- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Öğlen ne yiycennnnnnnGünaydınnlarr 7.takımın güzellerii güzel bir hafta sonu diliyorumm
Tellioğullarıııı zafer inanandırr haydinn bakalımmm silkelenippp devammmm full diyet ve bol sporluu bir haftasonu kaçamk 0 kocamn bir 0 olsun
Wawww ecemee de bu yakisir nede olsa telliogullarindannnnSeferoğlu eflalim sana meydan okuyorum kendimde güveniyorum varmısın
Gidem nevresim degistirem malum cumartesiiii
Ayy senn böyle deyince elim ayağıma burnum ağzıma kaçıyor yeminlennÖğlen ne yiycennnnnnn
Tamam canımEfser hepsini yiyebilirsin kutu ton balığını ben hepsini yiyorum cnm
Kocaman bir dilim pasta,hata pizza, hatta haburgerde olabilirÖğlen ne yiycennnnnnn
Hemşom nasıl oldunGidem nevresim degistirem malum cumartesiiii
Eflalimm oda guzel oldu ama eski halinin fotosunu cekmeyi unuttum diye atamadim fotoyu buraya..Harikasın. Yatak odası ne oldu foto göremedim ben
Üzülme canım benim...senin için ne dua etmiştik hayırlısı neyse o olsun diye.demekki hayırlısı buymuş...Sevgili eltim gece 23.30 da arayıp eceye bakamicani soyledi. Görüşmem bu sabah 11 de idi.
Ne guzel zamanlama !?! gecenin o saatinde kimi bulacağız bilmem.
Bahanesi de alisverise gidecekmis.
2 saatcik oda max. Bakamadi minicik bebeğe.
Eşim hala abim desin yengem desin.
Sen bi basvuru yap eceye ben bakarim izin alirim diyordu bana. 19 mayisi cumartesisi yok gece 11 e kadar çalışıyor. Ona güvenip basvuru2yapmıştım hata etmişim.
Babane gelene kadar yok başvuru. En azından çok seviyor kızımı o kaknem elti gibi değil.
Oda gorsun bunlari.
Abisi de bize olan borcu için ben oyle birşey hatirlamiyorum deyip kestirip atmisti.
Vaay ne aile ama.cok baglilar ya birbirlerine.
Ne diyeyim kısmet yokmuş. Gerci kadın gelebilirseniz yine arayin dedi bakalim.
Çalışmıyoruz dese de 19 mayis veya cumartesi iş görüşmesine cagirilmam beni iskillendirdiydi.
Calisma günleri önemli.haftalikve resmi tatilleri olmalı. Yoksa nefes almadan çalışma olmaz ki dimi.
Ellerine sağlık canım.ben asla cesaret edemem öylr şeylereEflalimm oda guzel oldu ama eski halinin fotosunu cekmeyi unuttum diye atamadim fotoyu buraya..
Dimi ama yesin onlar yesin...Kocaman bir dilim pasta,hata pizza, hatta haburgerde olabilir
Eltinin yaptığı çok ayıpp olmuş lakin devrannn elbet döner güzelim üzülmee vallahi ben iş olarak bir dini bayramlarda tatilim cmrts bile tam gün cinnetin eşigiindeyimm deliliğe vurduyorummSevgili eltim gece 23.30 da arayıp eceye bakamicani soyledi. Görüşmem bu sabah 11 de idi.
Ne guzel zamanlama !?! gecenin o saatinde kimi bulacağız bilmem.
Bahanesi de alisverise gidecekmis.
2 saatcik oda max. Bakamadi minicik bebeğe.
Eşim hala abim desin yengem desin.
Sen bi basvuru yap eceye ben bakarim izin alirim diyordu bana. 19 mayisi cumartesisi yok gece 11 e kadar çalışıyor. Ona güvenip basvuru2yapmıştım hata etmişim.
Babane gelene kadar yok başvuru. En azından çok seviyor kızımı o kaknem elti gibi değil.
Oda gorsun bunlari.
Abisi de bize olan borcu için ben oyle birşey hatirlamiyorum deyip kestirip atmisti.
Vaay ne aile ama.cok baglilar ya birbirlerine.
Ne diyeyim kısmet yokmuş. Gerci kadın gelebilirseniz yine arayin dedi bakalim.
Çalışmıyoruz dese de 19 mayis veya cumartesi iş görüşmesine cagirilmam beni iskillendirdiydi.
Calisma günleri önemli.haftalikve resmi tatilleri olmalı. Yoksa nefes almadan çalışma olmaz ki dimi.
Aaaa afiyet olsun kızzz yee yeee ama az kız bunlar dondurma keşkül baklava felanda ye künefe olur bakKocaman bir dilim pasta,hata pizza, hatta haburgerde olabilir
Evey evet aynen...hopla zıpla yap bi şeyler...Yürüyüşmü yapsam
İstesinler ellerimle yaparım yeterki yesinlerDimi ama yesin onlar yesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?