Bende dün başladım canım ramazan önü. Halı yıkama ile başladım. Tülleri ben ütülemiyorum senin ki kırışan kumaş mı
Ay uyuyup kaldım bugün izlerim artık
Maalesef çamaşır makinem yeni onun perde programında yıkıyorum ama tullerim eski çok kirisiyor yoksa bende ütülemem sadece 1 tanesi kırışmıyor onu ütülemem yoksa görüntüsü cidden rahatsız ediciCanım benim tekrar tekrar geçmiş olsun.
Rabbim şifa versin.
Sizede iyi tatiller.
Ne biçim hatunsunuz yaa 4 halı nedir: : :
Jillen halt etmiş daha çok enerji harcamissindir..
ecemavi yaa perde niye utuluyon bacım yaa yazık değil mi sana
Amennabende şöyle bi araştırma yaptım.if olsun veya ona benzer diyetler püf nokta kararlılık.
yani heran ben bozabilirim kötü olursam, canım bişey isterse,işime yaramazsa, varsa bilinç altında işe yaramaz.böyle diyetlerde yemeği bırakma noktasında tıpkı oruc gibi niyet etmek lazım bildiğiniz hatta seslice niyet edin diyorlar.böylece bilinç altına sinyal gidiyor ve açlık tokluk vs bütün hormon dengesi sindirim sistemi düzenleniyor.
bi kere daha ibadet ve sağlık ilişkisine hayran kaldım.ibadetin püf noktaları hep insan anatomisi fizyolojisi biyokimyasına göre planlanmış.
Kandirmiyon demiii beniii yarin bi yazarsin 600 -800 mortingen olurummmm valla
İyi tatiller.@Ausencia kaptanım nasip olursa yarın yolculuk var memlekete gideceğiz ma aile, 1 hafta yokum yani, şimdiden yazayım, belki yarın vaktim olmaz.
hadi 1 saate burda olanlarla randevulaşalım
şimdi evi toplayayım ... öğlene yemeğim var da .. bir çorba pişireyim ..dün statta donduk yusufla ... boğazlar biraz tırt ... çorba içelim sıcak sıcak
Ayyy Kıyamam hemen de üzülmus..Kaptaniçe beni sevmiyor artık sanırım, geceden beri hiç cevap vermedi yazdıklarıma
hergün cnmm 5:30 da kalkıp hazırlanıyorum
5:45 te yürümeye gidiyorum 1 saat yürüme
sonra eve gel motor tak , kahvaltı hazırla, çocukalrı hazırla ve işe gelll
Canimmm super menuuu gel opecem seniHahhahhaha kızz Allah seni pattis kızrtma köftee felan mı yesin bir de pilav cacık felan@saydin78 mortişin çok dişlii kuzummm
Birdeee kocamannn yaş pastaa kocamann bardak kolaaCanimmm super menuuu gel opecem senitamam saydin bak ne guzel menu bacim bunlardannn hunharca yeeee emiii ))
Canim herkesi yapmaz ama ben cook denedim ne zaman yesem kabiz oluyorum sen hic boyle bisey yasamadiysan sorun yok yiyebilirsin..Burda çok şey öğrenicem tavuk kabız ederse bende mi yemesem ay kafam karıştı. Bugün aç kaliyım en iyisi diyicem de mümkün değil :)
Klavyenden yemekkk akiyor gel bidaha opecemBirdeee kocamannn yaş pastaa kocamann bardak kolaahayallerr pariss güzelimm
okuma okuma şişcen yarına bak benden söylemesi.Klavyenden yemekkk akiyor gel bidaha opecem
Heee hemen ispiyonlaaakaptannnn yetişşşşşşşşşşşşşşşşş bunlar yine başladı pattisdi pastaydı kolaydı.kız yiyip yiyip değil okuyup okuyup şişcezzzzz.yiyemeyincede şişiliyor.
bakın örnek öğrenci aynura ne diyor lor diyor saf pro diyor...ödem atıcı sıvı diyor.
kız şişceniz diyommmm ..bak ne diyom bilinç altı diyom.yediklerine odaklan yiyemediklerine değil.Heee hemen ispiyonlaaayemedik ki yemedik kiii cenemize vurduuuu
Bilincaltini doyurayim dedim oncedenkız şişceniz diyommmm ..bak ne diyom bilinç altı diyom.yediklerine odaklan yiyemediklerine değil.
Klavyenden yemekkk akiyor gel bidaha opecem
Ayy yenmez mi hiç o benim kıymetlim canım pattisim, iki haftadır yemiyorumBilincaltini doyurayim dedim onceden)) ammann ben diyette olmasamda patates kizartmasi sevmem yemem kiii patates yemeklerini bile yemem saydine yarasinnn )))
Vucüt analizi...asılda spor salonuna üyeysen senden tekrar niye para alsınlar
İşler bitmemiş ecem , cuma akşamı gelsin de bir oh de .. yatılı mı olacak misafirler ?
menü iyi ama süt hurma seni şişirmiyorsa ...
Canımmm Rabbim şifalar versin ... önce sebebi bulunsun sonra tedavisi inşallah .
canım benim kiraz ve kuruyemişle kaçamak mı olur ?
zaten kuş kadar yiyorsun .
şu mercimek salata tarifini merak ettik
he bi de ne biçim salon o üyesinden de analiz ücreti alıyor ... en azından 2-3 aylık periyodlarda ücretsiz yapmalılar .
su az olur mu hiç ex ... en az 3 lt ... aaaaa sonra diyorsun ki mos mor oldum . yükledin de su prog. bildirimlerini mi kapadınaaaa bak istemsizce sopa çıktı yine :)
menü güzel hatta az ... ama su suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
canım benim öyle böyle geçiyor o zamanlarda .. tilki uykusuyla yaşanıyor çoğu zaman .
ama telefona bir çözüm bulun bence .
ahkam kesmiyorum ha sakın yanlış anlama bir dönem o hataya düşmüş bir anne olarak yazıyorum .
pzt olsun mu isterdin cuma mı ? ona göre durum analizi yapacağım
çok güzel menü eflalim ... inşallah yarın güzel sonuç alırsın .. çünkü seni kötü sonuç maalesef demorilize ediyor çabuk ..
neyse bizde zaten toparlamak için beraberiz burda değil mi
ve kaynana günüüüüüüüüüü
sersem gibi uyandım inan ... kahvemle kendime geliyorummm şu an
teşekkür ederim canımİyi tatiller.
Hayırlı yolculuklar :)))
Amann amann bu aralar çok fazla var boğaz ağrısı şikayeti.
Dikkat Etmek lazım
Ayyy Kıyamam hemen de üzülmus..
Heyyy yavrumm heyyy..
Yaa bu emeklerinin karşılığıni misli misli alırsın
benim evde varmış ondançok saçma değil mi ya tamamen ticarethane mantığı işte...
ehuhuehe begula
kaptanımm ben kuş kadar yiyorum perşembeler hep kabus biliyorsun
evet bende dedim ki ben buraya geldiğimden beri 17 kg verdim nasıl takip etmezsiniz. zaten mekan iyi ama yönetim kötü... bizim oradaki en büyük yer içeriside güzel kaliteli ama hoca yok doğru dürüst Allahtan mantıklı bir şekilde spor yapabiliyorum yoksa doğru dürüst hoca yok...
begula mercimeği de migrosta falan satılıyor bol proteinli bir mercimek yeşil mercimek gibi haşlayıp dereotu maydonoz soğanla mis gibi salata yapıyorym çok güzel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?