merhaba kızlarrr ben de öğlen fırında mücver, yoğurt ve salata yedim...
akşama ne yemek var bilmiyorum ama şu anda çok acıktım..
kırmızı senin çağatay yeni bir filmde oynamış, haberin vardır mutlaka değil mi???
olmamiiiitanitimlarini roportajlarini bilem gordum...hemde 29 ekimde sinemalarda, tum turkiye ve avrupada sabirsizlikla bekliyorum, pilotlukta ne yakismis cagatyima..ahh ahh
olmamiiiitanitimlarini roportajlarini bilem gordum...hemde 29 ekimde sinemalarda, tum turkiye ve avrupada sabirsizlikla bekliyorum, pilotlukta ne yakismis cagatyima..ahh ahh
frangi sen tereciye teremi satiyon ak iste bak roportajini bile izlemis
zaten bildiğini tahmin etmiştim.. kadro güzel ama, film de güzeldir inşallah..
çıkma durben geldim
Canım DOKTOR ile başlayan marka,açık yazmayım.O markanın ballı yulaflısı.Geçmiş sayfalarda ayrıntılı tarif de verdim 5-10 mayıs arası sayfalarda olması lazım.Ama istersen yeniden kopyalarım.Seçtiğin 2 öğünde müsli,diğer öğünde normal diyet menüsü ve 3 tane de ara öğün.Sonuçları denediğim için iç rahatlığı ile yazdım 21 günün sonunda.Ve gerçektennnnn açlık duygusu kayboluyor.40 gr müsli;yarım muz ve 200 ml süt ile tüketilecek her seferinde.sana da günaydın canım... valla sonuçlar çok başarılı.. 2 öğün müsli yedin, aralarda bişey yedin mi? acıkmıyor musun cidden? çay/kahve serbest mi? hangi müsliden yedin bana özelden markasını gönderir misin?? ben müsli seviyorum ama çok da tok tutmuyor sanki beni..
NEV cim ne kadar cok incelmişsin cnaım yaa süper harika muhtesem ötesiii
ayy ben anlamadım ama senin bu müsli olayını :26::26: biliyorum kac kez anlattın ama ben anlamadım işte
Mutlaka dene canım,çok memnun kalacaksın.Seviyorum Ender Saraç'ıNEVCIMDENIYCEM BENDE BUNU COK INANDIRICI GELDI
Yok canım 1 litreyi gün içinde dağıtarak içmen gerek,ödem attırdığını wc ile arandaki görülmemiş bağdan anlayacaksınNevcim senin bu çayı yapacağım inş. Yarın evdeyimde 2gün yapacağım ve diyetimin arasında içeceğim dimi canım bu çayı bütün günümü bu çayla geçirmeyeceğim dimiEğer öğünler arasında içilecek bir çaysa malzemelerim hazır bekliyor yapacağım ödemlerimden kurtulayım
nevcim tebrik ediyorum seni tatlim...sonuclar sahaneeee
Yalnız değilsinnnnn.İşte geldim burdayımziyaretcide yok, busefer gercekten yanlizim
Hanımlar nerdesinizzzzzzİş çıkışı,yemek saati değil mi.Bekarlık vezirlik mi ki Yoksa rezillik mi
Bazen de rezillik canım be.Banyodan çıktım az önce,2 saattir aralıksız kapı yumruklanıyor.Saçımda havlu var,üzerimde pijama,kapıyı açamıyorum.Daha da şiddeli yumrukluyorlar.Nedendir?Bu kız çalışıyor,hergün 300 öğrenciye kafa patlatıyor,gelince dinlenir diyen yok.Herkes tek kalıyorum ya,kapağı akşam benim eve atıp,kocalarına ikram yapmadan bende rahat rahat yayılma derdinde.3 çocuğunu peşine takan kapıma dayanıyor.Eee zaten 8 e doğru spordan geliyorum.Bi duş alıp dinlenmeyim mi ya.Valla bezdim bu yüzsüz ısrarcılıktan.Bu küçük yer insanı ne garip ya,bıktım inan.İnsanı insandan soğutur böyle saygısız düşüncesiz insanlarvezirlik vezirlik...simdi anne olanlar yemek hazirliyor..cocuklari banyo ettiriyor yatiriyor..daha cokkk surer gelmeleri
Bazen de rezillik canım be.Banyodan çıktım az önce,2 saattir aralıksız kapı yumruklanıyor.Saçımda havlu var,üzerimde pijama,kapıyı açamıyorum.Daha da şiddeli yumrukluyorlar.Nedendir?Bu kız çalışıyor,hergün 300 öğrenciye kafa patlatıyor,gelince dinlenir diyen yok.Herkes tek kalıyorum ya,kapağı akşam benim eve atıp,kocalarına ikram yapmadan bende rahat rahat yayılma derdinde.3 çocuğunu peşine takan kapıma dayanıyor.Eee zaten 8 e doğru spordan geliyorum.Bi duş alıp dinlenmeyim mi ya.Valla bezdim bu yüzsüz ısrarcılıktan.Bu küçük yer insanı ne garip ya,bıktım inan.İnsanı insandan soğutur böyle saygısız düşüncesiz insanlar
Bazen de rezillik canım be.Banyodan çıktım az önce,2 saattir aralıksız kapı yumruklanıyor.Saçımda havlu var,üzerimde pijama,kapıyı açamıyorum.Daha da şiddeli yumrukluyorlar.Nedendir?Bu kız çalışıyor,hergün 300 öğrenciye kafa patlatıyor,gelince dinlenir diyen yok.Herkes tek kalıyorum ya,kapağı akşam benim eve atıp,kocalarına ikram yapmadan bende rahat rahat yayılma derdinde.3 çocuğunu peşine takan kapıma dayanıyor.Eee zaten 8 e doğru spordan geliyorum.Bi duş alıp dinlenmeyim mi ya.Valla bezdim bu yüzsüz ısrarcılıktan.Bu küçük yer insanı ne garip ya,bıktım inan.İnsanı insandan soğutur böyle saygısız düşüncesiz insanlar
Haklısın.Canım bu arada ben sana bildirimimi yarın akşam yapıcam.Cuma sabahı çok erken hastanede olmam gerekiyor çünkü.İnşalah gitmiştir kilocuklar :26:evet malesef, bu yonlerde rezillik. Ama insanoglu iste hepsi bir olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?