Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Öğlen ne yiycennnnnnn

Sevgili eltim gece 23.30 da arayıp eceye bakamicani soyledi. Görüşmem bu sabah 11 de idi.
Ne guzel zamanlama !?! gecenin o saatinde kimi bulacağız bilmem.
Bahanesi de alisverise gidecekmis.
2 saatcik oda max. Bakamadi minicik bebeğe.
Eşim hala abim desin yengem desin.
Sen bi basvuru yap eceye ben bakarim izin alirim diyordu bana. 19 mayisi cumartesisi yok gece 11 e kadar çalışıyor. Ona güvenip basvuru2yapmıştım hata etmişim.
Babane gelene kadar yok başvuru. En azından çok seviyor kızımı o kaknem elti gibi değil.

Oda gorsun bunlari.
Abisi de bize olan borcu için ben oyle birşey hatirlamiyorum deyip kestirip atmisti.
Vaay ne aile ama.cok baglilar ya birbirlerine.
Ne diyeyim kısmet yokmuş. Gerci kadın gelebilirseniz yine arayin dedi bakalim.
Çalışmıyoruz dese de 19 mayis veya cumartesi iş görüşmesine cagirilmam beni iskillendirdiydi.
Calisma günleri önemli.haftalikve resmi tatilleri olmalı. Yoksa nefes almadan çalışma olmaz ki dimi.

Üzülme canım benim...senin için ne dua etmiştik hayırlısı neyse o olsun diye.demekki hayırlısı buymuş...

Eltinin yaptığı çok ayıpp olmuş lakin devrannn elbet döner güzelim üzülmee vallahi ben iş olarak bir dini bayramlarda tatilim cmrts bile tam gün cinnetin eşigiindeyimm deliliğe vurduyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…