Allah tazı olsun. Ne güzel, her türlü konuda böyle destek alabildiğin insanların arasında olmak.Tam teşhis alamasak da toparlanıp dinçleştiğini görmek çok iyi geldi inşallah yarın da hayırlı sonuçlar alır da rahatlarız.
Katılmak isterim elimden geldiği kadar yani askında tam geçmişi tamamlayamadım ama anladığım kadarıyla grup içi bir yarışma. Hastamızın durumu yarın kesinleşecek eğer hastanede kalmaya devam edecek olursam yarın haber veririm. Yoksa yer alırım inşallah.
Canimcimmm simdi bizde kendi aramizda telliogullari ve seferogullari diye bölündük yaris başladı... canimmm oyle bilinmedik seyler degil zaten bilindik iksirler kimine yariyor kimine fark etmiyor bile... benim amacimm seferogullarini titretmek hahahasen yine gel oku neler yemisiz fikir edinirsin...
Ayyy ne kusuru canım benim takıldım ben hatta favori dizimden replik koydum "benii benii Bihter'ini" gibii...
Hee sen görmedin demek ben kilo bildirdim sadece 100 gr gitti regl gecikmesi var ondan galiba..
Senn nereye uygun görürsen oraya koyy canım benim...
kh yaramıyor bana migdem çok şiş çok fenayım , lanetlendim yedim diye ahahaa
demek favori dizin heee :)
bi arkadaşım var sanırım 1678. tekrarını izliyor hala
evet canım 100 gr nı gördüm ekledim şimdi .. takımlardan da tellioğullarını yazıyorum seni ..irmae de katılırsa seferoğullarına eklerim .
Bütün takımın
Ben bu takımı çok seviyorum...
hastamızdan , misafirimizden , reglimizden , ovulasyonumuzdan ...
dişimizden çişimizdenderdimizden , sevgimizden ... her bir şeyden haberdar ... tam olarak bir takımız
Menü paylaşıp , kilo bildirimi yapıp çıkmadığınız için ... her biriniz bir diğerinizle hep ilgili olduğunuz için teşekkür ederim
Hemen her hafta verdiğimiz mezunlara .. bu hafta iki isim daha ekledik .. Hem sevgili N Nana yı hemaeben bacımı kutlarım
Kimimiz uzunnnnn yolunu sonlarndırdı ...kimimiz yarıladı ...
Daha hiç kaptanlığım boyunca ..şu katılım alanına takıma davette bulunmadım .. Kemikleştik burada ... Yeni yeni eklenen tüm arkadaşlarımızda bir şekilde içimizdendi sanki aylardır
Her birinizin işi gücü , çoluğu cocuğu ... dar vakitleri varken .. takımı sırtlayıp götürdünüz ...boş bırakmadınız ..
Teşekkürler ....
Yazdıysam vardır bir sebebi ...seviyorum sizi
Çok isterdim seninle daha rahat ve daha fazla kilolu olduğum zamanlarda tanışmayı. Bir türlü kısmet olamadı. Yine de bunada şükürBen bu takımı çok seviyorum...
dişimizden çişimizdenderdimizden , sevgimizden ... her bir şeyden haberdar ... tam olarak bir takımız
Menü paylaşıp , kilo bildirimi yapıp çıkmadığınız için ... her biriniz bir diğerinizle hep ilgili olduğunuz için teşekkür ederim
Hemen her hafta verdiğimiz mezunlara .. bu hafta iki isim daha ekledik .. Hem sevgili N Nana yı hemaeben bacımı kutlarım
Daha hiç kaptanlığım boyunca ..şu katılım alanına takıma davette bulunmadım .. Kemikleştik burada ... Yeni yeni eklenen tüm arkadaşlarımızda bir şekilde içimizdendi sanki aylardır
Her birinizin işi gücü , çoluğu cocuğu ... dar vakitleri varken .. takımı sırtlayıp götürdünüz ...boş bırakmadınız ..
Teşekkürler ....
Çok isterdim seninle daha rahat ve daha fazla kilolu olduğum zamanlarda tanışmayı. Bir türlü kısmet olamadı. Yine de bunada şükür
İnşallah ablacım
Nasipte varsa gerçekten tanışırız ablasının güzeliiki çıtır filtre kahve içeriz
Ben bu takımı çok seviyorum...
Teşekkürler ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?