Sagol saydinim.insallah.Ellerine sağlık tatlım süper olmuşiyi günlerde kullanın canım
Aynen nefscim..zamaninda da cok para saymistik buna..yepyeni duruyordu..sagolasin canim..
Helâl olsun...
Mükemmel olmuş.
Şimdi o takımı almaya gitsen dünya para..
Güle güle kullan.
Ellerine sağlık .
Hazırızzzzzzyeşil vadi bizim olacak
bizim olmalıOlacak tabiii o vadiii bizim olacak....
Artık silahlarimi çıkarma zamanı geldi
Ben bu takımı çok seviyorum...
hastamızdan , misafirimizden , reglimizden , ovulasyonumuzdan ...
dişimizden çişimizdenderdimizden , sevgimizden ... her bir şeyden haberdar ... tam olarak bir takımız
Menü paylaşıp , kilo bildirimi yapıp çıkmadığınız için ... her biriniz bir diğerinizle hep ilgili olduğunuz için teşekkür ederim
Hemen her hafta verdiğimiz mezunlara .. bu hafta iki isim daha ekledik .. Hem sevgili N Nana yı hemaeben bacımı kutlarım
Kimimiz uzunnnnn yolunu sonlarndırdı ...kimimiz yarıladı ...
Daha hiç kaptanlığım boyunca ..şu katılım alanına takıma davette bulunmadım .. Kemikleştik burada ... Yeni yeni eklenen tüm arkadaşlarımızda bir şekilde içimizdendi sanki aylardır
Her birinizin işi gücü , çoluğu cocuğu ... dar vakitleri varken .. takımı sırtlayıp götürdünüz ...boş bırakmadınız ..
Teşekkürler ....
Yazdıysam vardır bir sebebi ...seviyorum sizi
Sen birincisinde biz beşinci olduk diyelimşimdi geçmişe döneyim
ha bu arada mr değnek sordu ? kaçıncı oldunuz ? cevap vermedim ... hahahahhah nasıl da 1. olamamış aus suratı dedi
Naptinnn canım....
Nasıl geçti günün.
Ohhh temizlik bitti misafirler gitti gel keyfim gelll))
Olalım mortim, ramazanda da şansın yok ama :))Iyi akşamlar canlar. Memlekete geldik cok şükür. Bu gun diyet olarak pek iyi gecmedi. Yarindan itibaren sıfır karbon ile yola devam. ( Bol pro sebze kuruyemis)
Nego tebrikler kuzum . Bu hafta 1. Hakettin ramazanda gene morti olalim seninle. Bu sefer ben 1. Olmak istiyorum
Kaptanım sen beni listeye al birincilik garanti :))5. olmuşuz ... 4 .. 5... bakalım haftaya 6 cılık mı
1. olana kadar çekeceğiniz var benden
Harikasın. Yatak odası ne oldu foto göremedim benBacinuz yine boya isine daldi bu seger ki kurbanlarim yemek masasi takimi..before after gostereyim..daha kat atilacak yarin..sandalye kumaslarini da degistirecegim nasipse haftaya..Eki Görüntüle 1998175 Eki Görüntüle 1998176
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?