Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben de 12. takımdan gelip dinliyordum hani şu bu hafta birinci olan takımdan
Canimcimmm simdi bizde kendi aramizda telliogullari ve seferogullari diye bölündük yaris başladı... canimmm oyle bilinmedik seyler degil zaten bilindik iksirler kimine yariyor kimine fark etmiyor bile... benim amacimm seferogullarini titretmek hahaha sen yine gel oku neler yemisiz fikir edinirsin...

Geçmiş olsun canım...
Bizim evde kısa süre sonra fayans tadilatı olacak galiba antre balkon mutfak şimdiden gözümde büyüyor fayans bakmaya gidiyoruz görüşürüz şekerler
Artık ustalar çok güzel çalışıyorlar...
Gözünde buyusede sonunu düşün ohhh mis gibi olacak....
Kolaylık versin Rabbim...
Simdiden Güle güle kullan ))))

Hoşgeldin canım...
Rabbim şifa versin...

Teşekkür ederim tatlım inşallah kuzum sağol ♡

alıntıları alacağım da önce hemen Nefs e cavap vereyim göz yaşları sel olmadan

canım sadece bugün kilo bildirimi yapanlar üzerinden yazdım listeleri ...

sonuçta kim ne kadar verdi bugünkü bildirimlere göre hesaplayacağım ya ...

şimdi irmae yazmış mesela kilosunu , isterse onu da ekleyeceğim hemen ..

ama ama ama sen kilo bildiirmi yapmışsın ve ben görmemişim şimdi buldum geçmişten ... listelere de yazmamışım hatta beğeni bile yapmamışım , yorum da kilo bildiriminize yorum yazmadıysam bilin ki bir şekilde gözümden kaçmıştır .

Şimdi hemen ekliyorum seni ... telli mi sefer mi de hele ... ve kusura bakma olur mu

Coook gecmis olsun canim rabbim sifa versin... mide olsa bagirsagada yansimaz mi kan orada da bulgular olmaz mi ???
Çok sağol canım.
Pangastritten dolayı kanama varsa kanamalı istifra olabilir ditekt ağızdan çıkış halinde acaba diye onu kurcalıyorlar. Aksi olan şey bir de hiçbir ağrı, yanma vb şikayeti yok. Onlar da her ihtimali araştırıyor valla ben de kilitlenip kaldım artık.

Nefs çok teşekkür ederim canım.

Ellerine sağlık kaptanım.kendimiz için olmasa bile senin içim kilo vermeliyiz...benim de son 4kilo.çok heycanlıyım.ama 63lü bir şey görmek benim için çok önemli...uzun zaman oldu görmeyeli...

işte bu ...

bu hafta bunlarla gelin hepiniz bana

Kuş kadar demiyeceğim ... çünkü kuş yese açlıktan 2 80 uzanır yere

Totemmm ♡♡♡♡ kaptanım beni hangi takıma uygun gördü ise kabulümdür

ada bırakmamış seni hemen yamacına almış ..değiştirmiyorum o yüzden canım

Selam, günde diyet diyetisyen konuştuk :) diyet listesi aldım, diyetisyen tavsiyesi aldım. Önümüzdeki ay ki güne 40 gün var, bu sürede bende 69 olmalıyım, hedef 5 kilo inşallah başarırım :)

40 günde 5 kilo hiççççç zor değil ...

geeeeeeeeeeeeeel yamacıma

sucuk döner

daha bu hafta diyorum 79.0 .... sen diyon sucuk döner

Ausencia @Ahu060812 yağmurdan sırılsıklam sesleniyorum 90dk yuruyus

tüm kkozlar oynanıyor

Yaa çok tatlı olmuş grup böyle....

Ama ben yokumm benii benii Nefsi unuttun mu kapatanim....
Ayy kendimi çok yanlız hissettim unutuldum mu bi kenarda

ayyyyyyyyyyyyyyyyy simit görmek istemiyorummmmmmmmmmmm

Aynenn guzelimm coşalım 60 dakika Ausencia kaptanicem ep.bisiklet yaptimm

bi 300 daha ip atla ancak gider sucuk döner

canım dualarımızda .. inşallah teşhisle beraber tedavide gelecek ...
Kilonu da ekliyorum hemen .
Yarışa katılabilecek misin ?

yine kurabiyeler gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Gelmiiiiiş ama gerçekten minicikmiş
Evett kalayîm Ada'cığımın yamacında kaptaniçem

kh yaramıyor bana migdem çok şiş çok fenayım , lanetlendim yedim diye ahahaa

Ayyy ne kusuru canım benim takıldım ben hatta favori dizimden replik koydum "benii benii Bihter'ini" gibii...
Hee sen görmedin demek ben kilo bildirdim sadece 100 gr gitti regl gecikmesi var ondan galiba..

Senn nereye uygun görürsen oraya koyy canım benim...

Allah tazı olsun. Ne güzel, her türlü konuda böyle destek alabildiğin insanların arasında olmak. Tam teşhis alamasak da toparlanıp dinçleştiğini görmek çok iyi geldi inşallah yarın da hayırlı sonuçlar alır da rahatlarız.

Katılmak isterim elimden geldiği kadar yani askında tam geçmişi tamamlayamadım ama anladığım kadarıyla grup içi bir yarışma. Hastamızın durumu yarın kesinleşecek eğer hastanede kalmaya devam edecek olursam yarın haber veririm. Yoksa yer alırım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…