a.s julia kiz selamdan baska sey yokmu bari bide nasilsiniz diyeydin
kimse yoktu cnm napim kendi kendime mi yazayım :97::97:
kizlar ben geldimmmmmmmmmm...birkacyuz gramda vererek geldimmm..yarina hazirmiyiz bakalim?????????
a.s julia kiz selamdan baska sey yokmu bari bide nasilsiniz diyeydin
ehem imm kem kum yarin ne ki gunlerden:26:
kiz herkes biseyler yazmis sende onlara cevap yaz kimse yoksa sen yazana kadar birileri kesin gelir
tamam canim, insallah guzel haberlerle gelirsinHaklısın.Canım bu arada ben sana bildirimimi yarın akşam yapıcam.Cuma sabahı çok erken hastanede olmam gerekiyor çünkü.İnşalah gitmiştir kilocuklar :26:
hesaplama yapmayı biliyorum ama kardeş takımlarımız hangisiydi? bi de bana birileri yardım etse, korkuyorum yaw
iyi gezmeler, bol eglenceler dogacimevet yarın tatil işyeri cuma günü allah izin verirse burdayım
sende yoksun...topikk baya sessiz kalacak desene bugundeben de yarın yokum, önce doktor sonra biraz gezeriz umarım, hep ev hep ev... kızım büyüse de gezsek bol bol...
geldimi enistemiz????şafak doğan güneş bu gece benden mutlusu yoksevincimi sizinle de paylaşmaya geldim kızlar
geldim geldim soyle canim korkma korkma ziyaretci falan yok bak iki kisiyiz bisey olmaz
oyyyyy yakisiklim benim.
dünde bir arkadas 3. cocugunu yapmis.iki saat bana övdü durdu.ille yap.30 lu yaslarda anne olmak harika.simdi anne oldugumu anladim.cok baska bir duygu.diye dedi dedi durdu.beni ikna etmeye calisiyor.ama ben yemem,kanmiyorum bunlara
kizlar ben geldimmmmmmmmmm...birkacyuz gramda vererek geldimmm..yarina hazirmiyiz bakalim?????????
sendemi artida cikacaksin yoksa ganfedim
ben geldim bileeeee
hg canim nasilsin bakalim ne kadar verebildin valla bu hafta gram kipirdamadi bende malesef:18:
aha bak kirmizigulum gelmis bile.ama ben yokmusum ortada
iyi gezmeler, bol eglenceler dogacim
sende yoksun...topikk baya sessiz kalacak desene bugunde
geldimi enistemiz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?