Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende dün başladım canım ramazan önü. Halı yıkama ile başladım. Tülleri ben ütülemiyorum senin ki kırışan kumaş mı

Ay uyuyup kaldım bugün izlerim artık

Maalesef çamaşır makinem yeni onun perde programında yıkıyorum ama tullerim eski çok kirisiyor yoksa bende ütülemem sadece 1 tanesi kırışmıyor onu ütülemem yoksa görüntüsü cidden rahatsız edici
İnşaallah tek tek değiştireceğim

Amenna

Kandirmiyon demiii beniii yarin bi yazarsin 600 -800 mortingen olurummmm valla

@Ausencia kaptanım nasip olursa yarın yolculuk var memlekete gideceğiz ma aile, 1 hafta yokum yani, şimdiden yazayım, belki yarın vaktim olmaz.
İyi tatiller.
Hayırlı yolculuklar :)))
hadi 1 saate burda olanlarla randevulaşalım

şimdi evi toplayayım ... öğlene yemeğim var da .. bir çorba pişireyim ..dün statta donduk yusufla ... boğazlar biraz tırt ... çorba içelim sıcak sıcak

Amann amann bu aralar çok fazla var boğaz ağrısı şikayeti.
Dikkat Etmek lazım

Kaptaniçe beni sevmiyor artık sanırım, geceden beri hiç cevap vermedi yazdıklarıma
Ayyy Kıyamam hemen de üzülmus..

hergün cnmm 5:30 da kalkıp hazırlanıyorum
5:45 te yürümeye gidiyorum 1 saat yürüme
sonra eve gel motor tak , kahvaltı hazırla, çocukalrı hazırla ve işe gelll

Heyyy yavrumm heyyy..
Yaa bu emeklerinin karşılığıni misli misli alırsın

Burda çok şey öğrenicem tavuk kabız ederse bende mi yemesem ay kafam karıştı. Bugün aç kaliyım en iyisi diyicem de mümkün değil :)
Canim herkesi yapmaz ama ben cook denedim ne zaman yesem kabiz oluyorum sen hic boyle bisey yasamadiysan sorun yok yiyebilirsin..

kaptannnn yetişşşşşşşşşşşşşşşşş bunlar yine başladı pattisdi pastaydı kolaydı.kız yiyip yiyip değil okuyup okuyup şişcezzzzz.yiyemeyincede şişiliyor.
bakın örnek öğrenci aynura ne diyor lor diyor saf pro diyor...ödem atıcı sıvı diyor.

Heee hemen ispiyonlaaa yemedik ki yemedik kiii cenemize vurduuuu

kız şişceniz diyommmm ..bak ne diyom bilinç altı diyom.yediklerine odaklan yiyemediklerine değil.
Bilincaltini doyurayim dedim onceden )) ammann ben diyette olmasamda patates kizartmasi sevmem yemem kiii patates yemeklerini bile yemem saydine yarasinnn )))

Metabolizma hızlandırıcı çaymıı ocağa koyuyum ben ,içine sarımsak ve ıhlamur da atıcam ıyyyyyyyyyyyyyyyy sonra görüşürüz, evi de topluyum. Hava yağmurlu ben bugün cam silecektim, halılarım balkonda ah ah kötü oldu

Bilincaltini doyurayim dedim onceden )) ammann ben diyette olmasamda patates kizartmasi sevmem yemem kiii patates yemeklerini bile yemem saydine yarasinnn )))
Ayy yenmez mi hiç o benim kıymetlim canım pattisim, iki haftadır yemiyorum

Vucüt analizi...asılda spor salonuna üyeysen senden tekrar niye para alsınlar

çok saçma değil mi ya tamamen ticarethane mantığı işte...

mimu88 ne mercimeği ne mercimegiiii
@irmae dualarimiz senin ve annenlle

ehuhuehe begula

kaptanımm ben kuş kadar yiyorum perşembeler hep kabus biliyorsun

evet bende dedim ki ben buraya geldiğimden beri 17 kg verdim nasıl takip etmezsiniz. zaten mekan iyi ama yönetim kötü... bizim oradaki en büyük yer içeriside güzel kaliteli ama hoca yok doğru dürüst Allahtan mantıklı bir şekilde spor yapabiliyorum yoksa doğru dürüst hoca yok...

begula mercimeği de migrosta falan satılıyor bol proteinli bir mercimek yeşil mercimek gibi haşlayıp dereotu maydonoz soğanla mis gibi salata yapıyorym çok güzel oluyor.

benim evde varmış ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…