Ben terlemiyorum okadar spor yaptım kasım dan bu yana belki 2 kere terledim .kelebekolacam hiç terlemezmisin yürüyüşte...bari ter atarsın iner 100-200...
Oy ben de çok terlerim...havalar serin ya burada yürüyüşten dönerken rüzgarda vuruyo donuyorum resmen...300gram az olmuş doktorum...eyerki kaçamağım şişliyin falan yoksa deyişiklik yap derim...Ben terlemiyorum okadar spor yaptım kasım dan bu yana belki 2 kere terledim .
Sheryim tatlım hayırlısı olsun hakkında ♡♡♡
Çok teşekkürler kizlar.Canım senin için kızın için hangisi hayırlısıysa o olsun inşallah...
Zaten ondan çok mutluyum sherym...biberiye çayı ve saf pro ödemi söker...dene derim sanada...
teşekür ederim hemşommmmHemşom çok güzel
Vauuuu supersin adacım...tebrikler...ne yaradı acaba sana bak metak ettim
Sağolun kızlar ,
Tebrikler canım eksidesin daha ne olsunGünaydın hayirli cumalar.
Gecen hafta 61.3
Bu hafta 60.7
Fark 0.6 kg
Nego kuzum dag fare doğurdu bu hafta istediğim gibi olmadı. Umarım sen güzel kilo verirsin
tebriklerrrrr rakibemmm kız eksi 700 ne güzel bir rakam senin kilon azzz
Bende dün saf pro yaptim.Zaten ondan çok mutluyum sherym...biberiye çayı ve saf pro ödemi söker...dene derim sanada...
wawww tebrikler canımmmm gayet güzellll 6lı rakamlara inşallah kavuşursun bi an önceeeeKilo versem de sevinemiyorum o kadar kilolu hissediyorum ki kendimi. 6 lı sayıları görünce tatmin olucam anca
Geçen hafta ki kilo : 76.4
Bu hafta ki kilo : 75.5
Fark : 900
Yüzde : 1.17
@_SARAYCA_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?