediyorumE boğaz ağrısı yeter işte.insanı hayattan soğutuyo
Akşama hazırla yarın yaparrsın.. hatta bana de bakem neymiş o yapayım ben debenim de listemde yağ yakıcı ödem içeceği vardı malzeme eksikliğinden yapamadım akşam eve gidince içsem ne olur ki yanar mı yağlar :)
Mutfakta simit varkese kagıdın agzını sıkıca kapatıp mutfaktan uzaklaştım buraya sıģındım
İştahı birebir kesiyorYahu nerden buluyonuz şu iyrenç şeyleri
Güzelim benim hiç görme onları hiç...hedefini düşün.bak ben annemlere gidiyorum evde saat 4te yedim gidiyom...yarına tartı inmezse şu ovulyasyonu hepten durdurucamreglde bile bu kadar şişmem...bi de bugün tuzu çok az kullandın.dün çoook tuzluydu yediklerim...yarın yeni bi analizdeyim.tuzun vücuduma etkisini ölçüyom.o yüzden geç yememem gerek...
Zaten benim ovulyasyon sana o simiti yedirir masumumbizimdde yarın var öglen yemeginde
kahvaltılık - yumurta-simitt ve perşembe günü
hemde ben simite aşererkennn
tabikide yemiycemmm , malum ertesi gün cuma
Yapma etme efserim...ne güzel gidiyosun...ne yedin ne yiycen yaz bakem?İştahı birebir kesiyorbu günkü menüm biraz kötüye gidiyor toparlamam lazım
Möhteşem menümün gidişatı kötü toplamam lazımbizimdde yarın var öglen yemeginde
kahvaltılık - yumurta-simitt ve perşembe günü
hemde ben simite aşererkennn
tabikide yemiycemmm , malum ertesi gün cuma
Öğlen sacmaladım yahu canım yeşilik istedi bende bir dilim ekmekle ve yoğutla yedim ondan sonra sevgili kv hasta sormaya gidelim dedi eşim geldi bizi götürdü bende sevindim aman nasılsa kısa olur hemen kalkı veririz dedim kadın lahmacun yeni geldi lütfen alın dediYapma etme efserim...ne güzel gidiyosun...ne yedin ne yiycen yaz bakem?
Öyle amaoy kuzum o nasıl söz öyle ..
İnsan kendine lanetli der mi hiç ? kendinden bulmak kadar fenası var mı tüm terslikleri .
ne zaman istersen anlat bakayım .üzme ablanı böyle şeyler yazıp
Aynı daha saraycam , doktorlar şimdilik farklı birşey demiyor
Aynı daha saraycam , doktorlar şimdilik farklı birşey demiyor
Allah şifa versin kuzumAynı daha saraycam , doktorlar şimdilik farklı birşey demiyor
sen iç yanmazsa yağ utansında sende yağ kaldımıki
Hanımlar merhaba, büyük annemin rahatsıZlandıpı haberini aldık sabah, hastaneye kaldırılmış. misafirleri bile bırakıp yola çıktık. Kusura bakmayın bu aralar uğrayamazsam şimdiden haber vereyim dedim. Dualarınızı eksik etmeyin. Kusuruma bakma kaptanım.Ausencia
Neymiş o içecek :)benim de listemde yağ yakıcı ödem içeceği vardı malzeme eksikliğinden yapamadım akşam eve gidince içsem ne olur ki yanar mı yağlar :)
Çok geçmiş olsunHanımlar merhaba, büyük annemin rahatsıZlandıpı haberini aldık sabah, hastaneye kaldırılmış. misafirleri bile bırakıp yola çıktık. Kusura bakmayın bu aralar uğrayamazsam şimdiden haber vereyim dedim. Dualarınızı eksik etmeyin. Kusuruma bakma kaptanım.Ausencia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?