Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben terlemiyorum okadar spor yaptım kasım dan bu yana belki 2 kere terledim .
Oy ben de çok terlerim...havalar serin ya burada yürüyüşten dönerken rüzgarda vuruyo donuyorum resmen...300gram az olmuş doktorum...eyerki kaçamağım şişliyin falan yoksa deyişiklik yap derim...

Vauuuu supersin adacım...tebrikler...ne yaradı acaba sana bak metak ettim
Vayyyy ada81 tebrikler işin sırrı neeeeeee.
Benim eksi 300gr cik üzgünüm.
Bu hafta bütün kozlarımı oyniycam. Efser gardını allll
Sağolun kızlar ,
işin sırrı şu olabilir mi bilmiyorum 3 gündür boğazdan dolayı fındık vs hiç yiyemedim boğazım çook ağrıyor diye ara öğün yapamadım sadece sabah akşam günü kapattım... akşamıda 15,30 gibi yedim genelde ama doydum öyle aç kalmadım.. belkide hastalığın vermiş olduğu iştahsızlıkta vardı doydum hissettim kendimi.... birde spor bende her zaman artı çıkarır daha öncede demiştim bu hafta spor az yapabildim bununda etkisi olabilir.... birde perşembe iksirim tabiikiii maydanoz suyu hepsi bu kızlar......))))))

Kilomu bildireyim bende
Geçen Hafta: 61.3
Bu Hafta: 60.6
Fark: 700 gr. cık
Yüzde: 1.14
Ausencia ada81 Kedibochi
ada81 tebrik ediyorum canım maşallah ne güzel vermişsin
tebriklerrrrr rakibemmm kız eksi 700 ne güzel bir rakam senin kilon azzz ben bu hafta çoştum bakalım sonraki haftalar yine 300-500 anca olur hahahah

Kilo versem de sevinemiyorum o kadar kilolu hissediyorum ki kendimi. 6 lı sayıları görünce tatmin olucam anca

Geçen hafta ki kilo : 76.4
Bu hafta ki kilo : 75.5
Fark : 900
Yüzde : 1.17

@_SARAYCA_
wawww tebrikler canımmmm gayet güzellll 6lı rakamlara inşallah kavuşursun bi an önceeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…