Bak boyumuz da aynıymış...senin hedefin niye bu kadar aşağdaki canım ?ben 60tan aşağı inmek istemem...eyerki duraklamadan rahat rahat inersem...belki 59.o da 60ı geçmemeyi düşünerek yani yoksa 61 bile yeter bana...çok zayıf olmayı sevmiyomGünaydınnnn cnm 1.62 cnmm
Yürüyüşmü yapsamAynen canımmmm....önümüzdeki 6 gün minimum kh ve cıssız menülerrrr.cuma günki hediyemize odaklnalımmmm
Nerden buluyosunuzŞarkıı dilimee dolandıı gitmiyorr yaaa haydii kızlar kopalımm
Karalarıı bağlamak ablalarınn işii
Oynakkk oynakkk ben oynakk şarkı oynakkk hahhaa 40 yıl düşünsem buadamı böyle göreceğim aklıma gelmezdii güzelimm yaa sizlerle paylaştımm kaç gündür tek geçtimm kıvırıyorum habireNerden buluyosunuzbir sabah şakısı daha
O harekete birazda zayıflasaOynakkk oynakkk ben oynakk şarkı oynakkk hahhaa 40 yıl düşünsem buadamı böyle göreceğim aklıma gelmezdii güzelimm yaa sizlerle paylaştımm kaç gündür tek geçtimm kıvırıyorum habire
Hahahhaa vallahh bencedee sağlamm kıvırıyor güzelim lakin demekki oturunca 1 kuzu yiyorO harekete birazda zayıflasatakıma cagıralım aus onuda zayıflatsın
Bencede HahahaHahahhaa vallahh bencedee sağlamm kıvırıyor güzelim lakin demekki oturunca 1 kuzu yiyor
Geçmiş olsun canımGünaydınnn bu gün çekirdek ailemle telaşsız rahat rahat uyandım hayatımda bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum yaa bi gün değil iki gün değil geceli gündüzlü 6 gün ortasındanbi gittiler ama o günde evdeki biriken çamaşırlar harabe evçok yoruldum sabah beşlere kadar oturduk içilen çayları yıkanan bulaşıkları düşünün artık neyse bitti artık sanki yeniden diyete başlıyorum gibi hissediyorum hiç topiğe girmedim ya bu benim için mola oldu artık tam gaz devam -40 hedefimin yarısını tamamlayarak ikinci yarıya start veriyorum
Sağol canım yaa çok zordu ama geçtiGeçmiş olsun canım
Bilirim o misafirleri zordur yaSağol canım yaa çok zordu ama geçti
Bende yoğundum dün, göz uçuyla baktım galiba 5.Bu arada dünkü sporlardan sadece kelebeğin etiketini gördüm ayrı ayrı etiketlerseniz dünkü sporları sevinirim
Bide dün kaçıncı olduk yarışları kim kazandı Özet geçiverin şu garip arkadaşınıza
Bu hafta dişli bir rakip arıyorum kendime, hedefim 74 var mı kendine güvenen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?