Çok geçmiş olsunEki Görüntüle 1998311 Ay bende uzmanima sorayım @irmae canım müsait değilsin biliyorum lakin görür de müsait olursan bi de sana sorayım dedim.
Oğlum bugün bi uyandı yüzünde tokat yemiş gibi kırmızı lekeler var muhtemel alerjik ama eritrma infektiyozum da aklıma gelmedi değil.ben daha önce pratikte görmedim ama teorik ten bildiğim hastalık hali olmalı çift taraflı olmalı. Diğer yanakta daha az.hastalik halide yok.oyuzden emin olamadım.bu kadar asemtomatik olabilr mi
Kolay gelsin, burası yağmurluBende kışlık yazlıklarla boğuşuyorumbirazdan yürüyüş için çıkaçagım ama hava çok rüzgarlı
Benim oğlum geçen yıl karaciğer enzimleri yükseldiği için döküntü oldu, parmak uçları yarıldı, elleri yüzü balon gibi şişti, çok kötüydü, sebebi tam bilinemedi, zordu.Gecmis olsun doktorum... ayyyy sanki 10 yil tip okumus gibi bende cevap versem olar mi ?)
Karaciger olabilir mi fazla sekerli seyler yiyince karaciger kaldiramayip bu tarz kizariklara neden olurmus .....
Gulme emiii banaben evde yalniz kaldikca bu neyden kaynaklanir su neyden olur diye site site geziyomdaaaa
Sağolasın efsercim amin cümle evladimiza
Geçen yıl bugün ameliyattan acılar içinden çıkmış yanımda kızımı da goremeyince telaslanmistim.Amin canim aminnnn bende bunu hep derim en yaptigim dogru sey kızımı dogurmak)) rabbim butun evlatlarimiza saglik huzur mutluluk versinnnn
Geçmiş olsun oyy kuzum yaa..Eki Görüntüle 1998311 Ay bende uzmanima sorayım @irmae canım müsait değilsin biliyorum lakin görür de müsait olursan bi de sana sorayım dedim.
Oğlum bugün bi uyandı yüzünde tokat yemiş gibi kırmızı lekeler var muhtemel alerjik ama eritrma infektiyozum da aklıma gelmedi değil.ben daha önce pratikte görmedim ama teorik ten bildiğim hastalık hali olmalı çift taraflı olmalı. Diğer yanakta daha az.hastalik halide yok.oyuzden emin olamadım.bu kadar asemtomatik olabilr mi
Ankara çok güzel güneşli sen nerdesin kii?Çok geçmiş olsun
Kolay gelsin, burası yağmurlu
Benim oğlum geçen yıl karaciğer enzimleri yükseldiği için döküntü oldu, parmak uçları yarıldı, elleri yüzü balon gibi şişti, çok kötüydü, sebebi tam bilinemedi, zordu.
Yok be adacim cok tutma konusu değilde soyledim kadina bebegimi birakacak yer yok dedim gel ben oyalarim demediYaaa hic oyle sey olurmu paylaski sıkıntilar hafiflesin... evine yakindi demi is yeri taksi ile gitsen cook tutar mi ?? Cumaya cok var baska birini bulabilirler madem ihtiyacinda var kacirma atla taksiye git kixinla nasibinde varsa olur... yani kiziyla gelmis falan demezler bebek bakici hasta falan dersin...
Sizede cook gecmis olsun ben kizim olduktan sonra nette okuya okuya her hastaliga bakiyom iyi degil ama merak isteÇok geçmiş olsun
Kolay gelsin, burası yağmurlu
Benim oğlum geçen yıl karaciğer enzimleri yükseldiği için döküntü oldu, parmak uçları yarıldı, elleri yüzü balon gibi şişti, çok kötüydü, sebebi tam bilinemedi, zordu.
Amin canım cumlemizin evladinaEce yede Allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah
Sağol banucum teşekkür ederim.Kedibochi cnm ecenin doğum günü kutlu olsun :) nice yaşları olsun
cnm benimde önem verdiğim, resmi tatil ve hafta sonu evde olmak üç kuruş az alayım ama tatilim olsun isterim. belliki elti can gıcıklık yapmış yoksa 2 saat bakmakta ne var bi çocuğa, hayırlısı olsun cnm hakkında
Kizz sheryy istanbulda olaydim 2 saat degil 4 saat bakardim ada teyzesi ona muzlar yedirirdi yogurtlar yedirirdiii oyunlar oynardiiii.... kizim sevincinden 4 kose olurdu.. bana diyorki anne biz kiz kardesimiz olsun mu ????? HahaYok be adacim cok tutma konusu değilde soyledim kadina bebegimi birakacak yer yok dedim gel ben oyalarim demedi
Haftaya uyarsa giderim yoksa olmadı kısmet derim
Sağol banucum teşekkür ederim.
Elti gıcık ben ilk günden biliyorum da eşime anlatamadim.
İyi oldu oda anladı:))
İş olursa böylesi olsun yoksa istemem bende
Kizz sheryy istanbulda olaydim 2 saat degil 4 saat bakardim ada teyzesi ona muzlar yedirirdi yogurtlar yedirirdiii oyunlar oynardiiii.... kizim sevincinden 4 kose olurdu.. bana diyorki anne biz kiz kardesimiz olsun mu ????? Haha))
Ay banuu hayırlı olsun güle gule eskit.sabahtan gittik masa sandalye beğendim aldık şükür, boyanip gelecek,
ama köşe koltuk için bi kumaş gördüm çok beğendim umarım bizim kumaş kesilmemistir , ya ne kararsız insanım tam yengeç burcuyum
eve geldim mutfak balkonu camını sildim ,diğer balkon duruyor valla az daha dursun burası çok göz önünde diye sildim ,bi kaç dolap var onlarda döküp temizleyem hiç fena olmaz
Ikimizde bebek ozlemisiz demek kiii ...Ahahaaa aynı anda yazmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?