Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canımmmmmm,hoşgeldin Ben de seni çok özledim.Bitanem panik yapma,biliyorsun bazı haftalar duruyor.Haftaya çarşamba günü haberleşelim,attırıyım sana 1 kilocuk Ayran detoksu yaparız haftaya çarşamba,sen çok kaçamak yapma 4 günlük tatilde ki,kilonun altına düşürelim olur mu

Canlarım iyi geceler,malum yarın yolculuk var erken.Allah nasip ederse yarın akşam yazarım.Görüşmek üzere...

Son düzenleme:
sonuclarin harika cikmis canim ama ben hamileyken cok yedim acayip sekerim yukselmisti . simdi gecti normal cikiyor sonuclarim ama yinede kullanmaya korkuyorum . bir ara light süt iyi dediler onda bile yukseldi sekerim o yüzden tereddutluyum :26:

hesaplama yapmayı biliyorum ama kardeş takımlarımız hangisiydi? bi de bana birileri yardım etse, korkuyorum yaw

kızlar bugün çoooook işim vardı, yeni oturdum desem doğru olur, temizlik vardı, perdeler yıkandı, klasik kızımın yemeği, banyosu, işler hiç bitmiyo inanın....
dietim de kötü gidiyo zaten bu hafta ((((

ya bende yarın olmıycam malum tatil sabah çıkıp akşam gireriz heralde eve

ben de yarın yokum, önce doktor sonra biraz gezeriz umarım, hep ev hep ev... kızım büyüse de gezsek bol bol...

benim bıcırık çok gezginci ayakkabısını getiriyor diyyyy (giydir)sonrada gidip ceketini getiriyor attaaa gidecekmiş sıkılıyor çocuklar evde

şafak doğan güneş bu gece benden mutlusu yok sevincimi sizinle de paylaşmaya geldim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…