Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok geçmiş olsun
Bende kışlık yazlıklarla boğuşuyorum birazdan yürüyüş için çıkaçagım ama hava çok rüzgarlı
Kolay gelsin, burası yağmurlu

Benim oğlum geçen yıl karaciğer enzimleri yükseldiği için döküntü oldu, parmak uçları yarıldı, elleri yüzü balon gibi şişti, çok kötüydü, sebebi tam bilinemedi, zordu.

Kedibochi minik ece iyiki doğmuş nice senere sağlık huzurla olsun inşallah
Sağolasın efsercim amin cümle evladimiza

Amin canim aminnnn bende bunu hep derim en yaptigim dogru sey kızımı dogurmak )) rabbim butun evlatlarimiza saglik huzur mutluluk versinnnn
Geçen yıl bugün ameliyattan acılar içinden çıkmış yanımda kızımı da goremeyince telaslanmistim.
Onu yanimiza getirdiklerinde karışık duygularla aglamistim.
Bide hahaha elim hemen göğsüme gitti emzircem ya refleks midir nedir.
Kafada hala dumanli anesteziden
Şükürler olsun mutluyum çok.
Kızım bebekti çocuk oldu büyüdü küçüğum

Geçmiş olsun oyy kuzum yaa..

Ankara çok güzel güneşli sen nerdesin kii?
Sizede geçmiş olsun.
Tekrar yasatmasin Rabbim.

Yok be adacim cok tutma konusu değilde soyledim kadina bebegimi birakacak yer yok dedim gel ben oyalarim demedi
Haftaya uyarsa giderim yoksa olmadı kısmet derim

Sizede cook gecmis olsun ben kizim olduktan sonra nette okuya okuya her hastaliga bakiyom iyi degil ama merak iste )

Sağol banucum teşekkür ederim.
Elti gıcık ben ilk günden biliyorum da eşime anlatamadim.
İyi oldu oda anladı:))
İş olursa böylesi olsun yoksa istemem bende

sabahtan gittik masa sandalye beğendim aldık şükür, boyanip gelecek,

ama köşe koltuk için bi kumaş gördüm çok beğendim umarım bizim kumaş kesilmemistir , ya ne kararsız insanım tam yengeç burcuyum

eve geldim mutfak balkonu camını sildim ,diğer balkon duruyor valla az daha dursun burası çok göz önünde diye sildim ,bi kaç dolap var onlarda döküp temizleyem hiç fena olmaz

Yok be adacim cok tutma konusu değilde soyledim kadina bebegimi birakacak yer yok dedim gel ben oyalarim demedi
Haftaya uyarsa giderim yoksa olmadı kısmet derim
Kizz sheryy istanbulda olaydim 2 saat degil 4 saat bakardim ada teyzesi ona muzlar yedirirdi yogurtlar yedirirdiii oyunlar oynardiiii.... kizim sevincinden 4 kose olurdu.. bana diyorki anne biz kiz kardesimiz olsun mu ????? Haha))

Sağol banucum teşekkür ederim.
Elti gıcık ben ilk günden biliyorum da eşime anlatamadim.
İyi oldu oda anladı:))
İş olursa böylesi olsun yoksa istemem bende

Ay ben bakardım yakın olsak ece ,
bilirim çocuklu olup ,bisiy lere ulaşamamak zor. benim elimin altında bi kv vardı her an bırakıp çıktığım

Ay banuu hayırlı olsun güle gule eskit.
Su yengec kararsızlığı deli ediyor beni de eşim malum yengeç oyy oyyy illa ben sunu2yap hayatim dicem zorlicam itiraz etcek ama yapacak vs vs
Dün arabayi birak belki giderim dediydim yok bana lazim yok su bu.
Sabahta not bıraktım a. Canım arabayi madem lazim.
Diyorki almaya gelen adama ayıp oldu.
Oyyy allahim sana geligorum.
Birskaydin arabayi o zaman be adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…