Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ellerine sağlık tatlım süper olmuş iyi günlerde kullanın canım
Sagol saydinim.insallah.

Helâl olsun...
Mükemmel olmuş.
Şimdi o takımı almaya gitsen dünya para..
Güle güle kullan.
Ellerine sağlık .
Aynen nefscim..zamaninda da cok para saymistik buna..yepyeni duruyordu..sagolasin canim..

Bu günkü menüm
Sabah
Artık limonlu suya gerim döndüm 1 bardak limonlu su
1 yumurta
2 dilim tahıllı ekmek
1 kk peynir
3 tane köz biber domates çay
Ara 3 kuru kayısı
Öğlen
1 tabak zeytinyağlı yeşil fasülye
5 kaşık yoğurt
Ara.84 g dondurma türk kahvesi
Akşam
3 yada 4 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye
5 kaşık yoğut
Misafilikte ümre ziyaretiydi şifa niyetin sadece zemzem içtim ve çay ikramlıklarıma ve hurmaya dokunmadım

Ausencia

aeben N Nana kızlar tebrikler. İnşallah ömür boyu tekrar böyle bir süreç yaşamadan hep sağlıkla gider bu güzel kilolarınız. Darısı da hepimizin başına, o yolun sonuna varabiliriz inşallah hepimiz.

selam canlar anca gelebildim kilo bildirimimi yapim
gecen hafta 70,500
bu hafta 70,300
fark 200 gramcik
spor yapamiyorum o yuzden galiba bu hafta bi yakinimizin dugunu var az once geldim kina gecesinden yorgunluktan bayilmak uzereyim ayaklarimin agrisida cabasi topuklu giymek hic bana gore degil

şimdi geçmişe döneyim

ha bu arada mr değnek sordu ? kaçıncı oldunuz ? cevap vermedim ... hahahahhah nasıl da 1. olamamış aus suratı dedi
Sen birincisinde biz beşinci olduk diyelim
TELLİOĞULLARI

1. @DelyDoly
2. @ada81
3. @kelebekolacam
4. @saydin78
5. @ecemavi
6. @masumm
7. @Sherrysherrylady
8 @daydream-
9. @nehirnil111
10. Nefs

Hazır misiniz kizlarrr

Hemde nasıl ramazan öncesi atak için tam vakti yeşil vadi bizim

Naptinnn canım....
Nasıl geçti günün.
Ohhh temizlik bitti misafirler gitti gel keyfim gelll ))

Yok nerde keyif bu saatte çocuklar uyanmadan biraz ütü yapayım dedim ama bana şükür güzel geçti misafirlerimi ağırladım temizlikte bitti sayılır 4 çocukla temizlik bitmezde sağlık olsunn

Günaydın hayırlı günler kızlar sakın haftasonu diye cozutmayın telliogullari haftasonu cozutmak demek cumaya hüsran demek hadi gösterelim Yeşilvadi kimin şu seferogullarina

Olalım mortim, ramazanda da şansın yok ama :))

Günaydın, seferoğulları madem özelden iksirler yazılıyor bende size dün öğrendiğim baharat karışımını yazayım. İsteyen seferoğlu bana özelden mesaj atsın ve bu hafta bende spor yapıyorum hadi bakalım, iki kilo vereyim de görsün tellioğuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…