Sağol canim cok zor bi gece gecirdim ama ben kazandimada81 canım daha iyiymissin geçmiş olsun tekrar
Antibiyotik siz atlatmana sevindimSağol canim cok zor bi gece gecirdim ama ben kazandim)
Cook sagol canimmm... evet hatirladim nes herseyi yerdi dogru boyle devam edeyimada81 adamım çok sevindim eeee ben sana demiyormuyum , ada 2 öğün yap sağlam ye iki öğün yemek ye cnm
17 topiginde ki nes vardiya herşey yerdi tek öğün yerdi hatırladın mı?
Bugün gün var , ev ayakta bir yandan temizlik yapıyorum, dün aldığım 44 beden elbiseyi giycemlisede sıfır bedenim diye ağlayan ben . Evlenirken 38 beden olan ben 44 bedene ite kaka giriyorum
Ausencia 4 günlük diyet listesi verecektin bana canım
Kızı uyutayim tartilcamada81
Ausencia if bozulduğu için sabit çıktığımı sanmıyorum açlık sürem aynı idi ,regli den olabilir diye düşündüm
zaten 3 hafta üst üste kilo verince sabit kaçınılmaz oldu sanırım, birde çok kısıtlıyorum az kalori alıyorum ondanda kilitlenmiş olabilir bünye
Günaydınlarrr..
Öncelikle hepimizin Bayramı Kutlu Olsun
Ausencia ben cidden çok mutlu oldum çünkü hayal rakamları gördüm.kendi kendime uğraştığı dönem 83 sen 80 ne inemedim. Bu arada aylarca 75den bir türlü 74 e inemedim.
Ama listede olmak uzuyo.bu hafta kasacam yoksa izne ayır diycemde.
Geçen haftaki bildirimin 32 saatlik aclikti
Bu hafta üstüne eksilmem beni 300gr da olsa mutlu etti.
Ah ada ah...ya ben sana taa geldiyimden beridir kaldır şu araları demiyommu?e işte kendin de diyorsun ramazanda kilo veriyorsun diye...hadi bakalım buldum artık sorunuSağolun kızlar ,
işin sırrı şu olabilir mi bilmiyorum 3 gündür boğazdan dolayı fındık vs hiç yiyemedim boğazım çook ağrıyor diye ara öğün yapamadım sadece sabah akşam günü kapattım... akşamıda 15,30 gibi yedim genelde ama doydum öyle aç kalmadım.. belkide hastalığın vermiş olduğu iştahsızlıkta vardı doydum hissettim kendimi.... birde spor bende her zaman artı çıkarır daha öncede demiştim bu hafta spor az yapabildim bununda etkisi olabilir.... birde perşembe iksirim tabiikiii maydanoz suyu hepsi bu kızlar......))))))
Canım benim ne güzel vermişsin sevinememek te neyin nesi...çok tebrik ediyorum...bak ben 500le nasıl mutlu oldum...sen de ol..vücudunu mutlu et ki o da seni mutlu etsin...Kilo versem de sevinemiyorum o kadar kilolu hissediyorum ki kendimi. 6 lı sayıları görünce tatmin olucam anca
Geçen hafta ki kilo : 76.4
Bu hafta ki kilo : 75.5
Fark : 900
Yüzde : 1.17
@_SARAYCA_
Hmmm...tartıl bakalım ne diyecek...Bende dün saf pro yaptim.
Her türlü ödem atici cay vs içtim.
Wc de var. Tartı gülmüyor
Aaa yapma masumum...önümüzdeki hafta için tekrar simit yarışı yapalım diyecektim.. gerçekten yedin mi?
Sagol bebişim.sanırım perşenbenin büyüsü var üzerimdecanım senide tebrik ediyorummm +600 temizlemişsin bide üstüne 500 vermişsin tebrikler
Canım çok güzel vermişsin yeter daaa...mutlu olup halay çeksene..Aslında ben çabuk kilo verirdim hep yazdığım gibi ilaçlar engel oluyor o da canımı sıkıyor
Hayırrr canım...o simit orda duracak...gelecek cuma kendim yiycem...istersen yarışa biliriz ama...
Aynen kaptanım karnımda ağrılar var...bu güne yarına yarına biter inşallahefser o ifade neden canım ?
sonuçta oldukça düzensiz bir hafta geçirdin .. diyete çok sadık kalmadın ama kötü de değildin .. bu yüzden - 600 bence tam da bu haftanın kilosu .
öyle verdiğimiz kiloya sevinmezsek ..daha fazlasını daha fazla emek harcamadan beklersek , çabuk sıkılırız diyet işinden . Aynı koyduğun emoji gibi
haftaya daha iyi olacak , kafamda bitirdim bu işi de bence ...
yahu deli yeminle sıfır hırsla geldin şu kiloya ha ... az hırslansan rekor kıracaksın kuzum . yahu ben olsam tartının üzeriden inip inip çıka çıka raks ederim 79 lara göreceğim hafta .. sen cumadan beri tartılmamışsındır kesin ... 79.9 gelsin diye :)
hala senin kilona 500 gr. az buluyorum tabii ki .. bu haftada yeni bir düzen bekliyorum senden
gayet güzel dilek , çünkü düzensizdin ..hafta sonu özellikle ... wc de olsa zaten belki de 71.9 sün .
tebrikler .
canım sadece 100 gr artı .. bence normal .. korurken alırız veririz .. sen sonuçta 51 hayal etmiyorsun .. ha ediyorsan bileyim ona göre yükleneyim sana
@begum75 iyi değil mi ? meraktayım .
