Ausencia kaptanım benimki de cumaları hiç bulaşmazdı bana.akşam kızı uyutum geçerdim raporlara analizlere...akşamları da hep menü yorumlarımı yapardım onu uyuttuktan sonra...sağolsun saygı duyardı...şimdi de adam perşenbe akşamları kenar geziyo benden
Selam kizlar
Dunku menumu yazayiiim hatirlarsam tabi
11:30 ceyrek bazlama.minicik peynir.5 zeytin.1 dl kizarmis ekmek.2 catal recel (masada yok yoktu bu benim icin cok iyi ve masadaki hickimse diyette degildi)
15:00 elma
18:30 1 tabak yogurtlu yaprak sarma(evde yedim iyi ki yemisim çünkü gittigim yemekte yiyemedim)
Simdi temizligime geri doneyim..bahar temizligim bugun bitiyor insallah..saglikla oturmak nasip olsun..aksam gelirim bacilar..
Gecmisi okumaya vaktim olmuyor..1 hafta kaldi biktiracagim sizi
Hahaha bu da iyiymiş tatlım yaaasesli güldüm yaaa süper
akşam valiz hazırlıycam alışverişe çıkacağım çok işim var, menü şimdiden vereyim
sabah
domates
salatalık
biber
süzme peynir
10 kadar kiraz
3 çilek
2 dl tb ekmeği
öğlen
3 köfte
ayran
salatalık domates biber
akşam
işte burada tam karar veremedim en kötü 2 yumurta salata yoğurt yerim
su şimdiden 2 lt
spor bu gün yok
Ausencia kaptanım dün 20+60 dk yürüyüşüm vardı bu arada yazmamıştım sanırım
Ay Kıyamam Cansın sen yaaa ♡♡♡ iyi ki varsınaynen ... eşim direkt diyor zaten ..eyvallah sen kafana koydun kilo verdin de .. şu an koruyabilmenin en büyük sebebi takımda hala yazıyor olman .
yarın ilk kez cuma beraberiz eşimle :)) tatil ya .. dur bakalım takır takır hallerime ne olacak yarın
bak üzmeyin beni çok adama sarmayayım
hadi bakalım bıktır bizi ...illaallah dedirtözledik .
menüde iyi gibimsi :)))
düşünün artık cızlı menü okurken nasıl bir hal alıyorsam artıkadam direkt kim ne yemiş diyor
tamam öyle yapayım belki 100 gr daha eksi çıkarım , yarın kahvaltıdan sonra çıkarız inşallah,yumurtanın beyazı ile yap salatanı sadece tam olsun ... bir de limon isot at içine ... benim favorimdi .
sabah gireceksin diye yolculama faslını sabaha bırakıyorum
evet ya bizim sırrımız burasıaynen ... eşim direkt diyor zaten ..eyvallah sen kafana koydun kilo verdin de .. şu an koruyabilmenin en büyük sebebi takımda hala yazıyor olman .
yarın ilk kez cuma beraberiz eşimle :)) tatil ya .. dur bakalım takır takır hallerime ne olacak yarın
bak üzmeyin beni çok adama sarmayayım
hadi bakalım bıktır bizi ...illaallah dedirtözledik .
menüde iyi gibimsi :)))
düşünün artık cızlı menü okurken nasıl bir hal alıyorsam artıkadam direkt kim ne yemiş diyor
Fazla yağları mı aldır diyorsun daha çok var Ekimeöptüm o mortiyi
a aaaa hazır kemik düzeltirken yoksaaaaa
Dişcideyim :)))ondan korkmıyorumki günde kaçamak yaparmıyım korkusu vardı
Ahhh ahhh o kendini biliyor da .... sen bilmezsin onun sevgisiniii ..ahh ahhhh dertliyim aaaa dostlar
canım şimdiden geçmiş olsun ... eşimde de var , onun nefes alışını etkiliyor ama karar yok ortada :)
ben tamam oldun artık demeden , olmadın sen
Benimki de son kilolardan beri ...kemiklerin geliyor hep diyor
yok ama bak bu öğlen haşlama et ısmarlamış .. o da anladı perşembenin öneminideğil mi DelyDoly
tamam güzelliğim , tatilin tadını çıkar .
@begum75 nerelerde yahu ?
