Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım DOKTOR ile başlayan marka,açık yazmayım.O markanın ballı yulaflısı.Geçmiş sayfalarda ayrıntılı tarif de verdim 5-10 mayıs arası sayfalarda olması lazım.Ama istersen yeniden kopyalarım.Seçtiğin 2 öğünde müsli,diğer öğünde normal diyet menüsü ve 3 tane de ara öğün.Sonuçları denediğim için iç rahatlığı ile yazdım 21 günün sonunda.Ve gerçektennnnn açlık duygusu kayboluyor.40 gr müsli;yarım muz ve 200 ml süt ile tüketilecek her seferinde.
NEV cim ne kadar cok incelmişsin cnaım yaa süper harika muhtesem ötesiii
ayy ben anlamadım ama senin bu müsli olayını :26::26: biliyorum kac kez anlattın ama ben anlamadım işte

Canım 21 gün seçtiğin herhangi 2 öğünde yarım muz ve 200 ml süt ile tüketilecek.Diğer öğün klasik diyet menülerinden ve klasik 3 tane de ara öğün.
NEVCIMDENIYCEM BENDE BUNU COK INANDIRICI GELDI
Mutlaka dene canım,çok memnun kalacaksın.Seviyorum Ender Saraç'ı
Yok canım 1 litreyi gün içinde dağıtarak içmen gerek,ödem attırdığını wc ile arandaki görülmemiş bağdan anlayacaksın

nevcim tebrik ediyorum seni tatlim...sonuclar sahaneeee

Sağol rakibemmmm,bakalım cuma yüzümüz gülecek mi takımca
ziyaretcide yok, busefer gercekten yanlizim
Yalnız değilsinnnnn.İşte geldim burdayım

Hanımlar nerdesinizzzzzz İş çıkışı,yemek saati değil mi.Bekarlık vezirlik mi ki Yoksa rezillik mi

vezirlik vezirlik...simdi anne olanlar yemek hazirliyor..cocuklari banyo ettiriyor yatiriyor..daha cokkk surer gelmeleri
Bazen de rezillik canım be.Banyodan çıktım az önce,2 saattir aralıksız kapı yumruklanıyor.Saçımda havlu var,üzerimde pijama,kapıyı açamıyorum.Daha da şiddeli yumrukluyorlar.Nedendir?Bu kız çalışıyor,hergün 300 öğrenciye kafa patlatıyor,gelince dinlenir diyen yok.Herkes tek kalıyorum ya,kapağı akşam benim eve atıp,kocalarına ikram yapmadan bende rahat rahat yayılma derdinde.3 çocuğunu peşine takan kapıma dayanıyor.Eee zaten 8 e doğru spordan geliyorum.Bi duş alıp dinlenmeyim mi ya.Valla bezdim bu yüzsüz ısrarcılıktan.Bu küçük yer insanı ne garip ya,bıktım inan.İnsanı insandan soğutur böyle saygısız düşüncesiz insanlar

evet malesef, bu yonlerde rezillik. Ama insanoglu iste hepsi bir olmuyor

özledim karanfilli tarçınlı çayının kokusunu özledimm,, özledim motive edişini özlediim. nerdeisn kız takıma uğra arada bir yinede.. ben bu hafta galiba kilo veremedim. sence napayım 1200 kaloride verdim ya şimdiye kadar düşüreyim mi1100 e yoksa şok diyet mi yapayım bacım ne diyosun? çok kaçamağım da olmadı ama bugün tartıda değişiklik yoktu.

evet malesef, bu yonlerde rezillik. Ama insanoglu iste hepsi bir olmuyor
Haklısın.Canım bu arada ben sana bildirimimi yarın akşam yapıcam.Cuma sabahı çok erken hastanede olmam gerekiyor çünkü.İnşalah gitmiştir kilocuklar :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…