Bu haftayı sabitle atlattıysan sen bu iş kafada bitti demektir .
18 kişiye debugün gidiyorlarmış ..kendi evimden gidiyorlarmış gibi sevindim valla
canım 600 gr tabii ki güzel sonuç .. düzenli ve güzel kilo veriyorsun her hafta .. bu hafta ekstra atakların ve beklentilerin oldu ama bence bu sonuçta gayet güzel .
şu memleketi güzel atlat ama ..verilenler gelmesin .
tebrikler tatlım .
hayırlı yolculuklar
hadi sana bugünlük kolay gelsin ececim ... bu akşam itibarıyla şöyle ayaklarını uzatmış bekliyoruz seni.
600 gr . da gelmeyen hala ile beraber bence hiç fena bir sonuç değil .. hatta güzel .. tebrikler canım .
bu hafta şunu tespit etmiş olduk ki banucum , ıf şakaya gelmez :))
sende güzel işe yaradı ama hiç bozmamam gerekiyormuş.
bunu da yapabliyorsun isteyince .
o zaman gelsin önümüzdeki hafta .
istersen birsimit yarışı daha ayarla canım sen
Eveeet bir tespitte aynuradan :) ovuasyondayım asla veremem demiyormuşuz .. 500 gr ..böyle bir dönem için gayet güzel .
ki vücudunda şu an şişlikler var . tebrikler aynuracım .. giden simit olsun boş ver ... haftaya 63 ler gelecek ...bak simit kazansaydın gelmezdi belki de :)
canım tebrikler .... bence de işin sırrı ara öğün olmuş ..çünkü değişen başka bir şey yoktu hatta akşam yemeklerin güzel doyurucu idi . bu da bize ramazanda kilo vereceğinin yeniden işareti oldu tatlım .
yahuuu tamam 300 gr az da .. sevinilip pon pon sallanacak değil de ... yahu 69 ları görmüşsün kim bilir kaç zaman sonra ? bir sevinsene hanımmmmmmm ....
siz verdiğiniz kilo ile kendinizi şımartmıyor musunuz ki ?
bak dely de 80.0 da takılmış mesela ..79.9 a parti düzenlesene idi ..gelirdi o 79 ...sende 69 a parti nerde
hadi haftaya bekliyorum tümmm kozlarını ...
Al bir tane dahacanım 700 ve bu niye yan yana .. gayet güzel değil mi ?
500 altına ok ne yanlıştı de ama 60 lı kilolarda 700 gayet güzel .
tebrikler tatlım ...haftaya öyle bi sıkı tutalım ki görelim be şu 59 ları
Hadi bakalım günü alnının akıyla atlat da gel..Bugün gün var , ev ayakta bir yandan temizlik yapıyorum, dün aldığım 44 beden elbiseyi giycemlisede sıfır bedenim diye ağlayan ben . Evlenirken 38 beden olan ben 44 bedene ite kaka giriyorum
Ausencia 4 günlük diyet listesi verecektin bana canım
Kısma işte yeme az...bak bana doysam bile yiyorum...son bi hafta az yiycem ki miydem küçülsün...Ausencia if bozulduğu için sabit çıktığımı sanmıyorum açlık sürem aynı idi ,regli den olabilir diye düşündüm
zaten 3 hafta üst üste kilo verince sabit kaçınılmaz oldu sanırım, birde çok kısıtlıyorum az kalori alıyorum ondanda kilitlenmiş olabilir bünye
İnşallah daha da iner ağrısı adacım...Sağol canim cok zor bi gece gecirdim ama ben kazandim)
Bana da özelden atsana görmek istiyorum burdakı herkesi.esli kızlarım hepsini gördüm mesela...Ve acayip inceldim fotomu attım yurt arkadaşlarıma evlenme teklifi aldim
Kilo versem de sevinemiyorum o kadar kilolu hissediyorum ki kendimi. 6 lı sayıları görünce tatmin olucam anca
Geçen hafta ki kilo : 76.4
Bu hafta ki kilo : 75.5
Fark : 900
Yüzde : 1.17
@_SARAYCA_
Gönderiyorum canım ... unutmuşum .. mutlaka denemelisin ... haftaya listeye belki 4 gün şovu ile girersin
canım cuma telaşı unuttum ... iş görüşmelerin olmuş .. inan çok sevindim senin adına .
bunaldın çok farkındayım . iş sana çok çok iyi gelecek .
Umarım gönlüne göre olur her şey
geç yediklerini düşününce ona bağladım ben .
simit yemişsinyemen sorun değil tabii ki de ... bütün hafta o simit ödülü için gaza getirmelerim boşunaymış... zaten yiyecekmişsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?