Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sizede cook gecmis olsun ben kizim olduktan sonra nette okuya okuya her hastaliga bakiyom iyi degil ama merak iste )
Sağol canım. Bende öyle :) kadir Tuğcu var ona bakarım ben
Güle güle kullan canım
Niye olmasın canım verirsin emziriyormusun?
Eki Görüntüle 1998354

bunun köşesi olacak cnm , yan mobilyalar cikicak
Model hoş ben bu renge bayıldım :)

Eceye şunu yapma kızım deyince kizilca kiyamet kopuyor. Alabildiğine bağırıyor wooohoooo..
Hiç mi hayır demicez yahu.
Coo fena coook
Daha dur sheryyy benim kizim 2.5 yasinda odasina gidip kapayi carpip aglamaya basliyordu sanki ergen... babasi gitse kabul etmiyordu anne buraya gelecek..... fazla aglayinca kusuyor kii hala oyle mecbur gidip konusup gönlünü alıyorum....

Sağol canım. Bende öyle :) kadir Tuğcu var ona bakarım ben

Güle güle kullan canım

Niye olmasın canım verirsin emziriyormusun?

Model hoş ben bu renge bayıldım :)

TSK ederim canım, renge bende bayıldım ama bu renkler gelip geçici birde hafif karanlık oluyor odam bi iyice karartır

Daha dur sheryyy benim kizim 2.5 yasinda odasina gidip kapayi carpip aglamaya basliyordu sanki ergen... babasi gitse kabul etmiyordu anne buraya gelecek..... fazla aglayinca kusuyor kii hala oyle mecbur gidip konusup gönlünü alıyorum....
Bunun 3 yaşı var daha

Verirsin canım sen inan. Hep beraber incelicez :)

Geldimmmmmmmmmmmmmmm ...

Hemen önce tatlı kuzum ecenin 1 yaşını kutlayayım .. şeri güzelim Rabbim çekirdek ailen ve doastlarınla bir ömür mutluluk versin ... eltini ..biiippppp ...... elti akraba cart curt hepsi hikaye ... insan olacak ... ne klasik replik ama en doğrusu . Kedibochi canım iş içinde Rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin .

kelebekolacam senin yakışıklı paşana da çoooook geçmiş olsun . bana alerjik gibi geldi :)))) bizim ki Türk halkı klasik teşhisi tabiii....

Nego ve ecemavi düellosu gördüm sankiii bayılırım düellolara ... ve eflal tatlım patatesi 74 ü düşünerek ister yeeee ister yemeeeee

Nare83 nihayet karar verilmiş ... güle güle oturun . tay tüyüdür umarım ... ömrümde onun kadar kolaylık gördüm koltukta ...

Daydream- tatlım sende liste demişsin bacım ... o zaman listedeki bütün kızlara de ki , bu hafta hepsi coşsun ... senin bölünecek yüzden arada kaynasın

Efser bir kutu ye canım aama ben yağını süzdürüp hatta süzgeçte yıkıyorum çok yağlı napayım

@Dersaadet_ sana da başarılar kuzum ... diyeti bozmuşsun ... artık nasıl toparlarsın bakalım

veeeeeeeeeeeeeeeee Ahu060812 gelmişşşşşş hac dan ninem dönmüş gibi sevindim al bacım şu sporları üzerimden al diyet için sabitle 2. start süper olacak seni seferoğlu seni ... seferoğulları _AYNURA_ lokmalarınızı sayacakmış

mirjam bu kadar uzak kalmaya artı sabit değil buna da şükür

DelyDoly tamam deliyiz de ... lahmacun sevmeyen deliyizzzzzzzzzzzz
bu hafta ensendeyim ... pzt tartılacaksın soracam cepten

unuttuğum varsa affola

Nefs ve ada81 vardı sabah gördüklerim onlara da öpücükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…