Olur mu ne demek haddim olmayarak yazdim filan.
Canım esimin maaşı kirada olduğumuz için yeterli gelmiyor.
Ev alma planımız var ben calismasigim için Cok zorlanıyoruz.
Arti ben yalnizim cevremde 2 saat kızımı bırakıp nefes alabilecegim kimsem yok.
Sosyal değilim akşama kadar 1 yasinda bebekle evdeyim.
Oda bu durumda çok bunaliyor sıkılıyor biliyorum.
Oyun istiyor ilgi istiyor ama ben bu istediklerini her zaman veremiyorum.
Ayrıca benim de bu ise ihtiyacım var yani çalışmaya.
Ben mutsuzum kızımı da mutsuz ediyorum biliyorum.
Aksama kadar somurtan birini kim ister ki.
Ayrıca 1 yaşını dolduruyor yarın.
Artık çok küçük değil.
Ve bende 4 yıl işe ara verecek pozisyonda degilim yasim kirkin içinde. İş bulmam gün gectikce zorlaşıyor.
Emekli gunume de 1.5 yada 2 sene kaldı olmadi günüm dolsa yaşı beklerim.
En ıyisi tabii ki evde kızımla olmak ama olmuyor.
Umarım bana kizmaz ilerde çalıştım diye
Bir gün anlayacagini düşünüyorum
Sevindim sevimnmezmiyim gitsinde ne giderseHayatım çok iyi 600 azmis gibi üzülme...
Tebrikler...
Tebrikler :))))
Yaa niye begenmiyorsun 500u iyi iyi devamı gelsin..
Çok iyi bence Tebrikler.
Bencede haftaya süpriz olacak kilon :))
Çok iyiydi menulerin if süren.
Aynuramm Tebrikler....
Çok iyi yaa..
Adaaaa valla çok çok sevindimm..
Tebrikler...
Ayy hastaydin yaa ilaç gubi gelmiştir.
İnşallah iyisindir bu arada.
Saydin senindee çok iyi yaa 700 wawww maşallah.
Yawww 1 kilo nerdeyse niye mutlu olmuyon. Cokk iyi Tebrikler
Yok canım artık Sorlanmıyorum ilk zamanlarda elim ayağım karışıyordu yesem mi yemesem mi diye ama şimdi yesem bile abartmadığım sürece dengeliyorum dediğin gibi haftalık oynamalara pek takılmıyorum aylık olarak kilo almıyorsam sorun olmuyor
Ausencia kaptanım. bizim kardeş takımımız yok. ilk kez de liste paylaştım. bi bakar mısın paylaşıma yanlışımız var mı?
olalım yaa çok iyi olur. çok sağol canım..tabii ki canım ... ilk fırsatta bakıyorum .
dilersen paylaşım alanına bahar a yaz .. kardeş takım olalım .. bizde de sadece bir tane var:)
Mezun olsamda 65 e kadar burdayım inşallah.listeye mezuniyetle vefa etmek istiyorum ramazanda listedisi devam etmek istiyorum
Çok üzgünüm Umay'dan beri ilk defa artı çıktım+500 herkesten özür dilerim
Kaptanimm ne desem yalan olur beni taniyorsum aylardir... cook deli kacamaklarim olmadi ama surune surune bu rakama ulastim... simdi yarin ne olur kestiremiyorum listeye benim yuzumden zarar gelsin ortalik gerilsin hic istemem yani ada ayni ada sadece ara ogun 3 gun falan yapmadim sonuc bu....
Ben beklerim daha seri kilo veren varsa o arkadaş girebilir benlik sorun olmaz... ben suan listedeymis gibi hissediyom kendimi zatennn... ama haftaya benim meta ne der inan bilmiyorum....
