Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkese günaydın mutlu cumalar mutlu tartilar dilerim.
Evde olmaktan müthiş sıkıldığimda eve yakin ve cv me uygun bir kaç ilana başvuru yapmıştım. Evime en yakin ve aklima en yatani görüşmeye çağırdı. Çok heyecanlandim.
Ama kızımı bırakacak kimsem henüz yok.
Malum kv ramazan umresine gidiyor. Bayram sonrası gelecek.
İşi cok istiyorum ama bu iş nasil olacak bilmiyorum.
Ah nasil is hayatini özledim bilemezsiniz.

Hakkinda Hayirlisi olsun canim....bebegi olan annenin bi akli cocukta bi akli iste kaliyor sirf bu yuzden 4 yil ara verdim bende...

tartıldım kilo sabit

67.4 dün 12:30 dan beri açım bi tane etimek atiberdim şimdi ağzıma
dünde sabittim inş haftaya güzel gider

güle güle simit
Sıkma canini ust uste cook guzel kilolar verdin ...bazende boyle olabilir.. sen haftaya yine gümbür gumbur gelirsin eminimmm

Sheryim tatlım hayırlısı olsun hakkında ♡♡♡

Hakkinda Hayirlisi olsun canim....bebegi olan annenin bi akli cocukta bi akli iste kaliyor sirf bu yuzden 4 yil ara verdim bende...
Sago canım teşekkürler. Umarim hayırlısı olur.
Kizimdan patt diye ayrilmak üzecek beni evet ama eve kapanarak iyi bir psikoljide de olamiyorum.
Rabbim yavrusu olan calisan kadınlara extra sabi versin.
Gecmisten gördüğüm kadariyla sende bir gorusme yapacaktn. Ne oldu durum?

Bu ay sonuna kadar döneceklermis yerine alacaklar kisi evlenip baska sehire gudecekmis haziran sonunda isten ayrilacakmis... bence bunlar haziranda bir ay birlikte calistirip işleyişi ogretip kiz gidecek....bekliyorum

Tebrikler canım devam inşallah
Teşekkürler canım
Tebrik ederim efserim.ama senin kilon için daha iyi ola bilirdi verdiyin kilo.menülerini de takip edemiyorum ama azcık deyişiklik yap bence
Ben bu hafta dişimden dolayı düzensiz beslendim wc düzemsizleşti galiba ondan inşallah haftaya hareketli bir haftaya olur :)))))
Tebrikler

Canım senin için kızın için hangisi hayırlısıysa o olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…