özledim karanfilli tarçınlı çayının kokusunu özledimm,, özledim motive edişini özlediim. nerdeisn kız takıma uğra arada bir yinede.. ben bu hafta galiba kilo veremedim. sence napayım 1200 kaloride verdim ya şimdiye kadar düşüreyim mi1100 e yoksa şok diyet mi yapayım bacım ne diyosun? çok kaçamağım da olmadı ama bugün tartıda değişiklik yoktu.
sonuclarin harika cikmis canim ama ben hamileyken cok yedim acayip sekerim yukselmisti . simdi gecti normal cikiyor sonuclarim ama yinede kullanmaya korkuyorum . bir ara light süt iyi dediler onda bile yukseldi sekerim o yüzden tereddutluyum :26:Günaydınnnnnnnnn Doğa'cım.Günün ve bahtın aydınlık olsun
Günaydın canım
Günayddddıııınnnnn 7. takımın değerli üyeleriŞu an okuldayım,dersim boş,sizleri bi görüyüm dedim.Yarın sabah Ankara yolcusuyum.Sosyete pazarının bi altını üstüne getiriyim Kızılay,karanfil kendimi bi ödüllendiriyim diyorum.Yarın akşama dönücem ama,20 mayısta diyetisyen randevum var,bi de şu tahliller.Geciktirmek istemiyorum Canlarım bugün itibariyle 21 günlük müsli programımı bugün akşam itibariyle tamamlıyorum..Veee sonuçları açıklıyorum,azzzz sonra
Başlama tarihi:29.04.2011 BEL:107 KALÇA:122 BACAK: 70
Bitiş tarihi: 19.09.2011 BEL:101 KALÇA: 115 BACAK:64
Denemiş biri olarak,elimdeki sonuçların da desteği ile mutlaka tavsiye ediyorum canlarım.21 günde belde 6 cm,,bacakta 6 cm,kalçada 7 cm incelme oldu.Ayrıca en en en önemli faydası müslinin;benim açlık güdümü yok etmesi oldu.Sizlerle paylaşmak istedim sonuçları merak edenler için
Canlarım iyi geceler,malum yarın yolculuk var erken.Allah nasip ederse yarın akşam yazarım.Görüşmek üzere...
ohhh masalllahhh boylede gider insallahhhmeyveden sira gelmiski kupa bana kaldi busefer
canim, herkesin hesaplarini kontrol edeceksin,sonra toplam hesaplama ,sonrakardes takimlarimizdan birine onaylatacaksin ve paylasima eklenecek okadar..hesaplamayi biliyorsan sorun kalmiyor
nevcim tebrik ediyorum seni tatlim...sonuclar sahaneeee
aman dikkat et canim, osk diyetler kiimseye pek yaramiyor zaten, dieti iyi gecende sonradan geri aliyor verdiklerini malesef
okadar ekmek benim yanimda olsaydi kesin diet miet kalmamisti
hesaplama yapmayı biliyorum ama kardeş takımlarımız hangisiydi? bi de bana birileri yardım etse, korkuyorum yaw
ya bende yarın olmıycam malum tatil sabah çıkıp akşam gireriz heralde eve
yarın perşembe diyosun yani cuma burdasın di mi?
evet yarın tatil işyeri cuma günü allah izin verirse burdayım
ben de yarın yokum, önce doktor sonra biraz gezeriz umarım, hep ev hep ev... kızım büyüse de gezsek bol bol...
benim bıcırık çok gezginci ayakkabısını getiriyor diyyyy (giydir)sonrada gidip ceketini getiriyor attaaa gidecekmiş sıkılıyor çocuklar evde
şafak doğan güneş bu gece benden mutlusu yoksevincimi sizinle de paylaşmaya geldim kızlar
şafak doğan güneş bu gece benden mutlusu yoksevincimi sizinle de paylaşmaya geldim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?