Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sheryy kismet al kizini git kusurabakmayin suan birakacak kimsem yoktu bakicisi hastaydi falan de bi gorusmeye git .. bakalım sartlar neee ...
Arabayi da ben almayinca eşim aldı işe gitti taa gebzeye.
Bi arkadaşım cumaya bana gelecek.
Haftaya arar soylerim kabul ederlerse cuma günü giderim diyorum.
Eşimin devamli çalışması çok bunalttı beni. Eskiden gece calisir gunduz evdeydi şimdi gec geliyor da akşam resmen yalnızları oynuyorum.
Otobusle gidilecek yerde degilki osb burasi bebekle gidemem öylece.
Pff boşverin resmen dert panosu ettim topiki.
Karnimda davul gıbı şişti ovulasyon dan..birde aciyor.

Yaaa hic oyle sey olurmu paylaski sıkıntilar hafiflesin... evine yakindi demi is yeri taksi ile gitsen cook tutar mi ?? Cumaya cok var baska birini bulabilirler madem ihtiyacinda var kacirma atla taksiye git kixinla nasibinde varsa olur... yani kiziyla gelmis falan demezler bebek bakici hasta falan dersin...

Hiç sıkma canını ama eşimin huyu da aynı değişmez aslında oda farkında ama işte laf soyletmeyecek
ne olur bırak akrabayi 1 saat kim olsa idare eder küçücük çocuğu 15 yıllık tecrübeyle canım bence babaanne iside zor huyu belli birinde yapmazsa birinde yapar canını sıkar ne demişler can çıkmayınca huy çıkmaz

Sağlık olsun tabii canım.
Dünya telaşı nasıl geçecek iş güç.
Sen regl oldun mu?
Olmamistin yaa
Evet nihayet halam teşrif etti
Zaten bende diyorum sağlık olsun da gerisi olur bu dünyaya yan gelip yatmaya gelmedik diye bazen nefes aldıktan sonra şarz olup devam etmek lazim

Bunlar geçici sıkıntı sonu hayırlı olur inş

Boşver hic bunlarla esinle huzurunu bozma zamanla cook iyi anlayacaktir...

Bencede paylaş ki azalsin
Bak hayırlısını ancak Allah bilir
7 sene önce Arabistan'a giderken eşim sınavı birincilikle kazanmıştı onu Yemen sınırında bir yere verdiler Mekke ye 800 Medine'ye 1200 km
Mekke'ye de başka birini verdiler çok kizmistik ama sonra mekkedeki öğretmenleri 3. Senede geri gönderdiler biz 5.5 sene kaldık hemde hiç unutmayacağım arkadaşlıklar komşular kazandım mekkedeki hocanın eşi hep yanlizliktan şikayetçiydi
Onun için hakkında hayırlısı olsun

Oyyy oyyy ne güzel mutlu huzurlu sağlıklı yıllar canım...
Rabbim daha güzel günler nasip etsin.
Dediğin gibi al küçük bir pasta siz kutlayin..

Iyiki dogduuu eceeeeee )) op bizim yerimize

Ay bende uzmanima sorayım irmae canım müsait değilsin biliyorum lakin görür de müsait olursan bi de sana sorayım dedim.
Oğlum bugün bi uyandı yüzünde tokat yemiş gibi kırmızı lekeler var muhtemel alerjik ama eritrma infektiyozum da aklıma gelmedi değil.ben daha önce pratikte görmedim ama teorik ten bildiğim hastalık hali olmalı çift taraflı olmalı. Diğer yanakta daha az.hastalik halide yok.oyuzden emin olamadım.bu kadar asemtomatik olabilr mi

Çok geçmiş olsun...

Teşekkürler kızlar. Nasipten öte yol yok aslında.
Sizinde dediginiz gibi aslında babanede zor çözüm bence en iyisi kreş zma eşim daha küçük hele derdini soyleisn büyüsün öyle diyor.
Tabi annesi 7 24 bizde olsun bayılır.
Kısmet diyorum. Pazartesi şu kresleri bi Bilgi olsun diye arastirayim bakalim

Oyyy oyyy ne güzel mutlu huzurlu sağlıklı yıllar canım...
Rabbim daha güzel günler nasip etsin.
Dediğin gibi al küçük bir pasta siz kutlayin..
Aynen canım Sagol öyle yapalım

Iyiki dogduuu eceeeeee )) op bizim yerimize
Sabah ilk iş mis kokusunu içime cekmek oldu zaten.
Hayatımda yaptığım en guzel en tatlı şey kızım oldu. Iyiki kızım oldu.
Hayırlı evlat olsun. Mutlu sağlıklı uzun ömrü olsun

Gecmis olsun doktorum... ayyyy sanki 10 yil tip okumus gibi bende cevap versem olar mi ? )

Karaciger olabilir mi fazla sekerli seyler yiyince karaciger kaldiramayip bu tarz kizariklara neden olurmus .....

Gulme emiii bana ben evde yalniz kaldikca bu neyden kaynaklanir su neyden olur diye site site geziyomdaaaa

Amin canim aminnnn bende bunu hep derim en yaptigim dogru sey kızımı dogurmak )) rabbim butun evlatlarimiza saglik huzur mutluluk versinnnn

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…