Evet tatlım oldukça havalı mezuniyet için dimi? nefsine karşı Saydin
haftaya Saydin jubilesiyle karşınızda inşallah
Dipnot: haftaya regl haftam ama ne yapmıyoruuuuuuuz, kafaya bu ayrıntıyı takmıyoruz
Hayırlı cumalar güzeller
Çocuklar hemen şifayı kaptı hava değişiminden. Dünden beri ateşle uğraştık. Sabah da büyüğün ateşi düşmemişti. Cuma olduğunu da unutmuşum tartılamadım da bugün(
Kilo bildirimi;
Geçen hafta: 58.7
Bu hafta: 58.1
Fark: 0.6
Bu hafta benim için berbat ötesiydi , yinede elimden geldiğince yemeyerek kilo vermeye çalıştım anca bu kadar oldu
@Sherrysherrylady cnm bi kaç bisiy yazmak istedim ,çalışmayla ilgili haddim olmayarak ama bence eşinin maaşı ile gecinebiliyorsaniz kızın 4 yaşına gelene kadar düşünme derim, kızının artık sosyalleşme ve arkadaş yasi geldiğinde verirsin kreşe çalışırsın
ama tabiki bunda sosyo_ekonomik olayları bilemem sosyal olarak çalışmak isteyebilirsin,ekonomi olarak tabiki hepimiz iki kişi çalışıp ancak hayat idame ettirebiliyoruz ama ben 4 yıl çalışmadım inan ki iki çocuk ve asgari ücret alırdı eşim bi kaç ek iş yapardı
4 yasa gelince kreşe verdim ,kreş parasında olsa çalıştım, kv git gel yapmamak için sende kalacak çoğu zaman hafta sonu gidicekler belki ama oda sana yetmeyecek, kreşe vermek en mantıklısı ama dediğim gibi henüz küçük ve evde anne ile vakit geçirmek hakkı diye düşünüyorum. ama tabiki sosyal,ekonomik, durumları bilemem ben çalışan bi anne olarak fikir vermek istedim sadece hakkında hayırlısı olsun canım.
Selam millet sabit yada eksi diyordum dun ama olmadi..300 gr artiyim..74.2 bugun..cumaya kadar sozum var ausa 72.5 ..bisekilde halledecegim..detoks olur sok olur..72.5 ile ramazana girersem 69 ile bitiririm..
Ay ablacim, psikolojimi bilsen, anlatmaya utanıyorum düşüncelerimiçok iyi olmuş canım daha ne olsun tatlım
daha öncede yazdım tatlım istediğin zaman dert sıkıntı dinlerim haberin olsun
bu arada 100 gr kalmış :) ne yapalım mezuniyet yazalım mı balım yoksa haftaya 57 leri mi göreyim diyorsun ?
tabii ki mortisiniz .
BU hafta 1-1 oldu durum ... son raund da şampiyon belirlenecek
Gündüz tartilamalarimdan yaptigim çıkarım ters tepti diyelimhadi bakalım hülyammm ... ramazan şov için son bir hafta :)
dünkü okuma üfleme gece ters tepti demek
Hic büyütme gözünde..miss gibi oturacagin gunleri hayal et canimmm..Bizim evde kısa süre sonra fayans tadilatı olacak galiba antre balkon mutfakşimdiden gözümde büyüyor fayans bakmaya gidiyoruz görüşürüz şekerler
Ay ablacim, psikolojimi bilsen, anlatmaya utanıyorum düşüncelerimi
Boşuna listeyi işgal etmeyeyim ablam, yenilere yol olsun
Bu hafta ben yendiysem 2-0 oldu ama
Bizim evde kısa süre sonra fayans tadilatı olacak galiba antre balkon mutfakşimdiden gözümde büyüyor fayans bakmaya gidiyoruz görüşürüz şekerler
Dimi Hülyam ♡♡♡ misss gibi olacak, yeni eşyalarla da şenlenecek inşallah huzurlu yuvamHic büyütme gözünde..miss gibi oturacagin gunleri hayal et canimmm..
Sağol Ausum ♡♡♡canım benim o zaman 2. mezuniyetin hayırlı olsun tatlım ...
mezun oldum diye gözüm üzerinde de değil sanma ... koruma güzellerindesin .. her cuma kilonu soracağım
canım benim , şu son bir aydır nelerle mücadele ettiğimi bir bilsen ... inan bana canını sıkmaya değmiyor ... ben deşeceğim seni dur hele güzel kalplim
ooooooooooooooooo çok sory ... ay begüm hep sende oluyor .. bir kere de hülya ile olmuştu .. yine sana 1-1 demiştim galiba
2-0 ile kazananbegum75
Kolay gele canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?