Ben tatlı sevmeki bunların hepsi tatlıAaaa afiyet olsun kızzz yee yeee ama az kız bunlar dondurma keşkül baklava felanda ye künefe olur bak
Ben baliklama atlarim yaparim canim ne var bunda diye..:))Ellerine sağlık canım.ben asla cesaret edemem öylr şeylere
O zamannn yapraksarma mantı şöyle bol tereyaglıı kocaman pizzaBen tatlı sevmeki bunların hepsi tatlı
Fırsat yaratır yaratmaz çıkaçagımEvey evet aynen...hopla zıpla yap bi şeyler...
Ayyy hiç uğraşamamO zamannn yapraksarma mantı şöyle bol tereyaglıı kocaman pizza
Evet canimbelkide hayirlisi budur.Üzülme canım benim...senin için ne dua etmiştik hayırlısı neyse o olsun diye.demekki hayırlısı buymuş...
Son gülen iyi gülerhanım, Hanım buraları boş buldun saliniyon herhalde çekil şöyle bakalım (elini beline koyan similey)
yeşil vadi onlarin mis, güleyim bari
GörücezAvcunuzu yalarsiniz
AminOy oy bu ne akşamdan bu yana tellioğulları sarmış burayı...iyiki eflalim gelmişte dürtmüş onları...
Heeeey seferoğulları ammmman dikkat ediyoruz...kimse yasak yemiyo....yeşil vadi ve hediye biziç olmalııııı....hepinizi bizzat gözetimim altına alıyom...her akşam cıssız menüler güzel sporlar göreyimmmm...yaşasın seferoğulları
Günaydınlar 7.takıııım...yeşil vadi savaşımız hayırlı olsunnm...ovulyasyon regl şişlik mani olmasınnnnn...hak eden kazansımnnmm
Tabi ki bizimEvvvet eflalmmmm evvvet güzelimmmm....başka kimin ola bilir kiiiii....
Cookk geçmiş olsun :)Günaydınnn bu gün çekirdek ailemle telaşsız rahat rahat uyandım hayatımda bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum yaa bi gün değil iki gün değil geceli gündüzlü 6 gün ortasındanbi gittiler ama o günde evdeki biriken çamaşırlar harabe evçok yoruldum sabah beşlere kadar oturduk içilen çayları yıkanan bulaşıkları düşünün artık neyse bitti artık sanki yeniden diyete başlıyorum gibi hissediyorum hiç topiğe girmedim ya bu benim için mola oldu artık tam gaz devam -40 hedefimin yarısını tamamlayarak ikinci yarıya start veriyorum
Tamamdır hadi bakalımSeferoğlu eflalim sana meydan okuyorum kendimde güveniyorum varmısın
Hakkında hayırlısı olsun canım, esinde anlar bu vesile ileSevgili eltim gece 23.30 da arayıp eceye bakamicani soyledi. Görüşmem bu sabah 11 de idi.
Ne guzel zamanlama !?! gecenin o saatinde kimi bulacağız bilmem.
Bahanesi de alisverise gidecekmis.
2 saatcik oda max. Bakamadi minicik bebeğe.
Eşim hala abim desin yengem desin.
Sen bi basvuru yap eceye ben bakarim izin alirim diyordu bana. 19 mayisi cumartesisi yok gece 11 e kadar çalışıyor. Ona güvenip basvuru2yapmıştım hata etmişim.
Babane gelene kadar yok başvuru. En azından çok seviyor kızımı o kaknem elti gibi değil.
Oda gorsun bunlari.
Abisi de bize olan borcu için ben oyle birşey hatirlamiyorum deyip kestirip atmisti.
Vaay ne aile ama.cok baglilar ya birbirlerine.
Ne diyeyim kısmet yokmuş. Gerci kadın gelebilirseniz yine arayin dedi bakalim.
Çalışmıyoruz dese de 19 mayis veya cumartesi iş görüşmesine cagirilmam beni iskillendirdiydi.
Calisma günleri önemli.haftalikve resmi tatilleri olmalı. Yoksa nefes almadan çalışma olmaz ki dimi.
Güle güle kullan canım :)Eflalimm oda guzel oldu ama eski halinin fotosunu cekmeyi unuttum diye atamadim fotoyu buraya..
Dolisim tatiller önemli yani benim için.Eltinin yaptığı çok ayıpp olmuş lakin devrannn elbet döner güzelim üzülmee vallahi ben iş olarak bir dini bayramlarda tatilim cmrts bile tam gün cinnetin eşigiindeyimm deliliğe vurduyorumm
O
Elti kisinin 2 çocuğuna ameliyat olunca yatılı baktıydim ben.
1 kere 1saat sinava gidince baktiydi kizima buda 2.ci olacakti.
Eminim kocasının basinin etimi yedi bakmam diye.
