Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ada81 adamım çok sevindim eeee ben sana demiyormuyum , ada 2 öğün yap sağlam ye iki öğün yemek ye cnm

17 topiginde ki nes vardiya herşey yerdi tek öğün yerdi hatırladın mı?
Cook sagol canimmm... evet hatirladim nes herseyi yerdi dogru boyle devam edeyim )

Gönderiyorum canım ... unutmuşum .. mutlaka denemelisin ... haftaya listeye belki 4 gün şovu ile girersin

Kızı uyutayim tartilcam ada81

canım cuma telaşı unuttum ... iş görüşmelerin olmuş .. inan çok sevindim senin adına .
bunaldın çok farkındayım . iş sana çok çok iyi gelecek .
Umarım gönlüne göre olur her şey

geç yediklerini düşününce ona bağladım ben .
simit yemişsin yemen sorun değil tabii ki de ... bütün hafta o simit ödülü için gaza getirmelerim boşunaymış... zaten yiyecekmişsin .

Ausencia ben cidden çok mutlu oldum çünkü hayal rakamları gördüm.kendi kendime uğraştığı dönem 83 sen 80 ne inemedim. Bu arada aylarca 75den bir türlü 74 e inemedim.
Ama listede olmak uzuyo.bu hafta kasacam yoksa izne ayır diycemde.
Geçen haftaki bildirimim 32 saatlik aclikti
Bu hafta üstüne eksilmem beni 300gr da olsa mutlu etti.

biliyorum canım 300 gr a pon pon :)) pek olmuyor .

ama olsun 69 lar gelmiş ya ... sevinmezsek küserler

Ah ada ah...ya ben sana taa geldiyimden beridir kaldır şu araları demiyommu?e işte kendin de diyorsun ramazanda kilo veriyorsun diye...hadi bakalım buldum artık sorunu
Kilo versem de sevinemiyorum o kadar kilolu hissediyorum ki kendimi. 6 lı sayıları görünce tatmin olucam anca

Geçen hafta ki kilo : 76.4
Bu hafta ki kilo : 75.5
Fark : 900
Yüzde : 1.17

@_SARAYCA_
Canım benim ne güzel vermişsin sevinememek te neyin nesi...çok tebrik ediyorum...bak ben 500le nasıl mutlu oldum...sen de ol..vücudunu mutlu et ki o da seni mutlu etsin...
Bende dün saf pro yaptim.
Her türlü ödem atici cay vs içtim.
Wc de var. Tartı gülmüyor
Hmmm...tartıl bakalım ne diyecek...
_AYNURA_ ben simit yemiş olabilirim
Aaa yapma masumum...önümüzdeki hafta için tekrar simit yarışı yapalım diyecektim.. gerçekten yedin mi?
canım senide tebrik ediyorummm +600 temizlemişsin bide üstüne 500 vermişsin tebrikler
Sagol bebişim.sanırım perşenbenin büyüsü var üzerimde
Aslında ben çabuk kilo verirdim hep yazdığım gibi ilaçlar engel oluyor o da canımı sıkıyor
Canım çok güzel vermişsin yeter daaa...mutlu olup halay çeksene..
Ausencia kaptanımmm aynuranın ve masumun simit ödülünü bana verseneeeee bu haftaaa
Hayırrr canım...o simit orda duracak...gelecek cuma kendim yiycem...istersen yarışa biliriz ama...
Not:simitu pek sevmem aslında
Aynen kaptanım karnımda ağrılar var...bu güne yarına yarına biter inşallah
Hadi bakalım günü alnının akıyla atlat da gel..

Kısma işte yeme az...bak bana doysam bile yiyorum...son bi hafta az yiycem ki miydem küçülsün...
Sağol canim cok zor bi gece gecirdim ama ben kazandim )
İnşallah daha da iner ağrısı adacım...

Senin için zor olmiycaksa bi sır giriş kilom hatırladığım gibi 92 ise hedefi 65 yapmıştık bu kiloyla mezun olurum.liste dışı devam ederim.
Kot pantalon aldım 10 yıl evvel bugün giydiğim bi gömleğim vardı istemeye geldiklerinde bir daha da giyememistim onu giydim.artik kilo alıp kıyafetlerde portlemeye hiç niyetim yok.

Kilo versem de sevinemiyorum o kadar kilolu hissediyorum ki kendimi. 6 lı sayıları görünce tatmin olucam anca

Geçen hafta ki kilo : 76.4
Bu hafta ki kilo : 75.5
Fark : 900
Yüzde : 1.17

@_SARAYCA_

canım kocaman tebrikler sana ...
şimdi bu 900 e sevinmezsen .. o 6 lılar hiç gelmez :)
süper . hemen plan yapıyorsun cumadan ... benim kaptanlığımda takımda hafta sonu salması , cuma ödülü yoktur pek .. ha isteyen yer yazar o ayrı :)
önümüzdeki hafta için 74 ü hedefle ..gelir gelir ..gelmezse kendi bilir . ister o listeyi uygula ,ki o zaman 1.5 garanti ...
ister farklı bir yöntem .

ama ben çok ta gaza gelmiştim
ciddi uğraş verdim , hatta dün avm deki hamburger savaşı, öğlen simit savaşı, bizim şirkette her doğum günü kutanır ha önce yazdım mi bilmiyorum. ama
salı günü pasta kesildi ,vs vs ciddi gaza geldim aslında

haftada bir kahvaltıya alıyorum ben simit hafta sonu , bugünde çocuklar isteyince alındı. ...

yani kafamda ne olursa olsun yiycem fikri tabiki de yoktu ,öyle anlaşılıyor sanırım oradan bakınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…