Yenen takım ödül yenilen takım spor cezası alacaksa ben varım kaptanımmm...İkili yarışlara devam mı edelim ?
Yoksa takımı büyük iki gruba mı böleyim ? hani telli sefer yaptığımız gibi geçmişte ...
Fikir alayım güzeller ...
İddia zamanı
Nur topu gibi bir cissssssim var
Küçük kutuda bir top tondurma yedim
Bir paket 84 g 162 kalori
Patron sensin canimm nasil istersennnnayyy tutustummm yinee
Bakkk hemsomm bizim kultur yemekleri pek lezzetli amenna ammaaa onlardan soyutla kendini ev halkina yap... ama sen ton balik stokla eve her sabah bir legen salata yap kendine.....kabak pisir guzel tarifim var sanada vereyim istersen cook pratik tam diywtlik ve cok doyurucu... yesil fasulye pisir kendine... kendine 4 adet et koftesi yap at buzluga... 4 adet tavuk kiymadan et kofte yap at buzluga... birgun patlican yemegi yap sebze bolll hoop yaninda yogurt super menuler canimmm isteee ev halkiyla ayni menu yemek olmuyor... malatyalilar teraygsiz zor yemek yerler.... sicak pideler havada ucusur o bulgurl7 koftelerrr anammmm diyeyim sana birak onlari hedefine cabuk ulas canim hemsommmBenimde motivasyona ihtiyacım var
BEN ilk geldigimde telliler seferler vardı.İkili yarışlara devam mı edelim ?
Yoksa takımı büyük iki gruba mı böleyim ? hani telli sefer yaptığımız gibi geçmişte ...
Fikir alayım güzeller ...
İddia zamanı
Canim benim tek endisem biliyorsun bazen ust uste 200 giderse 300 giderse listeyi zora sokarmiyim tek düşüncem bu ama onumuz ramazan zaten kilo gidecek ....o yuzden listede olayim olmadi kovarsin ağamcanım gerçekten nasıl rahat ediyorsan öyle olsun ..
Şu an listede olmanın listeye bir artısı yok.
ben listede olmak sana yarıyorsa almak istiyorum .. hani salma diye
hangi şekilde rahat ediyorsan yani .
BEN ilk geldigimde telliler seferler vardı.
Guzeldi sanki o
Hmmm800 gr.26 MAYIS CUMA HEDEF LİSTESİ
min. rakamlar üzerindendir .
Şu ana kadar kilo bildirimi yapanlar ve korumada olmayanlar üzerinden ...
DelyDoly 78.9
Ahu060812 73.7
mimu88 66.9
Kedibochi 70.9
@masumm 63.8
kelebekolacam 68.5
saydin78 59.9
_AYNURA_ 63.9
ecemavi 69.5
ada81 68
Efser 90.4
D Dilekiyi 71.7
@_SARAYCA_ 59.7
@eflalim 74.3
begum75 56.9
@daydream- 72.9 (İndirim var:) )
Canim benim tek endisem biliyorsun bazen ust uste 200 giderse 300 giderse listeyi zora sokarmiyim tek düşüncem bu ama onumuz ramazan zaten kilo gidecek ....o yuzden listede olayim olmadi kovarsin ağam))))))
2 takim olarak güzel motivasyon oluyor bence.Yapalım tatlım ... bir şeyler ...
şöyle bir baktım da ... cidden takım olarak hareketlenmemiz lazım .
Tamam bu ilk ve son olsun bundan sora
efser ben liste diyorum .. motivasyon diyorum ..tam gaz yola devam sıkı diyorum ... sen cız coz diyorsun ...
Listede iken asla istemiyorum ..hedefe tam olarak kilitlenmiş bir efser görmek istiyorum
Sağol hemşomBakkk hemsomm bizim kultur yemekleri pek lezzetli amenna ammaaa onlardan soyutla kendini ev halkina yap... ama sen ton balik stokla eve her sabah bir legen salata yap kendine.....kabak pisir guzel tarifim var sanada vereyim istersen cook pratik tam diywtlik ve cok doyurucu... yesil fasulye pisir kendine... kendine 4 adet et koftesi yap at buzluga... 4 adet tavuk kiymadan et kofte yap at buzluga... birgun patlican yemegi yap sebze bolll hoop yaninda yogurt super menuler canimmm isteee ev halkiyla ayni menu yemek olmuyor... malatyalilar teraygsiz zor yemek yerler.... sicak pideler havada ucusur o bulgurl7 koftelerrr anammmm diyeyim sana birak onlari hedefine cabuk ulas canim hemsommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?