Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

off ya sikildim yabu ne bari sarki soyleyim manda yuva yapmis sögüt dalina ammaaaan amman yavrusunu sinek kapmis goooordun mu amanin yandim

Haklısın.Canım bu arada ben sana bildirimimi yarın akşam yapıcam.Cuma sabahı çok erken hastanede olmam gerekiyor çünkü.İnşalah gitmiştir kilocuklar :26:
tamam canim, insallah guzel haberlerle gelirsin
hesaplama yapmayı biliyorum ama kardeş takımlarımız hangisiydi? bi de bana birileri yardım etse, korkuyorum yaw

canim, burada kizlar olur sana destek verir, ben oglen 2de gelirim anca...kardes takimlarimizda 2 ve 4 takim..2 takimin kaptani akrep33...4 takiminkide hasretim

evet yarın tatil işyeri cuma günü allah izin verirse burdayım
iyi gezmeler, bol eglenceler dogacim
ben de yarın yokum, önce doktor sonra biraz gezeriz umarım, hep ev hep ev... kızım büyüse de gezsek bol bol...
sende yoksun...topikk baya sessiz kalacak desene bugunde
şafak doğan güneş bu gece benden mutlusu yok sevincimi sizinle de paylaşmaya geldim kızlar
geldimi enistemiz????

geldim geldim soyle canim korkma korkma ziyaretci falan yok bak iki kisiyiz bisey olmaz
buara ugrayan pek yok ganfedim..hepsi canla basla bu hafta dereceye girmeye calisiyorlar....bir hafta izin verlimde onlar alsin dereceyi

ama gercektende oyle azericim...annemde 41 yasinda kardesimi dogurdu. bu cok baska diyordu..genclikte hic anlamiyorsun ama simdi daha iyi anliyor insan herseyi..olgun olunca daha farkli bakiyor herseye ve kesinlikle daha fazla sabir oluyor insanda derdi...ben ona kizmaya kiyamiyorum, hele baskasi kizip vurunca icim gidiyor der hala bebekler bence dunyanin enguzel hazineleri...kocayi bir bulim..her sene birtane:78: nasil olsa burada cocu parasi var diyormusum

kizlar okadar bir istekle diete devam ediyorumki inanin kendime sasiyorum...bugun ekmek gunumdu..bir haftadan sonra 3 dilim ekmek yeme hakkim vardi ama ben kullaniyorum..yogurt salata devam ediceminsanin kilosu indikce dahada azimli oluyor...

bugunku menum:

sabah: 300gr yogurt, icinde yarim elma(okadar dikkat ediyorumki, 1 elma fazla olur diye yarisini sardim buzdolabina geri koydum)

ogle/aksam: elbetteki salatammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…