Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nefsinle mezuniyet ... woooow pek fiyakalı duruyor
Evet tatlım oldukça havalı mezuniyet için dimi? nefsine karşı Saydin
haftaya Saydin jubilesiyle karşınızda inşallah
Dipnot: haftaya regl haftam ama ne yapmıyoruuuuuuuz, kafaya bu ayrıntıyı takmıyoruz

Geçmiş olsun tatlım kuzularına ♡♡♡ Allah şifalar versin

Kedibochi cnm bi kaç bisiy yazmak istedim ,çalışmayla ilgili haddim olmayarak ama bence eşinin maaşı ile gecinebiliyorsaniz kızın 4 yaşına gelene kadar düşünme derim, kızının artık sosyalleşme ve arkadaş yasi geldiğinde verirsin kreşe çalışırsın
ama tabiki bunda sosyo_ekonomik olayları bilemem sosyal olarak çalışmak isteyebilirsin,ekonomi olarak tabiki hepimiz iki kişi çalışıp ancak hayat idame ettirebiliyoruz ama ben 4 yıl çalışmadım inan ki iki çocuk ve asgari ücret alırdı eşim bi kaç ek iş yapardı

4 yasa gelince kreşe verdim ,kreş parasında olsa çalıştım, kv git gel yapmamak için sende kalacak çoğu zaman hafta sonu gidicekler belki ama oda sana yetmeyecek, kreşe vermek en mantıklısı ama dediğim gibi henüz küçük ve evde anne ile vakit geçirmek hakkı diye düşünüyorum. ama tabiki sosyal,ekonomik, durumları bilemem ben çalışan bi anne olarak fikir vermek istedim sadece hakkında hayırlısı olsun canım.

İnşallah hayırlı olur...
Bence de kızını krese ver canım babaanne gelene kadar )))
Sağol tatlım inşallah teşekkür ederim.
Evet kreş benimde aklima yatiyir hemde bu kreş i kk da onermislerdi cok iyi diye.
Belki babane konusunu rafa bile kaldırabilir. Kres2kızım için daha faydalı olur diyorum

Selam millet sabit yada eksi diyordum dun ama olmadi..300 gr artiyim..74.2 bugun..cumaya kadar sozum var ausa 72.5 ..bisekilde halledecegim..detoks olur sok olur..72.5 ile ramazana girersem 69 ile bitiririm..

Olur mu ne demek haddim olmayarak yazdim filan.
Canım esimin maaşı kirada olduğumuz için yeterli gelmiyor.
Ev alma planımız var ben calismasigim için Cok zorlanıyoruz.
Arti ben yalnizim cevremde 2 saat kızımı bırakıp nefes alabilecegim kimsem yok.
Sosyal değilim akşama kadar 1 yasinda bebekle evdeyim.
Oda bu durumda çok bunaliyor sıkılıyor biliyorum.
Oyun istiyor ilgi istiyor ama ben bu istediklerini her zaman veremiyorum.
Ayrıca benim de bu ise ihtiyacım var yani çalışmaya.
Ben mutsuzum kızımı da mutsuz ediyorum biliyorum.
Aksama kadar somurtan birini kim ister ki.
Ayrıca 1 yaşını dolduruyor yarın.
Artık çok küçük değil.
Ve bende 4 yıl işe ara verecek pozisyonda degilim yasim kirkin içinde. İş bulmam gün gectikce zorlaşıyor.
Emekli gunume de 1.5 yada 2 sene kaldı olmadi günüm dolsa yaşı beklerim.
En ıyisi tabii ki evde kızımla olmak ama olmuyor.
Umarım bana kizmaz ilerde çalıştım diye
Bir gün anlayacagini düşünüyorum

Sheryy bende masuma katiliyorummm bende sirf bu yuzden 4 yil calusmadim bak daha yeni yeni is ariyorum... tabii ekonomi onemli cook sukur bizim oyle sorun yoktu tabiii olsa daha cok standart yüksek yasardik ama ne geregi var dedik ne kadar kazaninca insan o kadarda harcaniyor ki oylede oluyor....

Suan ecenin sana ihtiyaci var aslinda sunu dusunmek lazim verilen para icin deger mi diye bakmak lazim maas cok yuksek olur dersin maas cok iyi ama gelen gideni nötr yapiyorsa o zaman dusunmek lazim derim...

Esimde istiyor calismami bende istiyorum.
Istanbul da şartlar zorluyor canım.
Şu an uc ucuna geçiniyoruz ama ev almak istiyoruz tek maaşla çok zor bu.
Elimizdeki pesinat az kalıyor kredi taksitleri yükseliyor.
Ayrıca bende mutsuzum hemde çok.

Hakkinizda hayirlisi olsun canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…