Ooooo afiyet olsun ... iksirler hazırlanıyor
Aaaaa aaaaa listesiz olur mu ?
liste önemli...
ama eflalim listede değil .. yine de önemliburda zaman harcıyorsak ordan burdan kırpıp ... tabii ki de kilo vermek önemli
Hadi bakalım ... dikiş alımı 5 dk sürmüyor zaten ...
alacak mısın simiti
geliyor mu -900
Hemşom yolculuk buraya mı?akşam valiz hazırlıycam alışverişe çıkacağım çok işim var, menü şimdiden vereyim
sabah
domates
salatalık
biber
süzme peynir
10 kadar kiraz
3 çilek
2 dl tb ekmeği
öğlen
3 köfte
ayran
salatalık domates biber
akşam
işte burada tam karar veremedim en kötü 2 yumurta salata yoğurt yerim
su şimdiden 2 lt
spor bu gün yok
Ausencia kaptanım dün 20+60 dk yürüyüşüm vardı bu arada yazmamıştım sanırım
yok canım kırşehire gidiyoruz, artık 2. memleketim oldu :)He
Hemşom yolculuk buraya mı?
güzel atlatmışsın canım tebrikler.Beklerken ne yediğimide yazayım
Öglen evde bir sey yemeden çıktım
1 zeytin yağlı biber dolması
1 küçük kase havuçlu kapaklı yoğurt salatası
1kaşık harbut köfte (bulgurlu etli)amanin yiyemdim deyi verdim
Tatliyada kalmadım benim randevüm var dedim :)))))
Yokk yaramadi boşuna verdim 23 tl valla...gittikce daha kotu oluyorum yemegimi yedim simdi gunu kapattim dun yine iyi kotu yemegimi sekilden sekile girmeden yutuyordum... esim eve geldi kizla ilgilendi ben kendime salata bile yapamadim 2 tavuk haslanmis baget aci pul biberli limonlu yogurt yedim yaninda .
Esim guya hasta bakacak karsi koltukta horluyor kalkip onum üstünü ben örttüm hay Allahimmm kim hasta belli degil.....arada hatirlatiyom da askim bak ben hastayim halsizim bazi seyleri benim soylememi beklemeden yap diyorumm.... tamam ada tamam sen heccc merak etme diyorrr fosur fosur uyuyorrrr
Geçmiş olsun canım. ..Tünaydın ben geldim doktor ameliyat dedi burnum için bekliyordum zatenEkim ayına gün verdiler devlet hastanesinden bunu bekliyordum Burnum içerden kemik sağa doğru eğri ve et büyümesi var
Aynuram 15 dk inanılmaz yoruyor insanı gerçekten yaktigini hissediyorsun..Bakın ne buldum bi siteden...çok super ama nefes nefese kalıyorum yapınca...nasıl 15dakika yapılırki..
İp atlama, hem keyifli hem pratik hem de oldukça etkili egzersizlerden biridir. İp atlama ile vücut daha fazla hareket etmekte, ayak ve diz eklemleri, bel kasları güçlenmektedir. Bu şekilde vücudun direnci kuvvetlenecektir.İp atlama, tüm kas sistemlerinin çalışmasında etkili olup, kan dolaşımını hızlandırıcı etki yaratır. Lenf sistemi üzerinde de olumlu etki yaratacağı için selülit azaltıcı etkisi de bulunmaktadır.Her egzersizin olduğu gibi ip atlamanın da metabolizmayı hızlandırıcı etkisi bulunmaktadır. Ancak ip atlamanın avantajlı yönü kısa sürede daha fazla etki göstermesi ve daha kısa zamanda daha fazla kalori yakımına katkı sağlamasıdır.Metabolizmaya katkısı dışında, kardiovasküler sisteme de olumlu etkisi olacağı için, kalp- damar hastalıklarını önleyici olacak egzersiz olarak tercih edilebilir.Yalnızca 15 dakikalık ip atlama, yaklaşık 200 kkal enerji yakımı sağlayacaktır. Bu da ortalama 3 dilim ekmek, yarım simit, 1 büyük dilim kek veya 1,5 yemek kaşığı tereyağına denk gelmektedir
Telden çoklu alinti yapabiliyorsun tatlım.ayyy dimi ama.sonra gelincede her okuduğuma cvp vereyim diyom.o da olmuyo.tel.den giriyorum toplu alıntı yapamayınca ben de aklımdakileri cevaplıyom
Esim guya hasta bakacak karsi koltukta horluyor kalkip onum üstünü ben örttüm hay Allahimmm kim hasta belli degil.....arada hatirlatiyom da askim bak ben hastayim halsizim bazi seyleri benim soylememi beklemeden yap diyorumm.... tamam ada tamam sen heccc merak etme diyorrr fosur fosur uyuyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?