Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eki Görüntüle 1996959
Bunu gözümün önünde tutayım
Yahu nerden buluyonuz şu iyrenç şeyleri

Güzelim benim hiç görme onları hiç...hedefini düşün.bak ben annemlere gidiyorum evde saat 4te yedim gidiyom...yarına tartı inmezse şu ovulyasyonu hepten durdurucamreglde bile bu kadar şişmem...bi de bugün tuzu çok az kullandın.dün çoook tuzluydu yediklerim...yarın yeni bi analizdeyim.tuzun vücuduma etkisini ölçüyom.o yüzden geç yememem gerek...

İştahı birebir kesiyor bu günkü menüm biraz kötüye gidiyor toparlamam lazım

bizimdde yarın var öglen yemeginde
kahvaltılık - yumurta-simitt ve perşembe günü
hemde ben simite aşererkennn

tabikide yemiycemmm , malum ertesi gün cuma
Zaten benim ovulyasyon sana o simiti yedirir masumumayyy bi de en az 900 gerekti dimi.. kaptana bak ya bi simit yiycez iki haftanın kilosunu istiyo bizden..

bizimdde yarın var öglen yemeginde
kahvaltılık - yumurta-simitt ve perşembe günü
hemde ben simite aşererkennn

tabikide yemiycemmm , malum ertesi gün cuma
Möhteşem menümün gidişatı kötü toplamam lazım bir gün topikcek simitcidemi buluşup parti versek hazir ortada kaptan filanda yokken

Yapma etme efserim...ne güzel gidiyosun...ne yedin ne yiycen yaz bakem?
Öğlen sacmaladım yahu canım yeşilik istedi bende bir dilim ekmekle ve yoğutla yedim ondan sonra sevgili kv hasta sormaya gidelim dedi eşim geldi bizi götürdü bende sevindim aman nasılsa kısa olur hemen kalkı veririz dedim kadın lahmacun yeni geldi lütfen alın dedi en küçük pacasından aldım avuç içimden küçüktü sonra dişimi bahane ettim kurtuldum eşim bizi beklerken simit almış onuda mutfaga attım şimdi yanıniza geldim

oy kuzum o nasıl söz öyle ..

İnsan kendine lanetli der mi hiç ? kendinden bulmak kadar fenası var mı tüm terslikleri .

ne zaman istersen anlat bakayım .üzme ablanı böyle şeyler yazıp
Öyle ama
Bir aksilik olur tama dersi, iki olur tamam ama bu kadar şey üst üste gelince artık yoruldum

sen iç yanmazsa yağ utansında sende yağ kaldımıki

göbek bölgemden güzel kebaplık çıkar spor salonunda ölçtürmek istiyorum 20 TL diyor çakallar ilk ölçüm bedavaymış... sanki doğru da bana... bak sinirlendim ilk ölçümüm o makinada diye istiyorum aslında...

geçmiş olsun çok Allah şifa versin canım...

benim de listemde yağ yakıcı ödem içeceği vardı malzeme eksikliğinden yapamadım akşam eve gidince içsem ne olur ki yanar mı yağlar :)
Neymiş o içecek :)

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…