Ben bu takımı çok seviyorum...
hastamızdan , misafirimizden , reglimizden , ovulasyonumuzdan ...
dişimizden çişimizdenderdimizden , sevgimizden ... her bir şeyden haberdar ... tam olarak bir takımız
Menü paylaşıp , kilo bildirimi yapıp çıkmadığınız için ... her biriniz bir diğerinizle hep ilgili olduğunuz için teşekkür ederim
Hemen her hafta verdiğimiz mezunlara .. bu hafta iki isim daha ekledik .. Hem sevgili N Nana yı hemaeben bacımı kutlarım
Kimimiz uzunnnnn yolunu sonlarndırdı ...kimimiz yarıladı ...
Daha hiç kaptanlığım boyunca ..şu katılım alanına takıma davette bulunmadım .. Kemikleştik burada ... Yeni yeni eklenen tüm arkadaşlarımızda bir şekilde içimizdendi sanki aylardır
Her birinizin işi gücü , çoluğu cocuğu ... dar vakitleri varken .. takımı sırtlayıp götürdünüz ...boş bırakmadınız ..
Teşekkürler ....
Yazdıysam vardır bir sebebi ...seviyorum sizi
İnşallah bebişim
İnşallah bebişim
Cook guzel gorunuyor ben boyle boya isine girsem var yaaaa... boyle duzgun hayatta boyuyamam dalgali dalgali yamali yamali yaparim.. ellerine saglik canimmmBacinuz yine boya isine daldi bu seger ki kurbanlarim yemek masasi takimi..before after gostereyim..daha kat atilacak yarin..sandalye kumaslarini da degistirecegim nasipse haftaya..Eki Görüntüle 1998175 Eki Görüntüle 1998176
Yok canim yaparsin inan zaten kat attikca ve kurutunca dalga olmaz..katlari atarken tek yere yanlislikla fazla boya surmemek tek püf nokta..Cook guzel gorunuyor ben boyle boya isine girsem var yaaaa... boyle duzgun hayatta boyuyamam dalgali dalgali yamali yamali yaparim.. ellerine saglik canimmm
Ellerine sağlık tatlım süper olmuşBacinuz yine boya isine daldi bu seger ki kurbanlarim yemek masasi takimi..before after gostereyim..daha kat atilacak yarin..sandalye kumaslarini da degistirecegim nasipse haftaya..Eki Görüntüle 1998175 Eki Görüntüle 1998176
TELLİOĞULLARI
1.DelyDoly
2.ada81
3.kelebekolacam
4.saydin78
5.ecemavi
6.Nare83
7. @Sherrysherrylady
8 @daydream-
9.nehirnil111
10.Nefs
SEFEROĞULLARI
1. @Ahu060812
2. @_AYNURA_
3.Efser
4. @mimu88
5. @eflalim
6. @_SARAYCA_
7. @exmadon
8. @Dilekiyi
9.begum75
EVET EKLENMEK / ÇIKMAK İSTEYEN BİLDİRSİN .
ŞU AN ŞEKİL BU .
İKİ TAKIM YARIŞIYOR .
ÖDÜL ... KALORİSİ 200 Ü GEÇMEYEN ... YÜKTE HAFİF PAHADA AĞIR:) BİR CIZ .
BİR HAFTA BOYUNCA GÜNLÜK +30 DK SPOR .
AYRICA GRUPLAR İÇİNDE ;
kelebekolacam VE Efser
ada81 VE @_AYNURA_ BİREYSEL OLARAKTA KAPIŞIYOR ... İSTEYEN BİREYSEL DE RAKİBİNİ BELİRLER .. . BEN TAHMİNİ OLARAK HER SIRALAMAYI ONA GÖRE YAZDIM , YANİ 1-1 E KARŞI ... 2-2 YE KARŞI GİBİ ...
İSTERSENİZ TABİİ .
HADİ BAKALIMMMM .... ÇEKELİM KILIÇLARI
dişimizden çişimizdenderdimizden , sevgimizden ... her bir şeyden haberdar ... tam olarak bir takımız
Menü paylaşıp , kilo bildirimi yapıp çıkmadığınız için ... her biriniz bir diğerinizle hep ilgili olduğunuz için teşekkür ederim
Hemen her hafta verdiğimiz mezunlara .. bu hafta iki isim daha ekledik .. Hem sevgili N Nana yı hemaeben bacımı kutlarım
Daha hiç kaptanlığım boyunca ..şu katılım alanına takıma davette bulunmadım .. Kemikleştik burada ... Yeni yeni eklenen tüm arkadaşlarımızda bir şekilde içimizdendi sanki aylardır
Her birinizin işi gücü , çoluğu cocuğu ... dar vakitleri varken .. takımı sırtlayıp götürdünüz ...boş bırakmadınız ..
Teşekkürler ....
Teşekkürler ....
Bacinuz yine boya isine daldi bu seger ki kurbanlarim yemek masasi takimi..before after gostereyim..daha kat atilacak yarin..sandalye kumaslarini da degistirecegim nasipse haftaya..Eki Görüntüle 1998175 Eki Görüntüle 1998176
size bisiy anlatcam , nerden aklıma geldi bilmiyorum..
eşimin arkadaşı var çikolatacı
Birgün eşime madlen çikolata vermiş, baya bi bende me kadar yedim bilmiyorum bi baş ağrısı başladı bende ama feci
ex hemşire arkadaşımı aradım dedim böyle böyle migde bulantısı baş ağrısı, ne yedin dedi çikolata dedim kaç tane dedi bilmiyorum dedim
sonra bi saydım kabukları tamm 22 tane yemişimaman tanrim didim , baş ağrım 3 gün geçmedi Şimdi 5 tane zor yerim sanırım
ne alaka bilmiyorum ama yazdım
Birgün eşime madlen çikolata vermiş, baya bi bende me kadar yedim bilmiyorum bi baş ağrısı başladı bende ama feci
ex hemşire arkadaşımı aradım dedim böyle böyle migde bulantısı baş ağrısı, ne yedin dedi çikolata dedim kaç tane dedi bilmiyorum dedim
sonra bi saydım kabukları tamm 22 tane yemişimaman tanrim didim , baş ağrım 3 gün geçmedi Şimdi 5 tane zor yerim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?