Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugun menu
Sabah 10.30
Menemen
4 yesil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek..

Ara
Yarim simit ( disardaydik kizim istedi alınca yarisinida ben yedim..)

Aksam 16.00
Kozlenmis patlican biber domates salatasi
4 adet et köfte.

2 lt su ve yeşil cay icildi... Ausencia disarda ailece 45 dakika yürüyüş yapildi tempolu degil.....
@telliogullari )))

Günlerdir bekleyen ütü yapıldı ,
Kiler ve ayakkabı dolabı temizlendi

_AYNURA_ cnm ya ben Kh seviyorum o beni sevmiyor migdem sis çok kötüyüm , sisirdi beni bı pişman oldum yediğime nefes alamıyorum ...

Ay nerede benim yumurtam, peynirim
yok ya artik benden geçmiş Kh yemek yarından itibaren devam diyet menülerine inşallah

Yaa çok tatlı olmuş grup böyle....

Ama ben yokumm benii benii Nefsi unuttun mu kapatanim....
Ayy kendimi çok yanlız hissettim unutuldum mu bi kenarda
Bitanem olur mu öyle şey üzülme sen kuzum yalnız değilsin tatlım :) ♡♡♡ Ausum gelir düzeltir şimdi listelerimizi merak etme sen canım benim :)

Hanımlar hepinize çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. Çok şükür baya bir atlattık ama halen sebep bulunamadığı için hastane nöbetlerimiz devam ediyor. İnşallah yarınki sonuçlara göre eve çıkma ümidimiz var. Dualarınızı eksik etmediniz Allah razı olsun hepinizden.

Ausencia kaptanım gündüz kilo bildirimine yetişemedim kusura bakma. Eve şimdi geldim zaten yeme düzeni 2-3 gündür saçmaca ama yine de tartıldım pek bir şey yemediğim için. Geçtiğimiz haftaya göre -100 gr olarak kapatmışım. 74,6 ile devam ediyorum. Doğru düzgün suyumu falan içemedim, yemek saatleri de şaştı ama dikkat edebildiğim kadar dikkat ettim cısd falan olmamasına. En azından artıyla bitirmedim ama çok iç açıcı bir performans da olmadı.

Menümü yazayım
Sabah 09-09:30
1,5 dilim kızarmış t.b.ekmeği
1 ç.k. tereyağı
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin, 1 parça peynir
Domates salatalık
1 ceviz, 2 gün kurusu
Ara
Yeşil çay
Öğlen 13:30-14:00 gibi
1 kepçe tarhana çorbası
1 y.k. tavuk
1 karnıyarık (köz patlıcanla yapılmış)
1/2 kase yoğurt
Ara
17-17:30 gibi
2 bardak çay
2 minik kurabiye
21:00
7 otlu çay
3-4 çiğ fındık
Su: şu an 1,5 lt. 2,5 lt. ye tamamlarım
Spor: yok, fayans bakmaca alışveriş oldukça yoruldum :)
Ausencia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…