Bend yarın yapacam diyetisyene de gitcem yetişir insallahEvde temizlik var ara ara uģrarım
Kilo versem de sevinemiyorum o kadar kilolu hissediyorum ki kendimi. 6 lı sayıları görünce tatmin olucam anca
Geçen hafta ki kilo : 76.4
Bu hafta ki kilo : 75.5
Fark : 900
Yüzde : 1.17
@_SARAYCA_
Tesekkurler canimmmAlkislar adaya masalllah
Evet tatlım oldukça havalı mezuniyet için dimi? nefsine karşı Saydinnefsinle mezuniyet ... woooow pek fiyakalı duruyor
Geçmiş olsun tatlım kuzularına ♡♡♡ Allah şifalar versinHayırlı cumalar güzeller
Çocuklar hemen şifayı kaptı hava değişiminden. Dünden beri ateşle uğraştık. Sabah da büyüğün ateşi düşmemişti. Cuma olduğunu da unutmuşum tartılamadım da bugün(
Kuzum süper tebrik ederim :) ♡♡♡Kilo bildirimi;
Geçen hafta: 58.7
Bu hafta: 58.1
Fark: 0.6
Bu hafta benim için berbat ötesiydi , yinede elimden geldiğince yemeyerek kilo vermeye çalıştım anca bu kadar oldu
Sağol tatlım inşallah teşekkür ederim.İnşallah hayırlı olur...
Bence de kızını krese ver canım babaanne gelene kadar)))
Olur mu ne demek haddim olmayarak yazdim filan.Kedibochi cnm bi kaç bisiy yazmak istedim ,çalışmayla ilgili haddim olmayarak ama bence eşinin maaşı ile gecinebiliyorsaniz kızın 4 yaşına gelene kadar düşünme derim, kızının artık sosyalleşme ve arkadaş yasi geldiğinde verirsin kreşe çalışırsın
ama tabiki bunda sosyo_ekonomik olayları bilemem sosyal olarak çalışmak isteyebilirsin,ekonomi olarak tabiki hepimiz iki kişi çalışıp ancak hayat idame ettirebiliyoruz ama ben 4 yıl çalışmadım inan ki iki çocuk ve asgari ücret alırdı eşim bi kaç ek iş yapardı
4 yasa gelince kreşe verdim ,kreş parasında olsa çalıştım, kv git gel yapmamak için sende kalacak çoğu zaman hafta sonu gidicekler belki ama oda sana yetmeyecek, kreşe vermek en mantıklısı ama dediğim gibi henüz küçük ve evde anne ile vakit geçirmek hakkı diye düşünüyorum. ama tabiki sosyal,ekonomik, durumları bilemem ben çalışan bi anne olarak fikir vermek istedim sadece hakkında hayırlısı olsun canım.
Sheryy bende masuma katiliyorummm bende sirf bu yuzden 4 yil calusmadim bak daha yeni yeni is ariyorum... tabii ekonomi onemli cook sukur bizim oyle sorun yoktu tabiii olsa daha cok standart yüksek yasardik ama ne geregi var dedik ne kadar kazaninca insan o kadarda harcaniyor ki oylede oluyor....Kedibochi cnm bi kaç bisiy yazmak istedim ,çalışmayla ilgili haddim olmayarak ama bence eşinin maaşı ile gecinebiliyorsaniz kızın 4 yaşına gelene kadar düşünme derim, kızının artık sosyalleşme ve arkadaş yasi geldiğinde verirsin kreşe çalışırsın
ama tabiki bunda sosyo_ekonomik olayları bilemem sosyal olarak çalışmak isteyebilirsin,ekonomi olarak tabiki hepimiz iki kişi çalışıp ancak hayat idame ettirebiliyoruz ama ben 4 yıl çalışmadım inan ki iki çocuk ve asgari ücret alırdı eşim bi kaç ek iş yapardı
4 yasa gelince kreşe verdim ,kreş parasında olsa çalıştım, kv git gel yapmamak için sende kalacak çoğu zaman hafta sonu gidicekler belki ama oda sana yetmeyecek, kreşe vermek en mantıklısı ama dediğim gibi henüz küçük ve evde anne ile vakit geçirmek hakkı diye düşünüyorum. ama tabiki sosyal,ekonomik, durumları bilemem ben çalışan bi anne olarak fikir vermek istedim sadece hakkında hayırlısı olsun canım.
Esimde istiyor calismami bende istiyorum.Sheryy bende masuma katiliyorummm bende sirf bu yuzden 4 yil calusmadim bak daha yeni yeni is ariyorum... tabii ekonomi onemli cook sukur bizim oyle sorun yoktu tabiii olsa daha cok standart yüksek yasardik ama ne geregi var dedik ne kadar kazaninca insan o kadarda harcaniyor ki oylede oluyor....
Suan ecenin sana ihtiyaci var aslinda sunu dusunmek lazim verilen para icin deger mi diye bakmak lazim maas cok yuksek olur dersin maas cok iyi ama gelen gideni nötr yapiyorsa o zaman dusunmek lazim derim...
Hakkinizda hayirlisi olsun canimmmEsimde istiyor calismami bende istiyorum.
Istanbul da şartlar zorluyor canım.
Şu an uc ucuna geçiniyoruz ama ev almak istiyoruz tek maaşla çok zor bu.
Elimizdeki pesinat az kalıyor kredi taksitleri yükseliyor.
Ayrıca bende mutsuzum hemde çok.
Amin canım aminHakkinizda hayirlisi olsun canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?