Zaten biliyordum istemedigini ama esime bisiyi anlatamiyorum ben.
O kadın bakmaz dediydim ne olacak 1 saat bakar diyordu.
Illa yaşayacak görecek.
Sağlık olsun tabii canım.Sen birincisinde biz beşinci olduk diyelim
Hemde nasıl ramazan öncesi atak için tam vakti yeşil vadi biz
Yok nerde keyif bu saatte çocuklar uyanmadan biraz ütü yapayım dedim ama bana şükür güzel geçti misafirlerimi ağırladım temizlikte bitti sayılır 4 çocukla temizlik bitmezde sağlık olsunn
Abiyi de cizmisyim eltiyi deCanım benim okudum yazdıklarını...
Kendi yaşadıklarım geldi aklıma...
Bize kazığı eşimin halasi attı....
Güneydoğu'da sap gibi bıraktılar önce bakacağız deyip son anda vazgeçtiler..
Noldu pekii Rabbim öyle büyük kii öyle bir kapı açtı kii Ankara'ya tayimimz çıktı hiç olmayacak durumda zamanda...
15 yıl oldu bakmıyorum yüzüne ne düğünde ne cenazede...
Eşim de anladı ama onun kan bağı var karışmıyorum gitsin görsun gorussun bana bulasmadan..
Sana da diyeceğim bu olay canını sıksada üzülme mutlaka bir hayır vardır mutlaka...
Eminim daha hayırlısı olacaktır...
Seni bilemem ama o eltinin üstünü cizerdim direk
Abiyi de cizmisyim eltiyi de
Ama eşim o benim abim dedi baska da bisi demedi.
Ilk kazigi o yedigi halde.
Zaten ona guvenmiyorum ki ben eşim aradi ok demis sonrada kocasına aratti isi var diye.
Eşim de çok kırıldı. Geçen haftada kucuk abisiyle ikisi piknik yapmışlardı bizi cagirmadan. Piknik yerinden geçerken arabalarini gördü eşim
Bozuldu ama renk vermiyor.
Ailesi ne leke bulastirmicak ya. Lekesiz onlar.
Oysa bende abimle yengem yüzünden merhaba merhaba yillardir.
Aile diye insanlarin hatalarini yok saymak bence naiflik.
İnşallah güzel bi is bulacam artık kiskandi mi napti bilmem allahindan bulsun canım sıkıldı ararken gelemicem diye ne yalan soliyim
Kadin bana bugün mu müsait değilsiniz hiç mi dedi.Aslında erteletme Şansın varsa önce onu dene..
Yaa bilemedim olanı anlatsan kafalarinda çocuk sıkıntısı kalır....
Hastalık bahanelerini sevmem sonra gerçek oluyor...
Kizlarrrr bi el atın
Canını sıkma şöyle derin derin nefes al ver.
Bu durum benim hayrima cumlesini bir kaç defa tekrarla.
Sheryy kismet al kizini git kusurabakmayin suan birakacak kimsem yoktu bakicisi hastaydi falan de bi gorusmeye git .. bakalım sartlar neee ...Sevgili eltim gece 23.30 da arayıp eceye bakamicani soyledi. Görüşmem bu sabah 11 de idi.
Ne guzel zamanlama !?! gecenin o saatinde kimi bulacağız bilmem.
Bahanesi de alisverise gidecekmis.
2 saatcik oda max. Bakamadi minicik bebeğe.
Eşim hala abim desin yengem desin.
Sen bi basvuru yap eceye ben bakarim izin alirim diyordu bana. 19 mayisi cumartesisi yok gece 11 e kadar çalışıyor. Ona güvenip basvuru2yapmıştım hata etmişim.
Babane gelene kadar yok başvuru. En azından çok seviyor kızımı o kaknem elti gibi değil.
Oda gorsun bunlari.
Abisi de bize olan borcu için ben oyle birşey hatirlamiyorum deyip kestirip atmisti.
Vaay ne aile ama.cok baglilar ya birbirlerine.
Ne diyeyim kısmet yokmuş. Gerci kadın gelebilirseniz yine arayin dedi bakalim.
Çalışmıyoruz dese de 19 mayis veya cumartesi iş görüşmesine cagirilmam beni iskillendirdiydi.
Calisma günleri önemli.haftalikve resmi tatilleri olmalı. Yoksa nefes almadan çalışma olmaz ki dimi.
Nice mutlu sağlıklı hayırlı yaşları olsun kızınınKizimin d gunu bugün.
1 yaşını doldurdu mis kokulu kuzum.
Abimler gelemiyor hastaları varmış.
Malum elti ve kocasini eşim cagirmisti iptal ettik çünkü anca aksam ece uyumaya yakın gelebilirler.
Zaten onlari hiç goresim de yok.
Kuzuma belki kendimiz minik bi pasta alir keseriz.
Çekirdek aile. Ben kizim ve esim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?