Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnşallah regl erkenden gelir masumum cumaya kalmaz...hani simit deyilde börek yesen bu kadar şaşırmazdık...illa simit yediyin için tepkimiz...ayyy kapatalım ya simit simit...canım çekti valla...sana afiyet olsun yaramaz inşallah yemeklerden kısmaaaaaaaa...ye güzelce bol bol...

@Auscencia canim iş olursa fabrikanin bulunduğu osb de bir kreş onermislerdi olmadi gecici olarak krese veririm.
ada81 bu haftanın birincisi rakibem ve2. Si saydin78 tebrikler kuzular.
begum75 tatlim daha ysrin2görüşme olacak daha kabul edilmedim şartları da konusmadik ama iştanimi ve konumu çekici geliyor o kadar.
Bakalım kismette ne var

Sağol kuzum bende seni tebrik ederim ♡♡♡

Takım listesinde kilo bildirmeyen @Lunya ve mimu88

liste dışı bildirim gelmeyen henüz çok :)

Bu hafta genel duruma göre .. söz vermemekle beraber :) şu an hesaplama yapmadım çünkü ...

ada81 canım izinden dönebilirsin ... tabii tek korkum sen güzel verince duruyorsun bu haftada da sık dişini ara yapma bence ...zaten sonrası ramazan .. kontrolleri akşam yapacağım ama sana da sorayım listeye dönüş istr misin ?

Efser senin listeye girişin için geçen hafta da süre dolmuştu .. bu hafta iyi değildi performansın .. kilo verimin değil , kilona göre kilo verimin listede çok daha sıkarım işi diyebiliyor musun ?

Yani listeye girip sonra salmak yok .. liste beni kastı dersen bozuşuruz benim şahsi düşüncem liste sizde artı motivasyon oluşturmalı . takıma sorumluluk adına ... bu hafta genel duruma ve senden gelecek cevaba göre ekleyebilirim ...

@eflalim seninde tarif olarak önümüzdeki hafta görünüyor .. bakalım ...

Yok canım artık Sorlanmıyorum ilk zamanlarda elim ayağım karışıyordu yesem mi yemesem mi diye ama şimdi yesem bile abartmadığım sürece dengeliyorum dediğin gibi haftalık oynamalara pek takılmıyorum aylık olarak kilo almıyorsam sorun olmuyor

Mezun olsamda 65 e kadar burdayım inşallah.listeye mezuniyetle vefa etmek istiyorum ramazanda listedisi devam etmek istiyorum

Tebrikler canım
sen bu işi biliyorsun

İnşallah hayırlı olur...
Bence de kızını krese ver canım babaanne gelene kadar )))

Kaptanimm ne desem yalan olur beni taniyorsum aylardir... cook deli kacamaklarim olmadi ama surune surune bu rakama ulastim... simdi yarin ne olur kestiremiyorum listeye benim yuzumden zarar gelsin ortalik gerilsin hic istemem yani ada ayni ada sadece ara ogun 3 gun falan yapmadim sonuc bu....

Ben beklerim daha seri kilo veren varsa o arkadaş girebilir benlik sorun olmaz... ben suan listedeymis gibi hissediyom kendimi zatennn... ama haftaya benim meta ne der inan bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…