Cosalim kizlar iksirlerimizi ozelden yazip atalim birbirimizee rakiplerrr duymasinnnHaydi bakalım tellioğullarııııı yeşil vadi bizimdir
Bitanem olur mu öyle şey üzülme sen kuzum yalnız değilsin tatlım :) ♡♡♡ Ausum gelir düzeltir şimdi listelerimizi merak etme sen canım benim :)Yaa çok tatlı olmuş grup böyle....
Ama ben yokumm benii benii Nefsi unuttun mu kapatanim....
Ayy kendimi çok yanlız hissettim unutuldum mu bi kenarda
Bitanem olur mu öyle şey üzülme sen kuzum yalnız değilsin tatlım :) ♡♡♡ Ausum gelir düzeltir şimdi listelerimizi merak etme sen canım benim :)
Sen uzulme ogretmenim simdi kaptanimz seni yamacimiza yerleştirir...Yaa çok tatlı olmuş grup böyle....
Sen uzulme ogretmenim simdi kaptanimz seni yamacimiza yerleştirir...
Aynenn guzelimm coşalım 60 dakikaDelyy cosmamiz lazim bu hafta ben bugunde rahatsizligim devam ediyor ama yarin eliptiktir yürüyüş bandidir devammmm...... ama ailece yürüyüse ciktik 45 dakika))
Seferogullari miyimYaa çok tatlı olmuş grup böyle....
Vayyy vayy neymiss şu iksirr acabaaaaaaCosalim kizlar iksirlerimizi ozelden yazip atalim birbirimizee rakiplerrr duymasinnn
Yazariz canim kim ne biliyorsa son kozlari oynarizVayyy vayy neymiss şu iksirr acabaaaaaa
Telliogluymusunn canimm sende ben gibiYazariz canim kim ne biliyorsa son kozlari oynariz))
Cosalim kizlar iksirlerimizi ozelden yazip atalim birbirimizee rakiplerrr duymasinnn
Tabii kiz telliogullarindanim yoksa sana heccc iksir yazarmiyimmmmTelliogluymusunn canimm sende ben gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?