Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sery tabı cnm sen daha iyi bilirsin , yaşta önemli ben ben 24 te doğum yaptım 29 da iş hayatına döndüm, yaş geçtikçe iş bulmakta zor , ..ayrıca mutlu anne olmak önemli misal ben çok yoğunum cidden bazen 10_11 de ancak oturuyorum ama mutluyum ,

ev olmasida önemli cnm , inşallah yolunda gider herşey gönlünce olur
iş yerinde bi arkadaşım var smmm staji yapıyor 1 yaşında oğlunu kreşe verdi şuan kızda mutlu , çocukta mutlu .

hayat artık iki kişi çalışmayı gerektiriyor cnm haklısın

Sevindim sevimnmezmiyim gitsinde ne giderse
71 i ucundan gorurmuyum diye dedim

ada81 canım 72.3 geldim 500 Gr
Yarın diyetisyene gidoyoz orda bi kilo farkediyor iki ay oldu bakalım giden gelen bu toplasin diyetisyen
Bu hafta çok.iyi değildi sağlıklı syler yedim ama miktar gfazlaydi arada kaçırdım
İyi gezmeler canim

aynen canım ... aylık olarak bilançomuz :)) önemli .
hadi bakalım .. bu yazı bu şekilde atlatırsak eminim bu işi kotarmış olacağız

Ausencia kaptanım. bizim kardeş takımımız yok. ilk kez de liste paylaştım. bi bakar mısın paylaşıma yanlışımız var mı?

tabii ki canım ... ilk fırsatta bakıyorum .
dilersen paylaşım alanına bahar a yaz .. kardeş takım olalım .. bizde de sadece bir tane var:)

Mezun olsamda 65 e kadar burdayım inşallah.listeye mezuniyetle vefa etmek istiyorum ramazanda listedisi devam etmek istiyorum

tabii ki de buradayız canım benim

Çok üzgünüm Umay'dan beri ilk defa artı çıktım +500 herkesten özür dilerim

Nasipten öteye yol yok canım .
elinden geleni yaptın sonuçta .

Ben son duruma bakayım , nota alacak durumda değilsek ..listede ol bence .
hem mezun olmak ayrı bir güzel

Evet tatlım oldukça havalı mezuniyet için dimi? nefsine karşı Saydin
haftaya Saydin jubilesiyle karşınızda inşallah
Dipnot: haftaya regl haftam ama ne yapmıyoruuuuuuuz, kafaya bu ayrıntıyı takmıyoruz

Hayırlı cumalar ve çok geçmiş olsun canım .
ilk fırsatta yarın öteki gün yazarsın canım ..listemizde olsun kilon

Kilo bildirimi;
Geçen hafta: 58.7
Bu hafta: 58.1
Fark: 0.6
Bu hafta benim için berbat ötesiydi , yinede elimden geldiğince yemeyerek kilo vermeye çalıştım anca bu kadar oldu

çok iyi olmuş canım daha ne olsun tatlım
daha öncede yazdım tatlım istediğin zaman dert sıkıntı dinlerim haberin olsun

bu arada 100 gr kalmış :) ne yapalım mezuniyet yazalım mı balım yoksa haftaya 57 leri mi göreyim diyorsun ?

Selam millet sabit yada eksi diyordum dun ama olmadi..300 gr artiyim..74.2 bugun..cumaya kadar sozum var ausa 72.5 ..bisekilde halledecegim..detoks olur sok olur..72.5 ile ramazana girersem 69 ile bitiririm..

hadi bakalım hülyammm ... ramazan şov için son bir hafta :)

dünkü okuma üfleme gece ters tepti demek

***7.TAKIM 518. ETAP***

DelyDoly(80.5/80/0.5/%0.62)
Ahu060812(74.8///%)kilosu sabit
mimu88 (67.3/67.8/+0.5/%-0.74)
Sherrysherrylady (71.9/71.7/0.2/%0.28)
masumm (64.7///%)kilosu sabit
Lunya (58.7/58.1/0.6/%1.02)
kelebekolacam (70.1/69.8/0.3/%0.43)
saydın78 (61.3/60.6/0.7/%1.14)
_AYNURA_ (65.1/64.6/0.5/%0.77)
ecemavi (70.9/70.3/0.6/%0.85)
aeben (65.2/64/1.2/%1.84)mezun olmak istiyor.

7. Takım Ortalaması %0.565

aeben bacım yürekten kocaman tebrikler ... Çok coşkulu kutlama yapmıyorum şimdilik , bahar ok desin mezuniyete:) ne olur ne olmaz canım .

Listenin son hali değildir .. henüz izin dönüşü ve yeni üyelerle ilgili hesaplara bakmadım .
Bu mevcut listemizin son hali .

Ay ablacim, psikolojimi bilsen, anlatmaya utanıyorum düşüncelerimi
Boşuna listeyi işgal etmeyeyim ablam, yenilere yol olsun

Bizim evde kısa süre sonra fayans tadilatı olacak galiba antre balkon mutfak şimdiden gözümde büyüyor fayans bakmaya gidiyoruz görüşürüz şekerler
Hic büyütme gözünde..miss gibi oturacagin gunleri hayal et canimmm..

Ay ablacim, psikolojimi bilsen, anlatmaya utanıyorum düşüncelerimi
Boşuna listeyi işgal etmeyeyim ablam, yenilere yol olsun

canım benim o zaman 2. mezuniyetin hayırlı olsun tatlım ...

mezun oldum diye gözüm üzerinde de değil sanma ... koruma güzellerindesin .. her cuma kilonu soracağım

canım benim , şu son bir aydır nelerle mücadele ettiğimi bir bilsen ... inan bana canını sıkmaya değmiyor ... ben deşeceğim seni dur hele güzel kalplim

Bu hafta ben yendiysem 2-0 oldu ama

ooooooooooooooooo çok sory ... ay begüm hep sende oluyor .. bir kere de hülya ile olmuştu .. yine sana 1-1 demiştim galiba

2-0 ile kazanan begum75

Bizim evde kısa süre sonra fayans tadilatı olacak galiba antre balkon mutfak şimdiden gözümde büyüyor fayans bakmaya gidiyoruz görüşürüz şekerler

Kolay gele canım

Hic büyütme gözünde..miss gibi oturacagin gunleri hayal et canimmm..
Dimi Hülyam ♡♡♡ misss gibi olacak, yeni eşyalarla da şenlenecek inşallah huzurlu yuvam
Sağol Ausum ♡♡♡

geçtiğimiz 2 hafta derecemiz , bu hafta derecemiz ile birlikte yüzdemizde düştü ..

hadi ama kızlar .. 7.takıma cidden yakışmıyor iddiasız haftalar ..

her şekilde mezun veriyoruz bu çok güzel ... burada boşuna zaman geçirmediğimizin en güzel göstergesi bu benim için ... sanırım en sık mezun veren takımız

bu hafta da aeben ve N Nana .... önümüzdeki 2 hafta içinde de mezunlar var .

yeni üye almaya başlamalıyım .. liste bir anda boşalacak ... ki her gelen üyenin devamlılığı da olmuyor .

Efser ... exmadon ... @eflalim ... kızlar sizde yavaş yavaş liste moduna girin ..

Of ya bi yemek yaptım bitmek bilmedi...neyseki en başta kendiminkini yapmıştım yedim de çıktım...akşama arkadaşlar gelecek.kızımı kreşten alıp tamamlarım yemeyimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…