Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

akşam valiz hazırlıycam alışverişe çıkacağım çok işim var, menü şimdiden vereyim

sabah
domates
salatalık
biber
süzme peynir
10 kadar kiraz
3 çilek
2 dl tb ekmeği

öğlen
3 köfte
ayran
salatalık domates biber

akşam
işte burada tam karar veremedim en kötü 2 yumurta salata yoğurt yerim

su şimdiden 2 lt

spor bu gün yok

Ausencia kaptanım dün 20+60 dk yürüyüşüm vardı bu arada yazmamıştım sanırım

aynen ... eşim direkt diyor zaten ..eyvallah sen kafana koydun kilo verdin de .. şu an koruyabilmenin en büyük sebebi takımda hala yazıyor olman .

yarın ilk kez cuma beraberiz eşimle :)) tatil ya .. dur bakalım takır takır hallerime ne olacak yarın

bak üzmeyin beni çok adama sarmayayım

hadi bakalım bıktır bizi ...illaallah dedirt özledik .
menüde iyi gibimsi :)))

Hahaha bu da iyiymiş tatlım yaaa sesli güldüm yaaa süper

düşünün artık cızlı menü okurken nasıl bir hal alıyorsam artık adam direkt kim ne yemiş diyor

yumurtanın beyazı ile yap salatanı sadece tam olsun ... bir de limon isot at içine ... benim favorimdi .

sabah gireceksin diye yolculama faslını sabaha bırakıyorum

Ay Kıyamam Cansın sen yaaa ♡♡♡ iyi ki varsın

evet ya bizim sırrımız burası

Dişcideyim :)))ondan korkmıyorumki günde kaçamak yaparmıyım korkusu vardı
Gündeki ikramlıklardan korkduğum kadar dişciden korkmadım

He
Hemşom yolculuk buraya mı?

ay bende öğlen bir ıspanaklı kinoa yedim... gerçekten kendimden geçtim yerken. iş yerindekiler karşımda malum kırmızı sarı hamburgerlerin en büyük boyunu yiyorlardı ... ay bu ıspanağı 3 öğün yerim gerçekten mükemmeldi

güzel atlatmışsın canım tebrikler.

ada81

pastil işe yaradı mı ? az rahatlatıyor o anlık
Yokk yaramadi boşuna verdim 23 tl valla...gittikce daha kotu oluyorum yemegimi yedim simdi gunu kapattim dun yine iyi kotu yemegimi sekilden sekile girmeden yutuyordum... esim eve geldi kizla ilgilendi ben kendime salata bile yapamadim 2 tavuk haslanmis baget aci pul biberli limonlu yogurt yedim yaninda .
aclikta hissetmiyorum yeme istegim de yok ... olsa ne olacak yutamiyorum ki;((((

Esim guya hasta bakacak karsi koltukta horluyor kalkip onum üstünü ben örttüm hay Allahimmm kim hasta belli degil.....arada hatirlatiyom da askim bak ben hastayim halsizim bazi seyleri benim soylememi beklemeden yap diyorumm.... tamam ada tamam sen heccc merak etme diyorrr fosur fosur uyuyorrrr

Tünaydın ben geldim doktor ameliyat dedi burnum için bekliyordum zaten Ekim ayına gün verdiler devlet hastanesinden bunu bekliyordumBurnum içerden kemik sağa doğru eğri ve et büyümesi var
Geçmiş olsun canım. ..
Ekim çok geç degil mi yaa ama olunca rahatlarsin eminim.

Aynuram 15 dk inanılmaz yoruyor insanı gerçekten yaktigini hissediyorsun..
Ben 15 dk 1500 tane atlıyorum çok da zevkli.
Geçen sene 40 tl verip göstergesi olan ip bile aldım.
Bii bıraktım öyle kaldı.

ayyy dimi ama.sonra gelincede her okuduğuma cvp vereyim diyom.o da olmuyo.tel.den giriyorum toplu alıntı yapamayınca ben de aklımdakileri cevaplıyom
Telden çoklu alinti yapabiliyorsun tatlım.
En sonda çoklu alintilari ekle diyorsun hepsi ekleniyor. .

Bu erkekler niye böyle yaa..

Ada dün senin iş basvurunu okudum...
İnşallah olumlu dönüş olur.
Hem senin için hrm kızın için mutlaka artısı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…