Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sağol canım. Bende seni tebrik ediyorum :)
teşekkürlerr canım bence başlarken 76,800 ile başlamıştım buraya ama çoook geç kilo verdim aralık ayından bu yana benim meta değişik yersin kilo veririm aç kalırım artı olurum enterasan ))) bunu tam terside oluyor ))

canım senide tebrik ediyorummm +600 temizlemişsin bide üstüne 500 vermişsin tebrikler

Aslında ben çabuk kilo verirdim hep yazdığım gibi ilaçlar engel oluyor o da canımı sıkıyor

tebriklerrrrr rakibemmm kız eksi 700 ne güzel bir rakam senin kilon azzz ben bu hafta çoştum bakalım sonraki haftalar yine 300-500 anca olur hahahah
Düne kadar sadece eksi 100 grdı canım. Dün hakkaten az yedim bide suyun içine bişeyler katıp içtim :) etkisi oldu muhtemelen. Buna da şükür ne diyelim :)

Kilo bildirimi
Gecen haftaki kilo 92.5
Bu haftaki kilo 91.9
Fark 600 gr
Yüzde 0.65

efser o ifade neden canım ?
sonuçta oldukça düzensiz bir hafta geçirdin .. diyete çok sadık kalmadın ama kötü de değildin .. bu yüzden - 600 bence tam da bu haftanın kilosu .
öyle verdiğimiz kiloya sevinmezsek ..daha fazlasını daha fazla emek harcamadan beklersek , çabuk sıkılırız diyet işinden . Aynı koyduğun emoji gibi

haftaya daha iyi olacak , kafamda bitirdim bu işi de bence ...

günaydınn kızlar huzurluu bir gün diliyorum.Gidenn 500 gram buna da şükür
Geçen Hafta 80,5
Bu Hafta 80
Giden 0,500
Yüzde 0,62

yahu deli yeminle sıfır hırsla geldin şu kiloya ha ... az hırslansan rekor kıracaksın kuzum . yahu ben olsam tartının üzeriden inip inip çıka çıka raks ederim 79 lara göreceğim hafta .. sen cumadan beri tartılmamışsındır kesin ... 79.9 gelsin diye :)
hala senin kilona 500 gr. az buluyorum tabii ki .. bu haftada yeni bir düzen bekliyorum senden

Günaydın hanımlar
Tartilidimm wcsiz gene 72.3
71 i göremedim
500 gr

gayet güzel dilek , çünkü düzensizdin ..hafta sonu özellikle ... wc de olsa zaten belki de 71.9 sün .
tebrikler .

canım sadece 100 gr artı .. bence normal .. korurken alırız veririz .. sen sonuçta 51 hayal etmiyorsun .. ha ediyorsan bileyim ona göre yükleneyim sana

begum75 iyi değil mi ? meraktayım .

Bu haftayı sabitle atlattıysan sen bu iş kafada bitti demektir .
18 kişiye de bugün gidiyorlarmış ..kendi evimden gidiyorlarmış gibi sevindim valla

Günaydın hayirli cumalar.

Gecen hafta 61.3
Bu hafta 60.7
Fark 0.6 kg

Nego kuzum dag fare doğurdu bu hafta istediğim gibi olmadı. Umarım sen güzel kilo verirsin

canım 600 gr tabii ki güzel sonuç .. düzenli ve güzel kilo veriyorsun her hafta .. bu hafta ekstra atakların ve beklentilerin oldu ama bence bu sonuçta gayet güzel .
şu memleketi güzel atlat ama ..verilenler gelmesin .
tebrikler tatlım .
hayırlı yolculuklar

Kızlar hayırlı cumalar
Kilom 70.3 maalesef daha fazla gider diye umuyordum bütün hafta çok yoruldum hala koşturmaca
Belki bir daha ugrayamam
Akşama görüşürüz

hadi sana bugünlük kolay gelsin ececim ... bu akşam itibarıyla şöyle ayaklarını uzatmış bekliyoruz seni.
600 gr . da gelmeyen hala ile beraber bence hiç fena bir sonuç değil .. hatta güzel .. tebrikler canım .

