yok sabah yola çıkıo cnm
yok sabah yola çıkıo cnm
julia kaçtı gene
cemreciim iyi geceler
kırmızım yarın gündüz büyük ihtimal yokum idare edive garii
hadi allah kavuştursun gözün aydın
allah kavuştursun...
julia kaçtı gene
cemreciim iyi geceler
kırmızım yarın gündüz büyük ihtimal yokum idare edive garii
kızlar kaçmadım afedersiniz bir yandan da aşkıma msj yazayım diye uğraşıodum ama yazmaktan vazgeçtim son anda uyuyodur diye kıyamam şimdi ben ona
eeee yaparim tabiii.rekor kirdim,alicam tabi iki kupa.azeri kendine torpil yapmış azeri kendine torpil yapmış
hadi canim ordan.67 meaji ben yazdim,sen degil.naberrrrrrrr:82:bencede torpil yapmis kendinkini iki defa saymis kupa yoksa benimdi
yok sabah yola çıkıo cnm
ahhh ahh bu gunlerin tadini cikar c emrecim buyuyunce hep arkadaslari ile geziyorlar malesefben de yarın yokum, önce doktor sonra biraz gezeriz umarım, hep ev hep ev... kızım büyüse de gezsek bol bol...
gozunaydin juliacigim allah kavustursun:123:şafak doğan güneş bu gece benden mutlusu yoksevincimi sizinle de paylaşmaya geldim kızlar
günaydinda niye kimse yok beeee.bir sat sonra cikmam lazim disari.bari cikana kadar konusaydik yaaa.:84:
$$$$tttt ganfed ganfed,huhuuuuuuuuuuu
gunaygin canim bende kargalarla uyandim teror yusuf uyutmadiki4 ten beri ayaktayim o uyusun bende uyuyacam
ayyyyy 4 ten berimiiiiiiii
aman amaaan,birde bana cocuk yap diyorsunuz.
ama cok guzeldi .uykusu kacti herhalde o saatte bicir bicir konusuyo keyfi yerindeydi bir gorseydin eminim isterdin bi babayla bi benimle oynadi durdu
kiz nereye kayboldun bak cikacam spor beni bekliyordvd yi actim seni gorunce oturdum kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?