Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İkili yarışlara devam mı edelim ?

Yoksa takımı büyük iki gruba mı böleyim ? hani telli sefer yaptığımız gibi geçmişte ...

Fikir alayım güzeller ...

İddia zamanı

Son düzenleme:
Nur topu gibi bir cissssssim var
Küçük kutuda bir top tondurma yedim
Bir paket 84 g 162 kalori

efser ben liste diyorum .. motivasyon diyorum ..tam gaz yola devam sıkı diyorum ... sen cız coz diyorsun ...

Listede iken asla istemiyorum ..hedefe tam olarak kilitlenmiş bir efser görmek istiyorum

Patron sensin canimm nasil istersennnn ayyy tutustummm yinee

canım gerçekten nasıl rahat ediyorsan öyle olsun ..
Şu an listede olmanın listeye bir artısı yok.
ben listede olmak sana yarıyorsa almak istiyorum .. hani salma diye

hangi şekilde rahat ediyorsan yani .

Benimde motivasyona ihtiyacım var
Bakkk hemsomm bizim kultur yemekleri pek lezzetli amenna ammaaa onlardan soyutla kendini ev halkina yap... ama sen ton balik stokla eve her sabah bir legen salata yap kendine.....kabak pisir guzel tarifim var sanada vereyim istersen cook pratik tam diywtlik ve cok doyurucu... yesil fasulye pisir kendine... kendine 4 adet et koftesi yap at buzluga... 4 adet tavuk kiymadan et kofte yap at buzluga... birgun patlican yemegi yap sebze bolll hoop yaninda yogurt super menuler canimmm isteee ev halkiyla ayni menu yemek olmuyor... malatyalilar teraygsiz zor yemek yerler.... sicak pideler havada ucusur o bulgurl7 koftelerrr anammmm diyeyim sana birak onlari hedefine cabuk ulas canim hemsommm

canım gerçekten nasıl rahat ediyorsan öyle olsun ..
Şu an listede olmanın listeye bir artısı yok.
ben listede olmak sana yarıyorsa almak istiyorum .. hani salma diye

hangi şekilde rahat ediyorsan yani .
Canim benim tek endisem biliyorsun bazen ust uste 200 giderse 300 giderse listeyi zora sokarmiyim tek düşüncem bu ama onumuz ramazan zaten kilo gidecek ....o yuzden listede olayim olmadi kovarsin ağam ))))))

Sağol hemşom başka yolu yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…