Fena değil banus ya 2. Secenek?
Güzelmiş.güzel dimi?
benim seçtiğim Mat kumaşti
Fena değil banus ya 2. Secenek?
Sağol canım. Bende öyle :) kadir Tuğcu var ona bakarım benSizede cook gecmis olsun ben kizim olduktan sonra nette okuya okuya her hastaliga bakiyom iyi degil ama merak iste)
Güle güle kullan canımsabahtan gittik masa sandalye beğendim aldık şükür, boyanip gelecek,
ama köşe koltuk için bi kumaş gördüm çok beğendim umarım bizim kumaş kesilmemistir , ya ne kararsız insanım tam yengeç burcuyum
eve geldim mutfak balkonu camını sildim ,diğer balkon duruyor valla az daha dursun burası çok göz önünde diye sildim ,bi kaç dolap var onlarda döküp temizleyem hiç fena olmaz
Niye olmasın canım verirsin emziriyormusun?Dün spor yapmam lazimdi kafa dolu olunca benim elimde kalkmıyor ki.
Esimde gec geldi ece bisikleti görünce kosarak geliyor yanmima.
Neyse diyetime sporuma döneyim en iyisi.
En azindan 67 filan olmak isterdim işe girmeden ama sanirim min2 ayim var bunun icin
Model hoş ben bu renge bayıldım :)
Daha dur sheryyy benim kizim 2.5 yasinda odasina gidip kapayi carpip aglamaya basliyordu sanki ergen... babasi gitse kabul etmiyordu anne buraya gelecek..... fazla aglayinca kusuyor kii hala oyle mecbur gidip konusup gönlünü alıyorum....Eceye şunu yapma kızım deyince kizilca kiyamet kopuyor. Alabildiğine bağırıyor wooohoooo..
Hiç mi hayır demicez yahu.
Coo fena coook
Sağol canım. Bende öyle :) kadir Tuğcu var ona bakarım ben
Güle güle kullan canım
Niye olmasın canım verirsin emziriyormusun?
Model hoş ben bu renge bayıldım :)
Bunun 3 yaşı var dahaDaha dur sheryyy benim kizim 2.5 yasinda odasina gidip kapayi carpip aglamaya basliyordu sanki ergen... babasi gitse kabul etmiyordu anne buraya gelecek..... fazla aglayinca kusuyor kii hala oyle mecbur gidip konusup gönlünü alıyorum....
Normalde açık renk severim ben hatta benimkiler krem. Bu hoş göründü gözüme söylemeden geçemedim :)TSK ederim canım, renge bende bayıldım ama bu renkler gelip geçici birde hafif karanlık oluyor odam bi iyice karartır
Bilmem miii asama asama kizim.suan 4 yasindaaaBunun 3 yaşı var daha
Ay iki sandım bende :)Bilmem miii asama asama kizim.suan 4 yasindaaa)
Jillian a niyetlendim videosu yok deli oldum yalevel 1 yok.
Ne yapsam tavsiyesi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?