oyyyyy yakisiklim benim.
dünde bir arkadas 3. cocugunu yapmis.iki saat bana övdü durdu.ille yap.30 lu yaslarda anne olmak harika.simdi anne oldugumu anladim.cok baska bir duygu.diye dedi dedi durdu.beni ikna etmeye calisiyor.ama ben yemem,kanmiyorum bunlara
kiz nereye kayboldun bak cikacam spor beni bekliyordvd yi actim seni gorunce oturdum kaldim
neyse isin var galiba ben sporuma baslayim .iki hafta yapmadim dun ve onceki gun yaptim bacaklarim acayip hamlamis yuruyemiyomda .olsun yavas yavasda olsa yapacam acilmam lazimdurmak yok 5 in altina dusmeliyim baska yolu yok
ay ne güzel.spora halin var.benim gözümden uyku dökülüyor ama bir yere gitmem lazim.biryerde degil 3 yer offff
kiz iki tane mesaj yazdim yaaaaaiyi baaak
aaaa sen niye iki haftadir spor yapmadin.off bende yaaa.evelsi gün yaptim,ama 5 mili basaramiyorum artik
hadi sana kolay gelsin ama acil degilse gitme ogleden sonra gidersin
bilmiyom valla canim istemedi halada istemiyor ama ben inat ettim yapacamsporsuz kilo gitse sarkmalar oluyor :18:
yok acil.gitmek sart.hadi sanada iyi sporlar.tutmuyum ben seni
evet yap hele sen birde minaverle yaristasin geri kalsan bacaklarini kirarim yap sporunu diyetiniaynen ya.sporsuz olmuyor.aslinda spor insana diyet motivasyonuda veriyor,bende bugün yapicam.malum yarin cuma
ganfi$ 64 ten 58 e yazan yer var ya,oraya degistirsene kiz.58 degilsin sen artik
kiz cik hadi yoksa bende kalkamiyom yerimden seni birakip
tamam canim konusalim . pazar gunku kermes bayagi iyi olmus iyi bir getirisi olmus camiyebenim cikmama 20 dakika falan var.demek cikamiyono zaman konusalim dahaaaaa:126::126::126:
şafak doğan güneş bu gece benden mutlusu yoksevincimi sizinle de paylaşmaya geldim kızlar
tamam canim konusalim . pazar gunku kermes bayagi iyi olmus iyi bir getirisi olmus camiye
hayirdir neden gidiyorsun ki frankfurta. hem benden iyi haber alma ajansimi varsen bana sor aninda canli yayin
canim ben kalkiyorum mehdi yusufum beni cagiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?