tartıldım kilo sabit

67.4 dün 12:30 dan beri açım bi tane etimek atiberdim şimdi ağzıma
dünde sabittim inş haftaya güzel gider

güle güle simit

bu hafta şunu tespit etmiş olduk ki banucum , ıf şakaya gelmez :))
sende güzel işe yaradı ama hiç bozmamam gerekiyormuş.
bunu da yapabliyorsun isteyince .
o zaman gelsin önümüzdeki hafta .
istersen birsimit yarışı daha ayarla canım sen

Eveeet bir tespitte aynuradan :) ovuasyondayım asla veremem demiyormuşuz .. 500 gr ..böyle bir dönem için gayet güzel .
ki vücudunda şu an şişlikler var . tebrikler aynuracım .. giden simit olsun boş ver ... haftaya 63 ler gelecek ...bak simit kazansaydın gelmezdi belki de :)

Eki Görüntüle 1997914 Eki Görüntüle 1997914

Gecen hafta : 69.900
Bu hafta : 68.600
Giden : 1.300
Yuzde: 1.85

Hadi rakipler sizleri gorelim )

canım tebrikler .... bence de işin sırrı ara öğün olmuş ..çünkü değişen başka bir şey yoktu hatta akşam yemeklerin güzel doyurucu idi . bu da bize ramazanda kilo vereceğinin yeniden işareti oldu tatlım .

Vayyyy ada81 tebrikler işin sırrı neeeeeee.
Benim eksi 300gr cik üzgünüm.
Bu hafta bütün kozlarımı oyniycam. @Efser gardını allll

yahuuu tamam 300 gr az da .. sevinilip pon pon sallanacak değil de ... yahu 69 ları görmüşsün kim bilir kaç zaman sonra ? bir sevinsene hanımmmmmmm ....
siz verdiğiniz kilo ile kendinizi şımartmıyor musunuz ki ?
bak dely de 80.0 da takılmış mesela ..79.9 a parti düzenlesene idi ..gelirdi o 79 ...sende 69 a parti nerde

hadi haftaya bekliyorum tümmm kozlarını ...

Kilomu bildireyim bende
Geçen Hafta: 61.3
Bu Hafta: 60.6
Fark: 700 gr. cık
Yüzde: 1.14
Ausencia ada81 Kedibochi
ada81 tebrik ediyorum canım maşallah ne güzel vermişsin

Al bir tane daha canım 700 ve bu niye yan yana .. gayet güzel değil mi ?
500 altına ok ne yanlıştı de ama 60 lı kilolarda 700 gayet güzel .
tebrikler tatlım ...haftaya öyle bi sıkı tutalım ki görelim be şu 59 ları

Kilo bildirimi
Gecen haftaki kilo 92.5
Bu haftaki kilo 91.9
Fark 600 gr
Yüzde 0.65

günaydınn kızlar huzurluu bir gün diliyorum.Gidenn 500 gram buna da şükür
Geçen Hafta 80,5
Bu Hafta 80
Giden 0,500
Yüzde 0,62

Günaydın hanımlar
Tartilidimm wcsiz gene 72.3
71 i göremedim
500 gr

Kızlar hayırlı cumalar
Kilom 70.3 maalesef daha fazla gider diye umuyordum bütün hafta çok yoruldum hala koşturmaca
Belki bir daha ugrayamam
Akşama görüşürüz

Eki Görüntüle 1997914 Eki Görüntüle 1997914

Gecen hafta : 69.900
Bu hafta : 68.600
Giden : 1.300
Yuzde: 1.85

Hadi rakipler sizleri gorelim )

Harikasın aynura

Hepinizi tebrik ediyorum

Bugün gün var , ev ayakta bir yandan temizlik yapıyorum, dün aldığım 44 beden elbiseyi giycem lisede sıfır bedenim diye ağlayan ben . Evlenirken 38 beden olan ben 44 bedene ite kaka giriyorum

Ausencia 4 günlük diyet listesi verecektin bana canım

Kilo takilsa da artik şükür ki eski bazi giysilerim oluyor.
Yarın ki ış görüşmesi icin giysilerm hazir mesela.
Kizimin d gunune kuzenlerini çağırmıştim hasta olmuşlar gelemiyorlar.
Bizde yarın biz bize kutlarız sonra kalabalik zamanimizda pasta keseriz dedim mesela bayramda.
Kismet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…