masumm 5 . . 10 10 5 15 eflalim 10 . . . 10 . . sarayca 15 . . 15 15 15 . delydoly 10 10 . 25 15 20 10 ada81 20 20 20 10 . . . ausencia 10 . . 5 10 5 5 saydın78 25 5 . 10 . 15 . irmae 10 . 15 20 . . . dilekiyi 15 . . 15 10 10 15 aynura 15 20 20 . 20 15 20 mimu88 . . . 20 20 . . ecemavi 10 . . . . . . kelebekolacam . . . . . 10 . . . . . . . . . . . . . . . . .
ada81 Kedibochi kızlar iş için çok sevindim, inşallah yavrularinizi bırakacak yer bulursunuz da işe başlarsınız
KaptanımAusencia +100 lede kazandım ya mortim nehirnil111 öperim seni,hala mortimiyiz ne dii bakam
İnşallah regl erkenden gelir masumum cumaya kalmaz...hani simit deyilde börek yesen bu kadar şaşırmazdık...illa simit yediyin için tepkimiz...ayyy kapatalım ya simit simit...canım çekti valla...sana afiyet olsun yaramaz inşallah_AYNURA_
evet cnm ben yedim simiti , hak etmedia ama yedim , çok nadir kaçamağı olan insanım ben , lahmacun yemem,durum yemem,pastane poğaçasi yiyiverdim kahvaltı yapamadım demedim hiç bir gün her gün kalkar kahvaltımı, çalıştığım halde hazırlar yer çıkarım evden ,15 kişilik bir ofiste her gün mutlaka cısların yenildiği bir ortamda çok takdir edilecek bir irade gösteriyorum. . buda benim nazar boncuğu olsun. .....
Bugün hava yağmurlu 1 saat bantta yürürüm sanırım, migdem çok dolu şuan mümkün değil acikmam hiç birşey yememektense yoğut yerim diye düşündüm ama çok açıkİrşad iki yumurta haslarimel yanına
iki gün evde pro takılcam, pazartesi pilav üstü kavurma var iş yerinde, ben kavurma ve salata yerim geriye kalan salı, Çarşamba perşembeye Uydurursun birşey cuma regli günüm ama haftaya 64.7 nin altında olurum kesinlikle
aslında gece yatmadan önce 64.8 di kilom sadece 100 gr gitmiş sabah kader ,kısmet
Anaaaam birincimiyim ki...o lalaaaaaa
Sağol kuzum bende seni tebrik ederim ♡♡♡@Auscencia canim iş olursa fabrikanin bulunduğu osb de bir kreş onermislerdi olmadi gecici olarak krese veririm.
ada81 bu haftanın birincisi rakibem ve2. Si saydin78 tebrikler kuzular.
begum75 tatlim daha ysrin2görüşme olacak daha kabul edilmedim şartları da konusmadik ama iştanimi ve konumu çekici geliyor o kadar.
Bakalım kismette ne var
Anaaaam birincimiyim ki...o lalaaaaaaellerine emeyine sağlık canımmmm...
Bu hafta mortisiz bireysel yarışmayı düşünüyorumnefsime karşı bakalım nasıl olacak Ausencia ne dersin tatlım?
Yok canım artık Sorlanmıyorum ilk zamanlarda elim ayağım karışıyordu yesem mi yemesem mi diye ama şimdi yesem bile abartmadığım sürece dengeliyorum dediğin gibi haftalık oynamalara pek takılmıyorum aylık olarak kilo almıyorsam sorun olmuyorNeyse ne anladıysam yanlış anlamışımdır
emeğini ve elinin tersi ile ittiklerini çok iyi biliyorum ve takdir ediyorum . bu hafta da güzel olacak eminim ..
hadi bakalım
canım işte koruma500 artı 500 eksi derken ...
nasıl zorlanıyor musun ?
ben alıştım gibi .. gr gr glenleri de çok umursamıyorum .
Mezun olsamda 65 e kadar burdayım inşallah.listeye mezuniyetle vefa etmek istiyorum ramazanda listedisi devam etmek istiyorummr eyesssssssssssssssssss
canım ben bahara dün mesaj attım .. en geç yarın görüp yazar bilgilerini .
Hedef kilonu 65 olarak revize etmişim evet 513. etapta ... o zaman mezun olursun canım .. artı 1 tartı farkında vardı .
92 giriş kısmını bir onaylasın bahar
Tebrikler canımKilo bildirimimi yapayım...kendi rekorumu kıramasan da dünden bu güne -1100
Gecen hafta:65.1
Bu hafta:64.6
Fark:500
Simiti yiyemedim ama gerçekten bu kilo için çok mutluyum...çünki dün+600düm...çok şükür deyip kahvaltıma dömeyimEki Görüntüle 1997910
@Auscencia canim iş olursa fabrikanin bulunduğu osb de bir kreş onermislerdi olmadi gecici olarak krese veririm.
ada81 bu haftanın birincisi rakibem ve2. Si saydin78 tebrikler kuzular.
begum75 tatlim daha ysrin2görüşme olacak daha kabul edilmedim şartları da konusmadik ama iştanimi ve konumu çekici geliyor o kadar.
Bakalım kismette ne var
Kaptanimm ne desem yalan olur beni taniyorsum aylardir... cook deli kacamaklarim olmadi ama surune surune bu rakama ulastim... simdi yarin ne olur kestiremiyorum listeye benim yuzumden zarar gelsin ortalik gerilsin hic istemem yani ada ayni ada sadece ara ogun 3 gun falan yapmadim sonuc bu....Takım listesinde kilo bildirmeyen @Lunya vemimu88
liste dışı bildirim gelmeyen henüz çok :)
Bu hafta genel duruma göre .. söz vermemekle beraber :) şu an hesaplama yapmadım çünkü ...
ada81 canım izinden dönebilirsin ... tabii tek korkum sen güzel verince duruyorsun bu haftada da sık dişini ara yapma bence ...zaten sonrası ramazan .. kontrolleri akşam yapacağım ama sana da sorayım listeye dönüş istr misin ?
Efser senin listeye girişin için geçen hafta da süre dolmuştu .. bu hafta iyi değildi performansın .. kilo verimin değil , kilona göre kilo verimin listede çok daha sıkarım işi diyebiliyor musun ?
Yani listeye girip sonra salmak yok .. liste beni kastı dersen bozuşuruzbenim şahsi düşüncem liste sizde artı motivasyon oluşturmalı . takıma sorumluluk adına ... bu hafta genel duruma ve senden gelecek cevaba göre ekleyebilirim ...
@eflalim seninde tarif olarak önümüzdeki hafta görünüyor .. bakalım ...
Alkislar adaya masalllahEki Görüntüle 1997914 Eki Görüntüle 1997914
Gecen hafta : 69.900
Bu hafta : 68.600
Giden : 1.300
Yuzde: 1.85
Hadi rakipler sizleri gorelim)
Aynuraaa rakip olalim demistin sanirsammm olarrr benim icinnn uygunsun citir citir yemek icinAnaaaam birincimiyim ki...o lalaaaaaaellerine emeyine sağlık canımmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?