Yok canim ben saat 10 ile 10.30 arasi tartilacam hep oyle tartiliyorumm... senin nadil durumlar ??
Yok bende tartilmadim tatlim wc bekliyorum. Gr lardan yana olacak bu hafta yine sansim
Bende bekliyorum bi ümid wcyi canımYok canim ben saat 10 ile 10.30 arasi tartilacam hep oyle tartiliyorumm... senin nadil durumlar ??
Hakkinda Hayirlisi olsun canim....bebegi olan annenin bi akli cocukta bi akli iste kaliyor sirf bu yuzden 4 yil ara verdim bende...Herkese günaydın mutlu cumalar mutlu tartilar dilerim.
Evde olmaktan müthiş sıkıldığimda eve yakin ve cv me uygun bir kaç ilana başvuru yapmıştım. Evime en yakin ve aklima en yatani görüşmeye çağırdı. Çok heyecanlandim.
Ama kızımı bırakacak kimsem henüz yok.
Malum kv ramazan umresine gidiyor. Bayram sonrası gelecek.
İşi cok istiyorum ama bu iş nasil olacak bilmiyorum.
Ah nasil is hayatini özledim bilemezsiniz.
Sıkma canini ust uste cook guzel kilolar verdin ...bazende boyle olabilir.. sen haftaya yine gümbür gumbur gelirsin eminimmmtartıldım kilo sabit
67.4 dün 12:30 dan beri açım bi tane etimek atiberdim şimdi ağzıma
dünde sabittim inş haftaya güzel gider
güle güle simit
Sheryim tatlım hayırlısı olsun hakkında ♡♡♡Herkese günaydın mutlu cumalar mutlu tartilar dilerim.
Evde olmaktan müthiş sıkıldığimda eve yakin ve cv me uygun bir kaç ilana başvuru yapmıştım. Evime en yakin ve aklima en yatani görüşmeye çağırdı. Çok heyecanlandim.
Ama kızımı bırakacak kimsem henüz yok.
Malum kv ramazan umresine gidiyor. Bayram sonrası gelecek.
İşi cok istiyorum ama bu iş nasil olacak bilmiyorum.
Ah nasil is hayatini özledim bilemezsiniz.
Sago canım teşekkürler. Umarim hayırlısı olur.Hakkinda Hayirlisi olsun canim....bebegi olan annenin bi akli cocukta bi akli iste kaliyor sirf bu yuzden 4 yil ara verdim bende...
Bu ay sonuna kadar döneceklermis yerine alacaklar kisi evlenip baska sehire gudecekmis haziran sonunda isten ayrilacakmis... bence bunlar haziranda bir ay birlikte calistirip işleyişi ogretip kiz gidecek....bekliyorumSago canım teşekkürler. Umarim hayırlısı olur.
Kizimdan patt diye ayrilmak üzecek beni evet ama eve kapanarak iyi bir psikoljide de olamiyorum.
Rabbim yavrusu olan calisan kadınlara extra sabi versin.
Gecmisten gördüğüm kadariyla sende bir gorusme yapacaktn. Ne oldu durum?
Of ya yiyemedik şu simiti gittitartıldım kilo sabit
67.4 dün 12:30 dan beri açım bi tane etimek atiberdim şimdi ağzıma
dünde sabittim inş haftaya güzel gider
güle güle simit
Teşekkürler canımTebrikler canım devam inşallah
Ben bu hafta dişimden dolayı düzensiz beslendim wc düzemsizleşti galiba ondan inşallah haftaya hareketli bir haftaya olur :)))))Tebrik ederim efserim.ama senin kilon için daha iyi ola bilirdi verdiyin kilo.menülerini de takip edemiyorum ama azcık deyişiklik yap bence
Kilo bildirimimi yapayım...kendi rekorumu kıramasan da dünden bu güne -1100
Gecen hafta:65.1
Bu hafta:64.6
Fark:500
Simiti yiyemedim ama gerçekten bu kilo için çok mutluyum...çünki dün+600düm...çok şükür deyip kahvaltıma dömeyimEki Görüntüle 1997910
Canım senin için kızın için hangisi hayırlısıysa o olsun inşallah...Sago canım teşekkürler. Umarim hayırlısı olur.
Kizimdan patt diye ayrilmak üzecek beni evet ama eve kapanarak iyi bir psikoljide de olamiyorum.
Rabbim yavrusu olan calisan kadınlara extra sabi versin.
Gecmisten gördüğüm kadariyla sende bir gorusme yapacaktn. Ne oldu durum?
Hemşom çok güzelEki Görüntüle 1997914 Eki Görüntüle 1997914
Gecen hafta : 69.900
Bu hafta : 68.600
Giden : 1.300
Yuzde: 1.85
Hadi rakipler sizleri gorelim)
Vauuuu supersin adacım...tebrikler...ne yaradı acaba sana bak metak ettimEki Görüntüle 1997914 Eki Görüntüle 1997914
Gecen hafta : 69.900
Bu hafta : 68.600
Giden : 1.300
Yuzde: 1.85
Hadi rakipler sizleri gorelim)
Canım -600hiç te kötü bi rakam deyil...kocaman tebrikler...Kızlar hayırlı cumalar
Kilom 70.3 maalesef daha fazla gider diye umuyordum bütün hafta çok yoruldum hala koşturmaca
Belki bir daha ugrayamam
Akşama görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?